A.T.S. De Vogel NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • A.T.S. De Vogel NV
Private companiesMiscellaneous Retail • A.T.S. De Vogel NV

Contactgegevens A.T.S. De Vogel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.S. De Vogel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.S. De Vogel NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Europark-Noord 40,9100, België

Telefoon (phone): 03 760 03 70 03 760 03 70

Fax (fax): 03 766 09 81 03 766 09 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.S. De Vogel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.S. De Vogel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.S. De Vogel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.S. De Vogel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.S. De Vogel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.S. De Vogel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.S. De Vogel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.S. De Vogel NV
Products information A.T.S. De Vogel NV

BTW identificatienummer (tax): BE01785522460
Ondernemingsnummer: 9076873779
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.T.S. De Vogel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.S. De Vogel NV
(Get full report from official database of BE for A.T.S. De Vogel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.S. De Vogel NV
Addition kinds of activities for A.T.S. De Vogel NV

225799. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
308699. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
573401. Computer randapparatuur | Computer peripheral equipment
24399903. Trusses, behalve dak: gelamineerd timmerhout | Trusses, except roof: laminated lumber
36340101. Broilers, elektrisch | Broilers, electric
50120305. Recreatie voertuigen, terrein | Recreation vehicles, all-terrain
80999906. Voedingsdiensten | Nutrition services

Werken bij A.T.S. De Vogel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.S. De Vogel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.S. De Vogel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.S. De Vogel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Kwaliteitscontroleur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een kwaliteitscontroleur. Je takenpakket: - kwaliteitscontrole van de binnenkomende goederen - kwaliteitscontrole van de afgewerkte stukken - verpakking en verzending van de afgewerkte stukken

  • Metser (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar metsers

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BAGETEL

    Type: Flexijob

    Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van A.T.S. De Vogel NV in sociale netwerken
Look for responds of A.T.S. De Vogel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.S. De Vogel NV. Laat een reactie achter voor A.T.S. De Vogel NV. A.T.S. De Vogel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.S. De Vogel NV. Leave a respond for A.T.S. De Vogel NV. A.T.S. De Vogel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.S. De Vogel NV op de google maps. Adres en contacten A.T.S. De Vogel NV
Location of A.T.S. De Vogel NV on the google maps. Address and contacts of A.T.S. De Vogel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.S. De Vogel NV A.T.S. De Vogel NV: Liebert M | Meeka Afsluitingen | Redpoint BVBA | AMVC-Letterhuis | FITRACO NV

Other related companies as A.T.S. De Vogel NV: Liebert M | Meeka Afsluitingen | Redpoint BVBA | AMVC-Letterhuis | FITRACO NV

A.T.S. De Vogel NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.S. De Vogel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01785522460. Het bedrijf A.T.S. De Vogel NV bevindt zich op het adres: Europark-Noord 40,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.T.S. De Vogel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.S. De Vogel NV is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.S. De Vogel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.S. De Vogel NV, openstaande posities, locatie van A.T.S. De Vogel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.S. De Vogel NV is a company, that was registered 1989 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is A.T.S. De Vogel NV, company assigned to the tax number BE01785522460. The company A.T.S. De Vogel NV is located at the address: Europark-Noord 40,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.T.S. De Vogel NV were not found.
The main activity of A.T.S. De Vogel NV is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.S. De Vogel NV is not available. You also can look at reviews of A.T.S. De Vogel NV, open positions, location of A.T.S. De Vogel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.S. De Vogel NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.S. De Vogel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.S. De Vogel NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.S. De Vogel NV, employees, financial statistics.