Newland Industries

Particuliere bedrijvencommunicatie • Newland Industries
Private companiesCommunications • Newland Industries

Contactgegevens Newland Industries: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Newland Industries: address, phone, fax, email, website, opening hours

Newland Industries

Regio (region): Peer (Grote Brogel), België

Adres (address): Kaulillerweg 122,3990, België

Telefoon (phone): 011 63 35 07; 089 46 20 02 011 63 35 07; 089 46 20 02

Fax (fax): 089 46 20 03 089 46 20 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Newland Industries: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Newland Industries"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Newland Industries"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Newland Industries, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Newland Industries. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Newland Industries, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Newland Industries. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Newland Industries
Products information Newland Industries

BTW identificatienummer (tax): BE07733795166
Ondernemingsnummer: 5938354492
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 420,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Newland Industries zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Newland Industries
(Get full report from official database of BE for Newland Industries)

Aanvulling soorten activiteiten voor Newland Industries
Addition kinds of activities for Newland Industries

078101. Tuinbouw diensten | Horticulture services
349602. Draadketting | Wire chain
24991605. Signboards, hout | Signboards, wood
35310416. Surfacers, betonslijpen | Surfacers, concrete grinding
35320105. Boren, kern | Drills, core
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory
50880101. Boten, niet-recreatief | Boats, non-recreational
51429902. Dinners, bevroren | Dinners, frozen
67999904. Venture capital bedrijven | Venture capital companies
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij Newland Industries: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Newland Industries: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Newland Industries. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Newland Industries. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • Chauffeur afzetcontainers - C of CE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs C of CE voor het vervoer van afzetcontainers. Als chauffeur verplaats je tussen de 5 en 7 containers per dag. Je moet niet alleen rijden, maar ook de container afbachen, af en toe uitkuisen, de container afkoppelen etc. Indien je in het bezit bent van een rijbewijs CE is dit een voordeel, omdat je soms met een remorque moet rijden. Elke chauffeur krijgt eerst een testdag, zodat je kan zien of deze job iets voor jou is of niet. Er is een optie om te starten vanuit Lokeren of vanuit Evergem.

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vreren - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Vaste Job

    OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van Newland Industries in sociale netwerken
Look for responds of Newland Industries in social networks

Lees alle opmerkingen voor Newland Industries. Laat een reactie achter voor Newland Industries. Newland Industries bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Newland Industries. Leave a respond for Newland Industries. Newland Industries on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Newland Industries op de google maps. Adres en contacten Newland Industries
Location of Newland Industries on the google maps. Address and contacts of Newland Industries

Andere gerelateerde bedrijven als come Newland Industries Newland Industries: Audag SA | Aertsparadijs | Pool House BVBA | Home | Perfecteam

Other related companies as Newland Industries: Audag SA | Aertsparadijs | Pool House BVBA | Home | Perfecteam

Newland Industries is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Peer (Grote Brogel), België. De volledige naam van het bedrijf is Newland Industries, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07733795166. Het bedrijf Newland Industries bevindt zich op het adres: Kaulillerweg 122,3990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 420,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Newland Industries zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Newland Industries is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Newland Industries is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Newland Industries, openstaande posities, locatie van Newland Industries op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Newland Industries is a company, that was registered 2016 in Peer (Grote Brogel) region, Belgium. Full name of company is Newland Industries, company assigned to the tax number BE07733795166. The company Newland Industries is located at the address: Kaulillerweg 122,3990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 420,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Newland Industries were not found.
The main activity of Newland Industries is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Newland Industries is not available. You also can look at reviews of Newland Industries, open positions, location of Newland Industries on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Newland Industries, Peer (Grote Brogel): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Newland Industries, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Newland Industries, Peer (Grote Brogel): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Newland Industries, employees, financial statistics.