Sibelcom SA

Contactgegevens Sibelcom SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sibelcom SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sibelcom SA

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue des Vingt-deux 16,4000, België

Telefoon (phone): 04 254 27 71 04 254 27 71

Fax (fax): 04 254 27 71 04 254 27 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sibelcom SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sibelcom SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sibelcom SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sibelcom SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sibelcom SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sibelcom SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sibelcom SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sibelcom SA
Products information Sibelcom SA

BTW identificatienummer (tax): BE06260803222
Ondernemingsnummer: 8970855712
Hoofdstad (capital): 964,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 513,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Sibelcom SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sibelcom SA
(Get full report from official database of BE for Sibelcom SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sibelcom SA
Addition kinds of activities for Sibelcom SA

0273. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
01740000. Citrus vruchten | Citrus fruits
20910107. Stews, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Stews, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
25110605. Opbergkisten, huishouden: hout | Storage chests, household: wood
37280110. Fuselage assemblage, vliegtuigen | Fuselage assembly, aircraft
38410405. Bevestigingsapparatuur, inwendig | Fixation appliances, internal
50879908. Restaurant levert | Restaurant supplies

Werken bij Sibelcom SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sibelcom SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sibelcom SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sibelcom SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • vlotte medewerkder industriële bakkerij (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -          Instaan voor de aanvoer van lege bakken, brood snijden, materiaal uithalen uit de diepvries, … -          Folie op de machine doen, afval naar de daartoe bestemde plaats brengen, opruimen van de werkplek,… -          Doorgroeien naar 2de en 1ste man: o   2de: sneetjes opleggen op de band (+moeten kunnen tellen en rekenen!!!), zoveel bruin 2 sneden, zoveel bruin 3 sneden,… o   1ste: sneetjes in pakjes verdelen in bakken voor de juiste klanten (++moeten kunnen tellen en rekenen!!!). De bruine sneetjes aanpakken en in bakken doen 11 van 2, 15 van 3, 7 van 4 witte sneetjes 4 van 3 en 8 van 4. Hoeveel zakjes moeten er dan in de doos zitten bvb. -          Zorgen voor continuïteit op de werkvloer. Als 3de man (waarin de nieuwe medewerker zal starten) draag je een grote verantwoordelijkheid: als jouw werk niet goed gedaan is kan de 2de man niet verder en de 3de man ook niet. -          Je bewaart het overzicht, ziet wanneer er nieuwe bakken aangevoerd moeten worden,…

  • Chauffeur CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/per week voor een gastgezin wonende te Destelbergen. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal poetsen en strijken. U heeft oog voor detail en respect voor het materiaal van uw gastgezin. U kent zelf veel tips & tricks om een huishouden gemakkelijk te kunnen runnen. Het zit u in het bloed! U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Deze vacature kunt met andere vacatures combineren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

Zoek naar antwoorden van Sibelcom SA in sociale netwerken
Look for responds of Sibelcom SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sibelcom SA. Laat een reactie achter voor Sibelcom SA. Sibelcom SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sibelcom SA. Leave a respond for Sibelcom SA. Sibelcom SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sibelcom SA op de google maps. Adres en contacten Sibelcom SA
Location of Sibelcom SA on the google maps. Address and contacts of Sibelcom SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Sibelcom SA Sibelcom SA: Fiscolux | Verbeeren Metaalwerken BVBA | Hanssens Herman BVBA | Centre de Recherche Appliquée et de Développements Industriels sprl | Railtrans N.V.

Other related companies as Sibelcom SA: Fiscolux | Verbeeren Metaalwerken BVBA | Hanssens Herman BVBA | Centre de Recherche Appliquée et de Développements Industriels sprl | Railtrans N.V.

Sibelcom SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Sibelcom SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06260803222. Het bedrijf Sibelcom SA bevindt zich op het adres: Rue des Vingt-deux 16,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 964,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 513,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Sibelcom SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sibelcom SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sibelcom SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sibelcom SA, openstaande posities, locatie van Sibelcom SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sibelcom SA is a company, that was registered 2012 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Sibelcom SA, company assigned to the tax number BE06260803222. The company Sibelcom SA is located at the address: Rue des Vingt-deux 16,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 964,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 513,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Sibelcom SA were not found.
The main activity of Sibelcom SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sibelcom SA is not available. You also can look at reviews of Sibelcom SA, open positions, location of Sibelcom SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sibelcom SA, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sibelcom SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sibelcom SA, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sibelcom SA, employees, financial statistics.