Sibel & Co ag

Contactgegevens Sibel & Co ag: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sibel & Co ag: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sibel & Co ag

Regio (region): Eupen, België

Adres (address): Klosterstrasse 28-30,4700, België

Telefoon (phone): 087 74 47 51; 087 74 26 56 087 74 47 51; 087 74 26 56

Fax (fax): 087 55 62 18 087 55 62 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sibel & Co ag: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sibel & Co ag"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sibel & Co ag"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sibel & Co ag, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sibel & Co ag. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sibel & Co ag, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sibel & Co ag. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sibel & Co ag
Products information Sibel & Co ag

BTW identificatienummer (tax): BE09068908691
Ondernemingsnummer: 1214508056
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Sibel & Co ag zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sibel & Co ag
(Get full report from official database of BE for Sibel & Co ag)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sibel & Co ag
Addition kinds of activities for Sibel & Co ag

20230209. Verdampte melk | Evaporated milk
20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
25990100. Fabrieksmeubilair en inrichting | Factory furniture and fixtures
34480106. Schermbehuizingen | Screen enclosures
34999914. Machine bases, metaal | Machine bases, metal
45819906. Vaste basis operator | Fixed base operator
57190102. China | China
94410202. Medische assistentie programma administratie, overheid | Medical assistance program administration, government

Werken bij Sibel & Co ag: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sibel & Co ag: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sibel & Co ag. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sibel & Co ag. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • SANITAIR INSTALLATEUR (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Melle zijn we op zoek naar een sanitair installateur. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van sanitair in particuliere woningen. Alle facetten komen aan bod: vloerverwarming, afvoeren leggen, koud en warmwaterleidingen aanbrengen, zonneboiler aansluiten,...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • student mecanicien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studente job op zaterdag ? Je werkt als mecancien voor de vrachtwagens . Je stelt de juste diagnose en kan zelfstandig herstellingen uitvoeren van vrachtwagens of camionetten . Je voert het klein - en groot onderhoud en je onderhoudt ook jouw werkplaats

  • Jobstudent elke vrijdag van 16.00u tot 24.00u - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een jobstudent op lange termijn die in Olen elke vrijdag kan werken van 16.00u tot 24.00u. Dit is voornamelijk voor het laden en het lossen van vrachtwagens.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

  • Hoofdverpleegkundige (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Antwerpen is op zoek naar een gedreven hoofdverpleegkundige met ervaring in de thuisverpleging. Tevens heeft u kennis van marketing en bent u commercieel aangelegd.

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Sibel & Co ag in sociale netwerken
Look for responds of Sibel & Co ag in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sibel & Co ag. Laat een reactie achter voor Sibel & Co ag. Sibel & Co ag bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sibel & Co ag. Leave a respond for Sibel & Co ag. Sibel & Co ag on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sibel & Co ag op de google maps. Adres en contacten Sibel & Co ag
Location of Sibel & Co ag on the google maps. Address and contacts of Sibel & Co ag

Andere gerelateerde bedrijven als come Sibel & Co ag Sibel & Co ag: Sofido | Construct Hoet BVBA | By Location | Brant Beheer nv | wfdcomputers

Other related companies as Sibel & Co ag: Sofido | Construct Hoet BVBA | By Location | Brant Beheer nv | wfdcomputers

Sibel & Co ag is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Eupen, België. De volledige naam van het bedrijf is Sibel & Co ag, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09068908691. Het bedrijf Sibel & Co ag bevindt zich op het adres: Klosterstrasse 28-30,4700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Sibel & Co ag zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sibel & Co ag is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sibel & Co ag is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sibel & Co ag, openstaande posities, locatie van Sibel & Co ag op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sibel & Co ag is a company, that was registered 2004 in Eupen region, Belgium. Full name of company is Sibel & Co ag, company assigned to the tax number BE09068908691. The company Sibel & Co ag is located at the address: Klosterstrasse 28-30,4700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Sibel & Co ag were not found.
The main activity of Sibel & Co ag is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sibel & Co ag is not available. You also can look at reviews of Sibel & Co ag, open positions, location of Sibel & Co ag on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sibel & Co ag, Eupen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sibel & Co ag, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sibel & Co ag, Eupen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sibel & Co ag, employees, financial statistics.