SERENITE IMMOBILIER SA

Contactgegevens SERENITE IMMOBILIER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERENITE IMMOBILIER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERENITE IMMOBILIER SA

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Charles Legrellestraat 41,1040, België

Telefoon (phone): 02 738 79 99 02 738 79 99

Fax (fax): 02 742 91 97 02 742 91 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERENITE IMMOBILIER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERENITE IMMOBILIER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERENITE IMMOBILIER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERENITE IMMOBILIER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERENITE IMMOBILIER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERENITE IMMOBILIER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERENITE IMMOBILIER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERENITE IMMOBILIER SA
Products information SERENITE IMMOBILIER SA

BTW identificatienummer (tax): BE09681121826
Ondernemingsnummer: 2790222167
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in SERENITE IMMOBILIER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERENITE IMMOBILIER SA
(Get full report from official database of BE for SERENITE IMMOBILIER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERENITE IMMOBILIER SA
Addition kinds of activities for SERENITE IMMOBILIER SA

01739902. Kastanjeboerderij | Chestnut grove
26570000. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
33170103. Buizen, mechanische of hypodermische maten: koud getrokken roestvrij | Tubing, mechanical or hypodermic sizes: cold drawn stainless
37140102. Nokkenassen, motorvoertuig | Camshafts, motor vehicle
50910700. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment

Werken bij SERENITE IMMOBILIER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERENITE IMMOBILIER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERENITE IMMOBILIER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERENITE IMMOBILIER SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Productiemedewerkers voeding (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Zonhoven zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector. Je zal werken in twee ploegen of in een vaste nachtpost. Je start altijd via dagcontracten!

  • UNICEF - HR ADMINISTRATION & PAYROLL OFFICER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je staat autonoom in voor de uitvoering en coördinatie van de volledige personeelsadministratie: Het beheer van de personeelsdossiers (arbeidsovereenkomsten, vakantie-en afwezigheidsaanvragen, loopbaanonderbrekingen, sociale documenten, rapporteringen en statistieken,e.a.m...); Tijdige en correcte loonadsministratie in samenwerking met het sociaal secretariaat evenals de jaarlijkse (sociale & fiscale) afsluiting; Administratieve ondersteuning & begeleiding van het project over de herziening van de arbeidsvoorwaarden, Ondersteuning van de HR Manager bij de verschillende opdrachten/projecten, zoals o.a. bij aanwervingen : Opmaken en publiceren van vacatures op verschillende websites Beantwoorden en opvolgen van spontane sollicitaties Organiseren van afspraken bij functiebeschrijvingen/evaluaties, e.a.m.... Bedrijfsprofiel: Unicef België is op zoek naar een gedreven HR Administration & Payroll Officer gedurende één jaar.

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Machineoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in het produceren van rolluiksystemen, zijn wij dringend op zoek naar een machine operator (M/V) Je bedient een machine die rollen aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rollijkkasten. Als machinebedienaar sta je in voor elke fase van het productieproces:  plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine  starten en stoppen van orders in de computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten  uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel - - - visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken)  nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke registreren van vaststellingen op de controlefiche  verpakken van de afgewerkte rolluikkasten  verhelpen van kleine technische storingen schoonmaken en onderhouden van machine en materieel toepassen veiligheidsregels 

  • Huishoudhulp Ravels - Weelde (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • JOBSTUDENTEN FASTFOODRESTAURANT M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Jij helpt bij het bereiden van de groentjes en de eerste voorbereidingen Je werkt met de kassa

  • Student winkelbediende bakkerij (weekends en vakanties) (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een student om iedere zondagvoormiddag te werken in een bakkerij te Bellegem. Hierbij bestel je de klanten in de bakkerij

  • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

Zoek naar antwoorden van SERENITE IMMOBILIER SA in sociale netwerken
Look for responds of SERENITE IMMOBILIER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERENITE IMMOBILIER SA. Laat een reactie achter voor SERENITE IMMOBILIER SA. SERENITE IMMOBILIER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERENITE IMMOBILIER SA. Leave a respond for SERENITE IMMOBILIER SA. SERENITE IMMOBILIER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERENITE IMMOBILIER SA op de google maps. Adres en contacten SERENITE IMMOBILIER SA
Location of SERENITE IMMOBILIER SA on the google maps. Address and contacts of SERENITE IMMOBILIER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SERENITE IMMOBILIER SA SERENITE IMMOBILIER SA: Aggreko Belgium NV | ROMMELAERE BVBA | Janssen Proservices | Cnockaert | Sestig W

Other related companies as SERENITE IMMOBILIER SA: Aggreko Belgium NV | ROMMELAERE BVBA | Janssen Proservices | Cnockaert | Sestig W

SERENITE IMMOBILIER SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is SERENITE IMMOBILIER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09681121826. Het bedrijf SERENITE IMMOBILIER SA bevindt zich op het adres: Charles Legrellestraat 41,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 651,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in SERENITE IMMOBILIER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERENITE IMMOBILIER SA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERENITE IMMOBILIER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERENITE IMMOBILIER SA, openstaande posities, locatie van SERENITE IMMOBILIER SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SERENITE IMMOBILIER SA is a company, that was registered 2003 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is SERENITE IMMOBILIER SA, company assigned to the tax number BE09681121826. The company SERENITE IMMOBILIER SA is located at the address: Charles Legrellestraat 41,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 651,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in SERENITE IMMOBILIER SA were not found.
The main activity of SERENITE IMMOBILIER SA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SERENITE IMMOBILIER SA is not available. You also can look at reviews of SERENITE IMMOBILIER SA, open positions, location of SERENITE IMMOBILIER SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERENITE IMMOBILIER SA, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERENITE IMMOBILIER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERENITE IMMOBILIER SA, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERENITE IMMOBILIER SA, employees, financial statistics.