Satel SPRL

Contactgegevens Satel SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Satel SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Satel SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Franklinstraat 16,1000, België

Telefoon (phone): 02 732 37 37 02 732 37 37

Fax (fax): 02 735 14 06 02 735 14 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Satel SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Satel SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Satel SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Satel SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Satel SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Satel SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Satel SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Satel SPRL
Products information Satel SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03808929443
Ondernemingsnummer: 9605041503
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Satel SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Satel SPRL
(Get full report from official database of BE for Satel SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Satel SPRL
Addition kinds of activities for Satel SPRL

26110000. Pulpmolens | Pulp mills
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
35480107. Spotslasapparatuur, elektrisch | Spot welding apparatus, electric
37310205. Onderzeese aanbestedingen, bouw en reparatie | Submarine tenders, building and repairing
38279911. Spiegels, zoeklicht | Mirrors, searchlight
48220204. Telegramdiensten | Telegram services
59619919. Religieuze goederen, postorder | Religious merchandise, mail order
73590705. Televisieverhuur | Television rental
80599904. Verpleeghuis, behalve vakkundige en intermediaire zorgfaciliteit | Nursing home, except skilled and intermediate care facility

Werken bij Satel SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Satel SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Satel SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Satel SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Productiemedewerker beton (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode help je mee met volgende taken: - Afwerken van bekisting - Toezicht houden bij het gieten van de beton - Verwijderen van de bekisting nadat beton is gedroogd - Helpen opkuisen van de betongoten, zowel machinaal als manueel

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TECH TRONICX

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

Zoek naar antwoorden van Satel SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Satel SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Satel SPRL. Laat een reactie achter voor Satel SPRL. Satel SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Satel SPRL. Leave a respond for Satel SPRL. Satel SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Satel SPRL op de google maps. Adres en contacten Satel SPRL
Location of Satel SPRL on the google maps. Address and contacts of Satel SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Satel SPRL Satel SPRL: Parmentier H | Munters Droogtechniek | Hegge N.V. | CVV Projects | Rik Gysemberg

Other related companies as Satel SPRL: Parmentier H | Munters Droogtechniek | Hegge N.V. | CVV Projects | Rik Gysemberg

Satel SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Satel SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03808929443. Het bedrijf Satel SPRL bevindt zich op het adres: Franklinstraat 16,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 602,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Satel SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Satel SPRL is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Satel SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Satel SPRL, openstaande posities, locatie van Satel SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Satel SPRL is a company, that was registered 1989 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Satel SPRL, company assigned to the tax number BE03808929443. The company Satel SPRL is located at the address: Franklinstraat 16,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 602,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Satel SPRL were not found.
The main activity of Satel SPRL is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Satel SPRL is not available. You also can look at reviews of Satel SPRL, open positions, location of Satel SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Satel SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Satel SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Satel SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Satel SPRL, employees, financial statistics.