Le Logement Vert

Contactgegevens Le Logement Vert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Logement Vert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Logement Vert

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Louizalaan 149 Bus 34,1050, België

Telefoon (phone): 02 648 70 10 02 648 70 10

Fax (fax): 02 648 45 28 02 648 45 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Logement Vert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Logement Vert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Logement Vert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Logement Vert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Logement Vert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Logement Vert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Logement Vert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Logement Vert
Products information Le Logement Vert

BTW identificatienummer (tax): BE01856658935
Ondernemingsnummer: 2831970214
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 477,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Le Logement Vert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Logement Vert
(Get full report from official database of BE for Le Logement Vert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Logement Vert
Addition kinds of activities for Le Logement Vert

4783. Verpakking en kratten | Packing and crating
26210308. Specialiteitenpapieren | Specialty papers
35560107. Melkmachines, machines voor droge melkverwerking | Milk machinery, dry milk processing machinery
50510301. Koper | Copper
59450200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
61539904. Aankoop en verkoop van trustdocumenten | Purchase and sale of trust deeds
83519903. Montessori kinderontwikkelingscentrum | Montessori child development center
87420302. Franchising consultant | Franchising consultant

Werken bij Le Logement Vert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Logement Vert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Logement Vert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Logement Vert. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Shift Technieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, dat een belangrijke speler is binnen de zoetwaren sector zoekt AGO Jobs & Hr een Shift Technieker. Het moederbedrijf is gevestigd in Turnhout (België) en is onderdeel van een groep bedrijven actief in de voedingssector. In Nederland is er een productielocatie in Harlingen. De firma is uitgegroeid tot een innovatieve onderneming waar de laatste jaren veel nieuwe ontwikkelingen zijn doorgevoerd. Tot de klanten van deze firma behoren o.a. supermarkten, snoepspeciaalzaken, drogisterijen, groothandels en benzinestations. Het assortiment snoep bestaat uit allerlei varianten gums, drop, pepermunt, spekken, UFOs en schuimpjes die over de hele wereld worden verkocht. - Je bent verantwoordelijk voor het snel en vakkundig oplossen van technische storingen over de verschillende area’s van het bedrijf - Je voert geplande werkzaamheden uit, indien er geen storingen zijn. - Je werkt volgens de Astra richtlijnen tav veiligheid, voedselveiligheid en kwaliteit. - Je hebt affiniteit om te werken met een TD software pakket. - Je zorgt voor orde en netheid in de werkplaats en spreekt collega’s hierover aan. - Je bent een klankbord voor verbetervoorstellen.

  • Verpakker/Kistenmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vooraanstaand producent van laadborden in de omgeving van Malle zijn wij op zoek naar een verpakker/Kistenmaker. Je takenpakket zal bestaan uit het vervaardigen van kisten op maat (maatwerk). In het begin gebeuren de opmetingen door ervaren kistenmakers. Je zal het werk bij de klanten uitvoeren.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Weekstudenten supermarkt Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar enkele gemotiveerde en enthousiaste studenten die door de week heen beschikbaar zijn om enkele dagen te werken in een supermarkt in Meise en dit op lange termijn door het jaar heen. We zoeken voor elke weekdag meerdere studenten die volgende taken kunnen uitvoeren: Aanvullen van de winkel Klanten verwelkomen Kassa ...

  • Administratieve assistent - Student (m/v) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal assisteren bij de voorbereidingen van de herfst seminaries in november 2018 en zal ook ondersteuning kan bieden bij de dagelijkse administratieve taken van het team van Project Assistants. ondersteuning bij de dagelijkse administratieve taken; cursusmateriaal verzamelen, printen/fotokopiëren en inbinden; verwerken van evaluatieformulieren; wanneer nodig, helpen bij andere taken gerelateerd aan de dienst.

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: CEVEK

    Type: Vaste Job

    - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van Le Logement Vert in sociale netwerken
Look for responds of Le Logement Vert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Logement Vert. Laat een reactie achter voor Le Logement Vert. Le Logement Vert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Logement Vert. Leave a respond for Le Logement Vert. Le Logement Vert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Logement Vert op de google maps. Adres en contacten Le Logement Vert
Location of Le Logement Vert on the google maps. Address and contacts of Le Logement Vert

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Logement Vert Le Logement Vert: ALARM HESBAYE | Foolmoon Photo-Graph-X | FIRMA ROMBAUX | L. Van Langenbergh B.V.B.A. | W. Teck & Co B.V.B.A.

Other related companies as Le Logement Vert: ALARM HESBAYE | Foolmoon Photo-Graph-X | FIRMA ROMBAUX | L. Van Langenbergh B.V.B.A. | W. Teck & Co B.V.B.A.

Le Logement Vert is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Le Logement Vert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01856658935. Het bedrijf Le Logement Vert bevindt zich op het adres: Louizalaan 149 Bus 34,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 477,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Le Logement Vert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Logement Vert is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Logement Vert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Logement Vert, openstaande posities, locatie van Le Logement Vert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Le Logement Vert is a company, that was registered 2010 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Le Logement Vert, company assigned to the tax number BE01856658935. The company Le Logement Vert is located at the address: Louizalaan 149 Bus 34,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 477,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Le Logement Vert were not found.
The main activity of Le Logement Vert is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Logement Vert is not available. You also can look at reviews of Le Logement Vert, open positions, location of Le Logement Vert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Logement Vert, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Logement Vert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Logement Vert, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Logement Vert, employees, financial statistics.