IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA
Private companiesEducational Services • IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA

Contactgegevens IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA

Regio (region): Antwerpen (Borgerhout), België

Adres (address): Turnhoutsebaan 165,2140, België

Telefoon (phone): 03 235 90 31 03 235 90 31

Fax (fax): +32 (71) 128-16-91 +32 (71) 128-16-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA
Products information IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03765533447
Ondernemingsnummer: 4518920898
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA
(Get full report from official database of BE for IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA
Addition kinds of activities for IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA

229999. Textielproducten, nec, nec | Textile goods, nec, nec
608200. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
832206. Algemene adviesdiensten | General counseling services
20340302. Groentenmeel, maaltijd en poeder | Vegetable flour, meal, and powder
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
34790203. Coating elektroden | Coating electrodes
50859904. Filters, industrieel | Filters, industrial
51310119. Bekleding stoffen, geweven | Upholstery fabrics, woven
51999920. leb | Rennet

Werken bij IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok - Mooie uren!!! (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een brasserie in Lovendegem zijn wij op zoek naar een (hulp)kok. Mooie uurregeling!

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Student magazijn Zulte (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO TNT BRUCARGO

    Type: Studentenjob

    Voor TNT te Zulte zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de avondploeg. Je zal werken als magazijnier, en dit tussen 17u en 21u. Taken: ° Het laden/lossen van pakketten op transportband ° Het uitsorteren van pakketten (tot 30kg) ° Het scannen en labelen van dozen/ documenten ° Het magazijn op orde houden

  • Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Heb je een vlotte pen en zoek je een studentenjob in het weekend of tijdens de week? Deze job met flexibele werkuren die je thuis, op kot of eender waar kan doen biedt je de kans om je creativiteit aan te wenden en tegelijkertijd bij te leren over online media. Voor een jong online media bedrijf actief in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar een student met een uitstekende geschreven kennis Nederlands en Frans. Je staat in voor het schrijven van creatieve teksten in het Nederlands en Frans die gepubliceerd worden op diverse websites over online games en andere leuke onderwerpen.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA. Laat een reactie achter voor IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA. IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA. Leave a respond for IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA. IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA op de google maps. Adres en contacten IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA
Location of IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA on the google maps. Address and contacts of IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA: Dequidt Houthandel NV | Centre de Cure et de Postcure | Metalunion A. C.V.B. | Velleman Switch N.V. | Azzato

Other related companies as IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA: Dequidt Houthandel NV | Centre de Cure et de Postcure | Metalunion A. C.V.B. | Velleman Switch N.V. | Azzato

IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Borgerhout), België. De volledige naam van het bedrijf is IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03765533447. Het bedrijf IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 165,2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 724,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA, openstaande posities, locatie van IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA is a company, that was registered 1991 in Antwerpen (Borgerhout) region, Belgium. Full name of company is IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA, company assigned to the tax number BE03765533447. The company IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA is located at the address: Turnhoutsebaan 165,2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 724,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA were not found.
The main activity of IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA is not available. You also can look at reviews of IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA, open positions, location of IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA, Antwerpen (Borgerhout): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA, Antwerpen (Borgerhout): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMMO-CASCO ANTWERPEN BVBA, employees, financial statistics.