STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH

Contactgegevens STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH: address, phone, fax, email, website, opening hours

STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Rue Antoine Clesse 11,7000, België

Telefoon (phone): 065 36 12 46; 0495 32 34 86 065 36 12 46; 0495 32 34 86

Fax (fax): 065 36 11 44 065 36 11 44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH
Products information STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH

BTW identificatienummer (tax): BE04380493164
Ondernemingsnummer: 9606414794
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH
(Get full report from official database of BE for STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH)

Aanvulling soorten activiteiten voor STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH
Addition kinds of activities for STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH

07219901. Gewasbeschermingsdiensten | Crop seeding services
14999915. Quartz kristal (pure) mijnbouw | Quartz crystal (pure) mining
22990205. Isolerende velden | Insulating felts
26720110. Vervoer papier, goud of zilver: van aangekochte materialen | Transfer paper, gold or silver: from purchased materials
28190912. Magnesiumverbindingen of zouten, anorganisch | Magnesium compounds or salts, inorganic
28210218. Styreen-acrylonitiele harsen | Styrene-acrylonitile resins
28449903. Manicure preparaten | Manicure preparations
50640105. Koelkasten en diepvriezers | Refrigerators and freezers
51360501. Kostuums, mannen en jongens ' | Suits, men's and boys'
57199907. handdoeken | Towels

Werken bij STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • sanitair installateur (MATER)

    Regio: MATER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Scherpenheuvel/Zichem/Averbode (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Diest indien vervoer geen probleem is.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Student productie grote vakantie (+ zaterdagen eventueel) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • pedicure (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een gemotiveerde pedicure. Je werkt samen met diëtiste, massagetherapeut, sportcoach, ... Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be

  • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: PSYWORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

Zoek naar antwoorden van STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH in sociale netwerken
Look for responds of STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH in social networks

Lees alle opmerkingen voor STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH. Laat een reactie achter voor STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH. STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH. Leave a respond for STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH. STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH op de google maps. Adres en contacten STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH
Location of STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH on the google maps. Address and contacts of STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH

Andere gerelateerde bedrijven als come STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH: Verhulst SA | PLUY JOHAN-HOORCOMFORT | NYS JUWELIERS | Aedes International BVBA | Jeanmart Marcel SPRL

Other related companies as STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH: Verhulst SA | PLUY JOHAN-HOORCOMFORT | NYS JUWELIERS | Aedes International BVBA | Jeanmart Marcel SPRL

STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04380493164. Het bedrijf STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH bevindt zich op het adres: Rue Antoine Clesse 11,7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH, openstaande posities, locatie van STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH is a company, that was registered 1985 in Mons region, Belgium. Full name of company is STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH, company assigned to the tax number BE04380493164. The company STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH is located at the address: Rue Antoine Clesse 11,7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH were not found.
The main activity of STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH is not available. You also can look at reviews of STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH, open positions, location of STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STANDING HOUSE sprl- MICHELE BRAUN-ULREICH, employees, financial statistics.