A. AIRPLUS MEDIBO CVBA

Contactgegevens A. AIRPLUS MEDIBO CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. AIRPLUS MEDIBO CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. AIRPLUS MEDIBO CVBA

Regio (region): Mol, België

Adres (address): Merelstraat 9,2400, België

Telefoon (phone): 014 32 15 77 014 32 15 77

Fax (fax): 014 32 68 77 014 32 68 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. AIRPLUS MEDIBO CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. AIRPLUS MEDIBO CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. AIRPLUS MEDIBO CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. AIRPLUS MEDIBO CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. AIRPLUS MEDIBO CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. AIRPLUS MEDIBO CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. AIRPLUS MEDIBO CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. AIRPLUS MEDIBO CVBA
Products information A. AIRPLUS MEDIBO CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07402557373
Ondernemingsnummer: 7217712402
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A. AIRPLUS MEDIBO CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. AIRPLUS MEDIBO CVBA
(Get full report from official database of BE for A. AIRPLUS MEDIBO CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. AIRPLUS MEDIBO CVBA
Addition kinds of activities for A. AIRPLUS MEDIBO CVBA

359600. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium | Scales and balances, except laboratory
735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
24410202. Verpakkingsdozen, hout: nagel of slot hoek | Packing cases, wood: nailed or lock corner
47419902. Graan snij dienst voor spoorweg zending | Grain trimming service for railroad shipment

Werken bij A. AIRPLUS MEDIBO CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. AIRPLUS MEDIBO CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. AIRPLUS MEDIBO CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. AIRPLUS MEDIBO CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • WERKVOORBEREIDER REGIO BRECHT (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar WERKVOORBEREIDER die het team kan versterken! ➘ Door de verscheidenheid in het type projecten die onze klant uitvoeren, kan je in dit bedrijf jezelf en je talenten verder ontplooien. ➘ Samen met de werfleider werkt de werkvoorbereider het dossier technisch uit. ➘ Je staat in contact met onze klanten, leveranciers, werfleiders en de installateurs van de werf.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Eeklo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bijrijder m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • Bandenmonteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar een bandenmonteur Iemand die ervaring heeft Iemand die minstens 4 bandenwissels heeft meegedraaid

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van A. AIRPLUS MEDIBO CVBA in sociale netwerken
Look for responds of A. AIRPLUS MEDIBO CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. AIRPLUS MEDIBO CVBA. Laat een reactie achter voor A. AIRPLUS MEDIBO CVBA. A. AIRPLUS MEDIBO CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. AIRPLUS MEDIBO CVBA. Leave a respond for A. AIRPLUS MEDIBO CVBA. A. AIRPLUS MEDIBO CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. AIRPLUS MEDIBO CVBA op de google maps. Adres en contacten A. AIRPLUS MEDIBO CVBA
Location of A. AIRPLUS MEDIBO CVBA on the google maps. Address and contacts of A. AIRPLUS MEDIBO CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A. AIRPLUS MEDIBO CVBA A. AIRPLUS MEDIBO CVBA: GARAGE F GEUDENS BVBA | Morvy | Jetexpress SPRL | Résidence Lothaire | Get NV

Other related companies as A. AIRPLUS MEDIBO CVBA: GARAGE F GEUDENS BVBA | Morvy | Jetexpress SPRL | Résidence Lothaire | Get NV

A. AIRPLUS MEDIBO CVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Mol, België. De volledige naam van het bedrijf is A. AIRPLUS MEDIBO CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07402557373. Het bedrijf A. AIRPLUS MEDIBO CVBA bevindt zich op het adres: Merelstraat 9,2400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A. AIRPLUS MEDIBO CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A. AIRPLUS MEDIBO CVBA is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. AIRPLUS MEDIBO CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. AIRPLUS MEDIBO CVBA, openstaande posities, locatie van A. AIRPLUS MEDIBO CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A. AIRPLUS MEDIBO CVBA is a company, that was registered 2006 in Mol region, Belgium. Full name of company is A. AIRPLUS MEDIBO CVBA, company assigned to the tax number BE07402557373. The company A. AIRPLUS MEDIBO CVBA is located at the address: Merelstraat 9,2400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A. AIRPLUS MEDIBO CVBA were not found.
The main activity of A. AIRPLUS MEDIBO CVBA is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A. AIRPLUS MEDIBO CVBA is not available. You also can look at reviews of A. AIRPLUS MEDIBO CVBA, open positions, location of A. AIRPLUS MEDIBO CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. AIRPLUS MEDIBO CVBA, Mol: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. AIRPLUS MEDIBO CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. AIRPLUS MEDIBO CVBA, Mol: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. AIRPLUS MEDIBO CVBA, employees, financial statistics.