A Arjep SPRL

Contactgegevens A Arjep SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Arjep SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Arjep SPRL

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): André Drouartlaan 12,1160, België

Telefoon (phone): 02 675 73 73; 0475 23 69 97 02 675 73 73; 0475 23 69 97

Fax (fax): 02 672 68 63 02 672 68 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Arjep SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Arjep SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Arjep SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Arjep SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Arjep SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Arjep SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Arjep SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Arjep SPRL
Products information A Arjep SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04619720458
Ondernemingsnummer: 7682434082
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 177,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A Arjep SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Arjep SPRL
(Get full report from official database of BE for A Arjep SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Arjep SPRL
Addition kinds of activities for A Arjep SPRL

358900. Service industrie machines, nec | Service industry machinery, nec
521101. Lumber producten | Lumber products
28739902. Salpeterzuur | Nitric acid
29529902. Coating verbindingen, teer | Coating compounds, tar
35429910. Magnetische vormende machines | Magnetic forming machines
36120200. Lamp ballasts | Lamp ballasts
36250205. Relais, voor elektronisch gebruik | Relays, for electronic use
36340117. Teakettles, elektrisch | Teakettles, electric

Werken bij A Arjep SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Arjep SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Arjep SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Arjep SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente magazijnier met CE rijbewijs (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan dringend op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker die ook in het bezit is van een CE-rijbewijs. Onze klant is actief in de productie van kwaliteitsvolle matrassen, kussens, zetels,... Je zal voor 40% instaan voor het intern transport van de goederen en voor 60% meewerken in het magazijn en een deel in de productie. Takenpakket: Intern transport (CE-rijbewijs is vereist!) Klaarzetten van bestellingen Bestellingen laden in de vrachtwagens met de heftruck (attest is geen vereiste) Afwerken van matrassen (dit is maatwerk, je zal deze verlijmen en verzagen, + machines instellen!)

  • Gemotiveerde arbeider wegenbouw (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde handlanger wegenbouw.  Je komt terecht in een jonge, groeiende firma met een familiale werksfeer!  Je staat in voor volgende taken:  straten opbreken riolering leggen bestrating terugleggen funderingen plaatsen koffers maken klinkers leggen & borduren plaatsen De firma doet verkavelingen, parkings aanleggen, openbare aanbestedingen, .... 

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • HUISHOUDHULPEN (M/V) - REGIO GENT! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Leopoldsburg en omgeving.

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Technisch raadgever-verkoper Auto5 Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AUTO 5 (MOBIVIA Group)

    Type: Vaste Job

    Een boeiende en gevarieerde job in de verkoop waarbij zowel het winkelgedeelte als de werkplaats aan bod komen. -Aanvullen en op orde houden van de winkel -Controleren en uitpakken van leveringen -Kassawerk -De klant adviseren bij zijn aankopen -De behoeften van de klant identificeren en vervolgens werkfiches opmaken voor de wagens die binnenkomen -Onderdelen opzoeken en bestellen, bestekken maken, opvolgen van de werkplanning van het atelier

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van A Arjep SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A Arjep SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Arjep SPRL. Laat een reactie achter voor A Arjep SPRL. A Arjep SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Arjep SPRL. Leave a respond for A Arjep SPRL. A Arjep SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Arjep SPRL op de google maps. Adres en contacten A Arjep SPRL
Location of A Arjep SPRL on the google maps. Address and contacts of A Arjep SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A Arjep SPRL A Arjep SPRL: CIT Blaton SA | Real Project SA | Laboratorium KBL-BML-Unilabo | Demuynck Christophe NV | COLBRANT,ALAIN

Other related companies as A Arjep SPRL: CIT Blaton SA | Real Project SA | Laboratorium KBL-BML-Unilabo | Demuynck Christophe NV | COLBRANT,ALAIN

A Arjep SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is A Arjep SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04619720458. Het bedrijf A Arjep SPRL bevindt zich op het adres: André Drouartlaan 12,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 177,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A Arjep SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A Arjep SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Arjep SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Arjep SPRL, openstaande posities, locatie van A Arjep SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A Arjep SPRL is a company, that was registered 2007 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is A Arjep SPRL, company assigned to the tax number BE04619720458. The company A Arjep SPRL is located at the address: André Drouartlaan 12,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 177,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A Arjep SPRL were not found.
The main activity of A Arjep SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A Arjep SPRL is not available. You also can look at reviews of A Arjep SPRL, open positions, location of A Arjep SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Arjep SPRL, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Arjep SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Arjep SPRL, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Arjep SPRL, employees, financial statistics.