Pica-Nina

Contactgegevens Pica-Nina: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pica-Nina: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pica-Nina

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Belgiëlaan 54,2200, België

Telefoon (phone): 014 23 06 81 014 23 06 81

Fax (fax): 014 23 06 16 014 23 06 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pica-Nina: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pica-Nina"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pica-Nina"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pica-Nina, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pica-Nina. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pica-Nina, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pica-Nina. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pica-Nina
Products information Pica-Nina

BTW identificatienummer (tax): BE09194152832
Ondernemingsnummer: 6551666259
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Pica-Nina zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pica-Nina
(Get full report from official database of BE for Pica-Nina)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pica-Nina
Addition kinds of activities for Pica-Nina

382502. Testapparatuur voor elektronische en elektrische meting | Test equipment for electronic and electric measurement
478500. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
781900. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
20489908. Feeds, specialiteit: muizen, guinnea varken, enz. | Feeds, specialty: mice, guinnea pig, etc.
35550501. Type giet-, oprichtings- of smeltmachines | Type casting, founding, or melting machines
51990502. Gekleedde pels | Dressed furs
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau

Werken bij Pica-Nina: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pica-Nina: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pica-Nina. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pica-Nina. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige Coördinatie - secretariaat (B1-B3) gemeentebestuur Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR AALTER

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je staat in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur. Je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de OCMW-raad, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst. Je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega's over de gemeentelijke organen en besluitvorming.

  • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

  • Monteur (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een monteur ramen en deuren. 

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Computer Futures - Senior Java Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    MicroServices en Spring helemaal jouw ding? Steeds op zoek naar opdrachten met de nieuwere technologieën? Dan is deze opdracht iets voor jou.     Projectinhoud Het bedrijf heeft verschillende projecten binnen eCommerce, ERP software en Warehouse management. De grootste uitdaging ligt momenteel in het Warehouse Control System (WCS). Je zal een bijdrage leveren aan het opzetten van een MicroServices architectuur. Er wordt ontwikkeld in een complexe omgeving waarin je jezelf kan uitdagen. Ook heeft het Spotify-model heeft zijn intrede gemaakt bij deze onderneming, een Agile-mindset is dus een vereiste. Hiertoe dien je open te communiceren en goed in team te werken.   Technology stack Java 8+ Spring MVC, Spring Boot Angular (latest versions) MicroServices, Event-driven architecture REST API's GIT, IntelliJ, SonarQube Docker, Kubernetes, Spinnaker, Jenkins Google Cloud TDD, DDD   Projectdetails Locatie: West-Vlaanderen Projectduur: langetermijn (min. 6 maanden) Taal: Nederlands Marktconforme verloning   Interesse?   Graag kom ik met je in contact om meer te vertellen over deze rol en de opdrachtgever.

Zoek naar antwoorden van Pica-Nina in sociale netwerken
Look for responds of Pica-Nina in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pica-Nina. Laat een reactie achter voor Pica-Nina. Pica-Nina bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pica-Nina. Leave a respond for Pica-Nina. Pica-Nina on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pica-Nina op de google maps. Adres en contacten Pica-Nina
Location of Pica-Nina on the google maps. Address and contacts of Pica-Nina

Andere gerelateerde bedrijven als come Pica-Nina Pica-Nina: ADP Solutions BVBA | MVG VAST GOED MAKELAARS BVBA | Lohest F | Imes Antwerpen N.V. | transports hutois

Other related companies as Pica-Nina: ADP Solutions BVBA | MVG VAST GOED MAKELAARS BVBA | Lohest F | Imes Antwerpen N.V. | transports hutois

Pica-Nina is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is Pica-Nina, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09194152832. Het bedrijf Pica-Nina bevindt zich op het adres: Belgiëlaan 54,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 596,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Pica-Nina zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pica-Nina is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pica-Nina is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pica-Nina, openstaande posities, locatie van Pica-Nina op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pica-Nina is a company, that was registered 2006 in Herentals region, Belgium. Full name of company is Pica-Nina, company assigned to the tax number BE09194152832. The company Pica-Nina is located at the address: Belgiëlaan 54,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 596,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Pica-Nina were not found.
The main activity of Pica-Nina is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pica-Nina is not available. You also can look at reviews of Pica-Nina, open positions, location of Pica-Nina on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pica-Nina, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pica-Nina, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pica-Nina, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pica-Nina, employees, financial statistics.