LE FOYER POPULAIRE SC

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • LE FOYER POPULAIRE SC
Private companiesTobacco Products • LE FOYER POPULAIRE SC

Contactgegevens LE FOYER POPULAIRE SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FOYER POPULAIRE SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FOYER POPULAIRE SC

Regio (region): Moeskroen (Herseaux), België

Adres (address): Kruisvaardersstraat 11,7712, België

Telefoon (phone): 056 33 37 71; 056 34 23 98 056 33 37 71; 056 34 23 98

Fax (fax): 056 84 36 81 056 84 36 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FOYER POPULAIRE SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FOYER POPULAIRE SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FOYER POPULAIRE SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FOYER POPULAIRE SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FOYER POPULAIRE SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FOYER POPULAIRE SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FOYER POPULAIRE SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FOYER POPULAIRE SC
Products information LE FOYER POPULAIRE SC

BTW identificatienummer (tax): BE06369842529
Ondernemingsnummer: 9788513183
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 597,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LE FOYER POPULAIRE SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FOYER POPULAIRE SC
(Get full report from official database of BE for LE FOYER POPULAIRE SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FOYER POPULAIRE SC
Addition kinds of activities for LE FOYER POPULAIRE SC

14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
20330300. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
22210902. Fur-type stoffen, kunstmatige vezel | Fur-type fabrics, manmade fiber
24410201. Eierschoenen, hout | Egg cases, wood
28169901. Metallische en minerale pigmenten, nec | Metallic and mineral pigments, nec
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits

Werken bij LE FOYER POPULAIRE SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FOYER POPULAIRE SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FOYER POPULAIRE SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FOYER POPULAIRE SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur- 2 ploegen - Regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar een ervaren reach en heftruckbestuurder regio Menen.

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde thuishelper (BEERSE) via dienstencheques (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Beerse? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Flexijob: Hulpkok (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    De missie van Bistro Opera en catering Food for You is het creëren van een goed en voldaan gevoel bij onze klanten. Aan de positieve bloei en groei die “Opera” heeft mogen verwezenlijken, merken we dat deze inzet van ons geapprecieerd wordt door vele van onze klanten. Ons team kookt nog met passie voor ingrediënten en creativiteit. Zo behaalden we onlangs de Hospitality Award 2016 voor klantvriendelijkste Belgische brasserie. Met catering Food for You verzorgen wij diverse feesten zoals: personeelsfeest, BBQ, verjaardag, receptie, communiefeestje, .. Is koken jouw passie? Ben jij gemotiveerd? Herken jij je in onderstaand profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te vervoegen! TAKEN: Je bent de rechterhand van de chefkok in onze Belgische keuken; Mise en place van koude en warme gerechten; Meer info? Neem een kijkje op www.bistro-opera.be.

Zoek naar antwoorden van LE FOYER POPULAIRE SC in sociale netwerken
Look for responds of LE FOYER POPULAIRE SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FOYER POPULAIRE SC. Laat een reactie achter voor LE FOYER POPULAIRE SC. LE FOYER POPULAIRE SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FOYER POPULAIRE SC. Leave a respond for LE FOYER POPULAIRE SC. LE FOYER POPULAIRE SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FOYER POPULAIRE SC op de google maps. Adres en contacten LE FOYER POPULAIRE SC
Location of LE FOYER POPULAIRE SC on the google maps. Address and contacts of LE FOYER POPULAIRE SC

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FOYER POPULAIRE SC LE FOYER POPULAIRE SC: Travelec SA | Van Der Bauwhede Glas-Veranda's | Relais Du Marquis (Le) | Voor 't Labo | Regency Services

Other related companies as LE FOYER POPULAIRE SC: Travelec SA | Van Der Bauwhede Glas-Veranda's | Relais Du Marquis (Le) | Voor 't Labo | Regency Services

LE FOYER POPULAIRE SC is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Moeskroen (Herseaux), België. De volledige naam van het bedrijf is LE FOYER POPULAIRE SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369842529. Het bedrijf LE FOYER POPULAIRE SC bevindt zich op het adres: Kruisvaardersstraat 11,7712. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 597,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LE FOYER POPULAIRE SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE FOYER POPULAIRE SC is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FOYER POPULAIRE SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FOYER POPULAIRE SC, openstaande posities, locatie van LE FOYER POPULAIRE SC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LE FOYER POPULAIRE SC is a company, that was registered 2006 in Moeskroen (Herseaux) region, Belgium. Full name of company is LE FOYER POPULAIRE SC, company assigned to the tax number BE06369842529. The company LE FOYER POPULAIRE SC is located at the address: Kruisvaardersstraat 11,7712. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 597,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LE FOYER POPULAIRE SC were not found.
The main activity of LE FOYER POPULAIRE SC is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FOYER POPULAIRE SC is not available. You also can look at reviews of LE FOYER POPULAIRE SC, open positions, location of LE FOYER POPULAIRE SC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FOYER POPULAIRE SC, Moeskroen (Herseaux): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FOYER POPULAIRE SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FOYER POPULAIRE SC, Moeskroen (Herseaux): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FOYER POPULAIRE SC, employees, financial statistics.