Immo Jamboise SPRL

Contactgegevens Immo Jamboise SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo Jamboise SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo Jamboise SPRL

Regio (region): Namur (Jambes), België

Adres (address): Avenue du Bourgmestre Jean Materne 111,5100, België

Telefoon (phone): 081 31 01 10 081 31 01 10

Fax (fax): 081 31 04 07 081 31 04 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo Jamboise SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo Jamboise SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo Jamboise SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo Jamboise SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo Jamboise SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo Jamboise SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo Jamboise SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo Jamboise SPRL
Products information Immo Jamboise SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04826263427
Ondernemingsnummer: 7168273925
Hoofdstad (capital): 370,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Immo Jamboise SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo Jamboise SPRL
(Get full report from official database of BE for Immo Jamboise SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo Jamboise SPRL
Addition kinds of activities for Immo Jamboise SPRL

509203. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements
02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
09199907. Sponzen, het verzamelen van | Sponges, gathering of
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay
52519901. Bouwers hardware | Builders' hardware

Werken bij Immo Jamboise SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo Jamboise SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo Jamboise SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo Jamboise SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van Immo Jamboise SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Immo Jamboise SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo Jamboise SPRL. Laat een reactie achter voor Immo Jamboise SPRL. Immo Jamboise SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo Jamboise SPRL. Leave a respond for Immo Jamboise SPRL. Immo Jamboise SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo Jamboise SPRL op de google maps. Adres en contacten Immo Jamboise SPRL
Location of Immo Jamboise SPRL on the google maps. Address and contacts of Immo Jamboise SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo Jamboise SPRL Immo Jamboise SPRL: Ford Parts-De Hoeven | C.P.P.M. SA | EXELMANS VANDE CAN BVBA | Underground Lighting | Multiroue Service SPRL

Other related companies as Immo Jamboise SPRL: Ford Parts-De Hoeven | C.P.P.M. SA | EXELMANS VANDE CAN BVBA | Underground Lighting | Multiroue Service SPRL

Immo Jamboise SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Namur (Jambes), België. De volledige naam van het bedrijf is Immo Jamboise SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04826263427. Het bedrijf Immo Jamboise SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Bourgmestre Jean Materne 111,5100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 370,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Immo Jamboise SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immo Jamboise SPRL is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo Jamboise SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo Jamboise SPRL, openstaande posities, locatie van Immo Jamboise SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Immo Jamboise SPRL is a company, that was registered 2014 in Namur (Jambes) region, Belgium. Full name of company is Immo Jamboise SPRL, company assigned to the tax number BE04826263427. The company Immo Jamboise SPRL is located at the address: Avenue du Bourgmestre Jean Materne 111,5100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 370,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Immo Jamboise SPRL were not found.
The main activity of Immo Jamboise SPRL is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo Jamboise SPRL is not available. You also can look at reviews of Immo Jamboise SPRL, open positions, location of Immo Jamboise SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo Jamboise SPRL, Namur (Jambes): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo Jamboise SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo Jamboise SPRL, Namur (Jambes): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo Jamboise SPRL, employees, financial statistics.