Immo Menen

Contactgegevens Immo Menen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo Menen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo Menen

Regio (region): Menen, België

Adres (address): Bruggestraat 69,8930, België

Telefoon (phone): 056 53 01 23 056 53 01 23

Fax (fax): 056 53 02 34 056 53 02 34

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo Menen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo Menen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo Menen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo Menen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo Menen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo Menen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo Menen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo Menen
Products information Immo Menen

BTW identificatienummer (tax): BE08548156738
Ondernemingsnummer: 3181060791
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Immo Menen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo Menen
(Get full report from official database of BE for Immo Menen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo Menen
Addition kinds of activities for Immo Menen

208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
28360200. extracten | Extracts
28739902. Salpeterzuur | Nitric acid
34420403. Hangar deuren, metaal | Hangar doors, metal
50879912. Upholsterers 'apparatuur en benodigdheden | Upholsterers' equipment and supplies
54110100. supermarkten | Supermarkets
65140000. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
73891311. Belastingsbureau | Tax collection agency
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij Immo Menen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo Menen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo Menen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo Menen. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider Carosserie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Plamuren, schuren, voorbereiden, afplakken - Aflakken & vernissen - Afwerken

  • Teammember Okay Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (voltijds) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Verpleegkundige dagdienst met optie vast werk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HEYDEVELD

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zorg van onze bewoners binnen ons woonzorgcentrum.

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • SALES ENGINEER GROENE VOERTUIGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    ● Technische bachelor (autotechnologie / elektriciteit) of gelijkwaardig ● Heavy duty voertuigen ● Sleutelrol binnen het salesteam Voor een bedrijf in regio Roeselare, actief in de automobielsector en gespecialiseerd in heavy duty voertuigen, is HAYS Engineering Kortrijk op zoek naar een Salesmanager om het oostelijk deel van het land en een stuk van Nederland te bewerken. In deze job als sales engineer ben je verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van verschillende vestigingen en importeurs aangaande ecologische voertuigen. Je staat in voor de begeleiding van lopende offertes bij overheden en kmo's: je begeleidt de klanten in hun technische vraagstukken. Hierbij heb je oog voor commerciële opportuniteiten. Daarnaast stel je landspecifieke specificaties conform de wetgeving op. Door jouw technische kennis fungeer je als aanspreekpunt voor kandidaat-klanten, klanten en collega's en dit voor de verschillende sites.

  • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van Immo Menen in sociale netwerken
Look for responds of Immo Menen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo Menen. Laat een reactie achter voor Immo Menen. Immo Menen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo Menen. Leave a respond for Immo Menen. Immo Menen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo Menen op de google maps. Adres en contacten Immo Menen
Location of Immo Menen on the google maps. Address and contacts of Immo Menen

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo Menen Immo Menen: Krinko | Van Den Brande-Technieken CVBA | OKE-TECHNIEK-GEEL BVBA | IMSTAD NV | STEVENS,POLYDORE

Other related companies as Immo Menen: Krinko | Van Den Brande-Technieken CVBA | OKE-TECHNIEK-GEEL BVBA | IMSTAD NV | STEVENS,POLYDORE

Immo Menen is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Menen, België. De volledige naam van het bedrijf is Immo Menen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08548156738. Het bedrijf Immo Menen bevindt zich op het adres: Bruggestraat 69,8930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 720,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Immo Menen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immo Menen is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo Menen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo Menen, openstaande posities, locatie van Immo Menen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Immo Menen is a company, that was registered 1994 in Menen region, Belgium. Full name of company is Immo Menen, company assigned to the tax number BE08548156738. The company Immo Menen is located at the address: Bruggestraat 69,8930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 720,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Immo Menen were not found.
The main activity of Immo Menen is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo Menen is not available. You also can look at reviews of Immo Menen, open positions, location of Immo Menen on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo Menen, Menen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo Menen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo Menen, Menen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo Menen, employees, financial statistics.