PALLEN AGENCE NV

Contactgegevens PALLEN AGENCE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PALLEN AGENCE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

PALLEN AGENCE NV

Regio (region): Knokke-Heist (Knokke), België

Adres (address): Sparrendreef 88,8300, België

Telefoon (phone): 050 63 16 31 050 63 16 31

Fax (fax): 050 63 16 32 050 63 16 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PALLEN AGENCE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PALLEN AGENCE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PALLEN AGENCE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PALLEN AGENCE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PALLEN AGENCE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PALLEN AGENCE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PALLEN AGENCE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PALLEN AGENCE NV
Products information PALLEN AGENCE NV

BTW identificatienummer (tax): BE06611267089
Ondernemingsnummer: 5273956298
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PALLEN AGENCE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PALLEN AGENCE NV
(Get full report from official database of BE for PALLEN AGENCE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor PALLEN AGENCE NV
Addition kinds of activities for PALLEN AGENCE NV

243199. Millwork, nec | Millwork, nec
376199. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
23920405. Tafelmatten, kunststof en textiel | Table mats, plastic and textile
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products
79990204. Golf, pitch-n-putt | Golf, pitch-n-putt

Werken bij PALLEN AGENCE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PALLEN AGENCE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PALLEN AGENCE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PALLEN AGENCE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koel- en vriestransport op korte afstand, met als voornaamste bestemmingen: België, Nederland en Noord-Frankrijk Voornamelijk dagwerk Zaterdagwerk in beurtrolsysteem Zelf laden en lossen van de goederen Zelfstandig kunnen werken Op bepaalde locaties, zoals vroegmarkten en veiligen, moeten de handen uit mouwen gestoken worden (vb. het stapelen van palletten, het helpen van collega's bij het lossen, ...) Correct invullen van de transportdocumenten, zoals vrachtbrieven en palletbons

  • Flex chauffeur C/CE (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur? Ben je op (rust)pensioen, ben je zelfstandige in bijberoep of ben je gewoon op zoek naar een leuke bijverdienste? Wij hebben opdrachten in gans Limburg bij verschillende soorten (transport) bedrijven voor chauffeurs C en CE. Zoek je iets vast voor één of meerdere dagen per week of wil je op meerdere plaatsen ingezet worden voor af en toe eens een opdracht? Bij ons is alles mogelijk.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Bedrijfsprofiel: Bij T-dienstencheques word je begeleid en ingeschakeld bij klanten waarbij we rekening houden met jou.

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HEYARU Engineering

    Type: Vaste Job

    Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van PALLEN AGENCE NV in sociale netwerken
Look for responds of PALLEN AGENCE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor PALLEN AGENCE NV. Laat een reactie achter voor PALLEN AGENCE NV. PALLEN AGENCE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PALLEN AGENCE NV. Leave a respond for PALLEN AGENCE NV. PALLEN AGENCE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PALLEN AGENCE NV op de google maps. Adres en contacten PALLEN AGENCE NV
Location of PALLEN AGENCE NV on the google maps. Address and contacts of PALLEN AGENCE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come PALLEN AGENCE NV PALLEN AGENCE NV: CD-Rommeke | Defreyne P | A.P.S. SA | Pierre Antony SA | Alpro

Other related companies as PALLEN AGENCE NV: CD-Rommeke | Defreyne P | A.P.S. SA | Pierre Antony SA | Alpro

PALLEN AGENCE NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Knokke), België. De volledige naam van het bedrijf is PALLEN AGENCE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06611267089. Het bedrijf PALLEN AGENCE NV bevindt zich op het adres: Sparrendreef 88,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PALLEN AGENCE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PALLEN AGENCE NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PALLEN AGENCE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PALLEN AGENCE NV, openstaande posities, locatie van PALLEN AGENCE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PALLEN AGENCE NV is a company, that was registered 1991 in Knokke-Heist (Knokke) region, Belgium. Full name of company is PALLEN AGENCE NV, company assigned to the tax number BE06611267089. The company PALLEN AGENCE NV is located at the address: Sparrendreef 88,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PALLEN AGENCE NV were not found.
The main activity of PALLEN AGENCE NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PALLEN AGENCE NV is not available. You also can look at reviews of PALLEN AGENCE NV, open positions, location of PALLEN AGENCE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PALLEN AGENCE NV, Knokke-Heist (Knokke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PALLEN AGENCE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PALLEN AGENCE NV, Knokke-Heist (Knokke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PALLEN AGENCE NV, employees, financial statistics.