Ferco Immobilière

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Ferco Immobilière
Private companiesRailroad Transportation • Ferco Immobilière

Contactgegevens Ferco Immobilière: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ferco Immobilière: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ferco Immobilière

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Brieslaan 46,1020, België

Telefoon (phone): 02 268 00 78 02 268 00 78

Fax (fax): 02 268 00 79 02 268 00 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ferco Immobilière: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ferco Immobilière"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ferco Immobilière"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ferco Immobilière, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ferco Immobilière. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ferco Immobilière, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ferco Immobilière. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ferco Immobilière
Products information Ferco Immobilière

BTW identificatienummer (tax): BE08807434082
Ondernemingsnummer: 3493072509
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Ferco Immobilière zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ferco Immobilière
(Get full report from official database of BE for Ferco Immobilière)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ferco Immobilière
Addition kinds of activities for Ferco Immobilière

354799. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
27890203. Bewerken van boeken, kaarten of papier | Edging books, cards, or paper
49719902. Waterdistributie- of toevoersystemen voor irrigatie | Water distribution or supply systems for irrigation
59450103. Hobby's, nec | Hobbies, nec
73590400. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services

Werken bij Ferco Immobilière: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ferco Immobilière: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ferco Immobilière. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ferco Immobilière. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Hasselt? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011 55 35 48 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • TECHNISCH MAGAZIJNBEDIENDE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het stockbeheer (wat komt er binnen en wat gaat er buiten?) Je houdt de productie mee in het oog en zorgt dat er voldoende stock is om productieplanning te kunnen bijhouden. Met de levertermijn in het achterhoofd, zorg jij dat er steeds voldoende stock is van de producten, doet dus tijdig bijbestellingen. Je volgt de safetystocks op. Je plant transporten in, maakt de verzendingen klaar en je zorgt voor de orderpicking. Je staat in voor het inboeken in het ERP systeem. Je waakt samen met de productiemedewerkers over de kwaliteit van onze producten. Je bent bereid om sporadisch bij te springen bij eenvoudige bewerkingen (bv. zagen).

  • Bediende Verkoper Colruyt Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: STRIJDERSHUIS

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van Ferco Immobilière in sociale netwerken
Look for responds of Ferco Immobilière in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ferco Immobilière. Laat een reactie achter voor Ferco Immobilière. Ferco Immobilière bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ferco Immobilière. Leave a respond for Ferco Immobilière. Ferco Immobilière on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ferco Immobilière op de google maps. Adres en contacten Ferco Immobilière
Location of Ferco Immobilière on the google maps. Address and contacts of Ferco Immobilière

Andere gerelateerde bedrijven als come Ferco Immobilière Ferco Immobilière: Atelier Vertical SCRL | Wache Qui Rit (La) | DEL-SPORT BVBA | Groenvoorzieningen Olivier Piens | Mer du Nord

Other related companies as Ferco Immobilière: Atelier Vertical SCRL | Wache Qui Rit (La) | DEL-SPORT BVBA | Groenvoorzieningen Olivier Piens | Mer du Nord

Ferco Immobilière is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Ferco Immobilière, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08807434082. Het bedrijf Ferco Immobilière bevindt zich op het adres: Brieslaan 46,1020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Ferco Immobilière zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ferco Immobilière is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ferco Immobilière is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ferco Immobilière, openstaande posities, locatie van Ferco Immobilière op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ferco Immobilière is a company, that was registered 2018 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Ferco Immobilière, company assigned to the tax number BE08807434082. The company Ferco Immobilière is located at the address: Brieslaan 46,1020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Ferco Immobilière were not found.
The main activity of Ferco Immobilière is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ferco Immobilière is not available. You also can look at reviews of Ferco Immobilière, open positions, location of Ferco Immobilière on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ferco Immobilière, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ferco Immobilière, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ferco Immobilière, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ferco Immobilière, employees, financial statistics.