Landmetersbureel Dekrem BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Landmetersbureel Dekrem BVBA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Landmetersbureel Dekrem BVBA

Contactgegevens Landmetersbureel Dekrem BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Landmetersbureel Dekrem BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Landmetersbureel Dekrem BVBA

Regio (region): Haacht, België

Adres (address): Stationstraat 20,3150, België

Telefoon (phone): 016 60 66 12; 016 60 38 36; 016 61 76 60 016 60 66 12; 016 60 38 36; 016 61 76 60

Fax (fax): 016 60 66 12 016 60 66 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Landmetersbureel Dekrem BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Landmetersbureel Dekrem BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Landmetersbureel Dekrem BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Landmetersbureel Dekrem BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Landmetersbureel Dekrem BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Landmetersbureel Dekrem BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Landmetersbureel Dekrem BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Landmetersbureel Dekrem BVBA
Products information Landmetersbureel Dekrem BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06736236572
Ondernemingsnummer: 3059936523
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Landmetersbureel Dekrem BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Landmetersbureel Dekrem BVBA
(Get full report from official database of BE for Landmetersbureel Dekrem BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Landmetersbureel Dekrem BVBA
Addition kinds of activities for Landmetersbureel Dekrem BVBA

232101. Heren en jongens jurkoverhemden | Men's and boys' dress shirts
239500. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
504699. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
28190302. Aluminiumoxide | Aluminum oxide
30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
51910105. Kalk, landbouw | Lime, agricultural
51989902. Muurbedekkingen | Wallcoverings
57190301. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories

Werken bij Landmetersbureel Dekrem BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Landmetersbureel Dekrem BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Landmetersbureel Dekrem BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Landmetersbureel Dekrem BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van verschillende HVAC installaties (elektriciteit, koeling, verwarming,...) Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op Je voert werken uit op sanitaire installaties Je voert kleine installatiewerken uit Je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kernverantwoordelijkheden: Het uitvoeren van dagelijkse E&I onderhouds- en inspectietaken, registratie en rapportering Samenwerken met de E&I specialist en de maintenance technicians aan de planning, uitvoering en opvolging van de automatisatie en elektrische instrumentatiewerkzaamheden Helpen in het analyseren en oplossen van processtoringen Het maken van werkinstructies, procedures en records met betrekking tot E&I Implementeren op correcte wijze Preventief onderhoud Het uitvoeren van elektrische aanpassingswerken aan de meetinstrumenten Meettechnieken - Regeltechnieken - E&I - processtoringen - Meetinstrumenten

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Landmetersbureel Dekrem BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Landmetersbureel Dekrem BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Landmetersbureel Dekrem BVBA. Laat een reactie achter voor Landmetersbureel Dekrem BVBA. Landmetersbureel Dekrem BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Landmetersbureel Dekrem BVBA. Leave a respond for Landmetersbureel Dekrem BVBA. Landmetersbureel Dekrem BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Landmetersbureel Dekrem BVBA op de google maps. Adres en contacten Landmetersbureel Dekrem BVBA
Location of Landmetersbureel Dekrem BVBA on the google maps. Address and contacts of Landmetersbureel Dekrem BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Landmetersbureel Dekrem BVBA Landmetersbureel Dekrem BVBA: Stulens Knowledge Office nv | HASSELTS AUTO- EN CARROSSERIEBEDRIJF | Intercub BVBA | Condeco NV | JD ON LINE SPRL

Other related companies as Landmetersbureel Dekrem BVBA: Stulens Knowledge Office nv | HASSELTS AUTO- EN CARROSSERIEBEDRIJF | Intercub BVBA | Condeco NV | JD ON LINE SPRL

Landmetersbureel Dekrem BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Haacht, België. De volledige naam van het bedrijf is Landmetersbureel Dekrem BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06736236572. Het bedrijf Landmetersbureel Dekrem BVBA bevindt zich op het adres: Stationstraat 20,3150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Landmetersbureel Dekrem BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Landmetersbureel Dekrem BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Landmetersbureel Dekrem BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Landmetersbureel Dekrem BVBA, openstaande posities, locatie van Landmetersbureel Dekrem BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Landmetersbureel Dekrem BVBA is a company, that was registered 1993 in Haacht region, Belgium. Full name of company is Landmetersbureel Dekrem BVBA, company assigned to the tax number BE06736236572. The company Landmetersbureel Dekrem BVBA is located at the address: Stationstraat 20,3150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Landmetersbureel Dekrem BVBA were not found.
The main activity of Landmetersbureel Dekrem BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Landmetersbureel Dekrem BVBA is not available. You also can look at reviews of Landmetersbureel Dekrem BVBA, open positions, location of Landmetersbureel Dekrem BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Landmetersbureel Dekrem BVBA, Haacht: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Landmetersbureel Dekrem BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Landmetersbureel Dekrem BVBA, Haacht: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Landmetersbureel Dekrem BVBA, employees, financial statistics.