VAN GRINSVEN AGENTUREN CV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • VAN GRINSVEN AGENTUREN CV
Private companiesTextile Mill Products • VAN GRINSVEN AGENTUREN CV

Contactgegevens VAN GRINSVEN AGENTUREN CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GRINSVEN AGENTUREN CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GRINSVEN AGENTUREN CV

Regio (region): Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Adres (address): Baalhoek 50 Bus 4,1853, België

Telefoon (phone): 02 267 66 34 02 267 66 34

Fax (fax): 02 267 31 97 02 267 31 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GRINSVEN AGENTUREN CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GRINSVEN AGENTUREN CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GRINSVEN AGENTUREN CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GRINSVEN AGENTUREN CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GRINSVEN AGENTUREN CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GRINSVEN AGENTUREN CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GRINSVEN AGENTUREN CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GRINSVEN AGENTUREN CV
Products information VAN GRINSVEN AGENTUREN CV

BTW identificatienummer (tax): BE04788085937
Ondernemingsnummer: 1554534912
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 600,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VAN GRINSVEN AGENTUREN CV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GRINSVEN AGENTUREN CV
(Get full report from official database of BE for VAN GRINSVEN AGENTUREN CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GRINSVEN AGENTUREN CV
Addition kinds of activities for VAN GRINSVEN AGENTUREN CV

251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
369906. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
20240000. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
50880201. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
52519902. Deursloten en vergrendelsets | Door locks and lock sets

Werken bij VAN GRINSVEN AGENTUREN CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GRINSVEN AGENTUREN CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GRINSVEN AGENTUREN CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GRINSVEN AGENTUREN CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Assistant (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse bereiding van voedsel zijn wij op zoek naar een Quality Assistant. Het bedrijf is een jong en dynamisch bedrijf dat aan alle grote supermarkten levert. Kwalitative, gezonde en verse voeding dragen zij hoog in het vaandel. Wegen uitbreiding zijn ze op zoek naar een Quality Assistant die voornamelijk de administratieve kant van de kwaliteitscontrole op zich neemt. Als Quality Assistant zorg jij ervoor dat al het personeel de juiste werkleding draagt, draag je zorg voor het opvolgen en uitvoeren van de kwaliteitscontroles alsmede de regels. Je controleert de teams verantwoordelijk voor de schoonmaak en de planning. Bij anomaliën grijp je direct in en stelt de juiste procedures voor. Je maakt procedures en je zorgt voor de juiste administratieve afhandeling.

  • Keukenhulp/hulpkok (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Deerlijk zijn wij op zoek naar een keukenhulp/ hulpkok.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Dispatcher (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een Dispatcher voor het inplannen van machines. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toewijzen van de juiste machines aan de klant die hier op vraagt. tot jouw takenpakket behoort: het toewijzen van de machines aan de verhuurcontracten. Je houdt er dan ook rekening mee dat de machines op de juiste plaats beschikbaar zijn je speelt met de planningen en kan snel wijzigingen aan brengen je overlegt met de technische dienst over te herstellen machines je onderhoudt contact met externe leveranciers indien je voor een klant een bepaalde machine niet voorradig hebt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een technische bedrijf waar klant, ambitie en innovatie centraal staat.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

Zoek naar antwoorden van VAN GRINSVEN AGENTUREN CV in sociale netwerken
Look for responds of VAN GRINSVEN AGENTUREN CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GRINSVEN AGENTUREN CV. Laat een reactie achter voor VAN GRINSVEN AGENTUREN CV. VAN GRINSVEN AGENTUREN CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GRINSVEN AGENTUREN CV. Leave a respond for VAN GRINSVEN AGENTUREN CV. VAN GRINSVEN AGENTUREN CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GRINSVEN AGENTUREN CV op de google maps. Adres en contacten VAN GRINSVEN AGENTUREN CV
Location of VAN GRINSVEN AGENTUREN CV on the google maps. Address and contacts of VAN GRINSVEN AGENTUREN CV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GRINSVEN AGENTUREN CV VAN GRINSVEN AGENTUREN CV: Any Green BVBA | Satellite Events Int. BVBA | Hoval | Experience Travel-E.T. | MacIvor Grant Limited

Other related companies as VAN GRINSVEN AGENTUREN CV: Any Green BVBA | Satellite Events Int. BVBA | Hoval | Experience Travel-E.T. | MacIvor Grant Limited

VAN GRINSVEN AGENTUREN CV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Grimbergen (Strombeek-Bever), België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GRINSVEN AGENTUREN CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04788085937. Het bedrijf VAN GRINSVEN AGENTUREN CV bevindt zich op het adres: Baalhoek 50 Bus 4,1853. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 600,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VAN GRINSVEN AGENTUREN CV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GRINSVEN AGENTUREN CV is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GRINSVEN AGENTUREN CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GRINSVEN AGENTUREN CV, openstaande posities, locatie van VAN GRINSVEN AGENTUREN CV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN GRINSVEN AGENTUREN CV is a company, that was registered 2008 in Grimbergen (Strombeek-Bever) region, Belgium. Full name of company is VAN GRINSVEN AGENTUREN CV, company assigned to the tax number BE04788085937. The company VAN GRINSVEN AGENTUREN CV is located at the address: Baalhoek 50 Bus 4,1853. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 600,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VAN GRINSVEN AGENTUREN CV were not found.
The main activity of VAN GRINSVEN AGENTUREN CV is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GRINSVEN AGENTUREN CV is not available. You also can look at reviews of VAN GRINSVEN AGENTUREN CV, open positions, location of VAN GRINSVEN AGENTUREN CV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GRINSVEN AGENTUREN CV, Grimbergen (Strombeek-Bever): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GRINSVEN AGENTUREN CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GRINSVEN AGENTUREN CV, Grimbergen (Strombeek-Bever): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GRINSVEN AGENTUREN CV, employees, financial statistics.