AIR SOBELTHERM SA

Contactgegevens AIR SOBELTHERM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR SOBELTHERM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR SOBELTHERM SA

Regio (region): Liège 1 (Sclessin), België

Adres (address): Avenue des Platanes 49 Bus *****,4000, België

Telefoon (phone): 04 252 99 11 04 252 99 11

Fax (fax): +32 (4) 622-67-81 +32 (4) 622-67-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR SOBELTHERM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR SOBELTHERM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR SOBELTHERM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR SOBELTHERM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR SOBELTHERM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR SOBELTHERM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR SOBELTHERM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR SOBELTHERM SA
Products information AIR SOBELTHERM SA

BTW identificatienummer (tax): BE09189208984
Ondernemingsnummer: 5630462646
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 701,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AIR SOBELTHERM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR SOBELTHERM SA
(Get full report from official database of BE for AIR SOBELTHERM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR SOBELTHERM SA
Addition kinds of activities for AIR SOBELTHERM SA

20910303. Kabeljauw, gepekeld | Codfish, pickled
27590101. Bankbiljetten: gegraveerd | Bank notes: engraved
47319904. Spoorwegbureau | Railroad freight agency
50230102. China | China
51980104. lakken | Lacquers
59619905. Catalogus verkoop | Catalog sales
73610204. Register van verpleegkundigen | Nurses' registry

Werken bij AIR SOBELTHERM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR SOBELTHERM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR SOBELTHERM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR SOBELTHERM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Manager (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Opglabbeek en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kontich – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zult voornamelijk kassawerk verrichten.  Ervaring is een pluspunt maar geen must! 

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Verkoopsmedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRICO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor de verkoop van allerhande artikelen in de winkel. Je helpt bij het aanvullen, ordenen en uitstallen van de producten in de winkel en in de voorraadruimtes. Daarnaast geef je advies aan de klanten en help je hen bij hun aankopen.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van AIR SOBELTHERM SA in sociale netwerken
Look for responds of AIR SOBELTHERM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR SOBELTHERM SA. Laat een reactie achter voor AIR SOBELTHERM SA. AIR SOBELTHERM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR SOBELTHERM SA. Leave a respond for AIR SOBELTHERM SA. AIR SOBELTHERM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR SOBELTHERM SA op de google maps. Adres en contacten AIR SOBELTHERM SA
Location of AIR SOBELTHERM SA on the google maps. Address and contacts of AIR SOBELTHERM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR SOBELTHERM SA AIR SOBELTHERM SA: AANHANGWAGENCENTR JOHN BLOKS | A B Ramen & Deuren | Rofix N.V. | De Visscher Jan, | Valck Logistics

Other related companies as AIR SOBELTHERM SA: AANHANGWAGENCENTR JOHN BLOKS | A B Ramen & Deuren | Rofix N.V. | De Visscher Jan, | Valck Logistics

AIR SOBELTHERM SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Sclessin), België. De volledige naam van het bedrijf is AIR SOBELTHERM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09189208984. Het bedrijf AIR SOBELTHERM SA bevindt zich op het adres: Avenue des Platanes 49 Bus *****,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 701,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AIR SOBELTHERM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIR SOBELTHERM SA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR SOBELTHERM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR SOBELTHERM SA, openstaande posities, locatie van AIR SOBELTHERM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIR SOBELTHERM SA is a company, that was registered 2014 in Liège 1 (Sclessin) region, Belgium. Full name of company is AIR SOBELTHERM SA, company assigned to the tax number BE09189208984. The company AIR SOBELTHERM SA is located at the address: Avenue des Platanes 49 Bus *****,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 701,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AIR SOBELTHERM SA were not found.
The main activity of AIR SOBELTHERM SA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR SOBELTHERM SA is not available. You also can look at reviews of AIR SOBELTHERM SA, open positions, location of AIR SOBELTHERM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR SOBELTHERM SA, Liège 1 (Sclessin): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR SOBELTHERM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR SOBELTHERM SA, Liège 1 (Sclessin): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR SOBELTHERM SA, employees, financial statistics.