EUROCRETA IMMO SAO

Contactgegevens EUROCRETA IMMO SAO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROCRETA IMMO SAO: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROCRETA IMMO SAO

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Brabantstraat 262,1030, België

Telefoon (phone): 02 215 87 45 02 215 87 45

Fax (fax): 02 215 87 45; 02 245 25 33 02 215 87 45; 02 245 25 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROCRETA IMMO SAO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROCRETA IMMO SAO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROCRETA IMMO SAO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROCRETA IMMO SAO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROCRETA IMMO SAO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROCRETA IMMO SAO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROCRETA IMMO SAO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROCRETA IMMO SAO
Products information EUROCRETA IMMO SAO

BTW identificatienummer (tax): BE08397369384
Ondernemingsnummer: 6584350585
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in EUROCRETA IMMO SAO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROCRETA IMMO SAO
(Get full report from official database of BE for EUROCRETA IMMO SAO)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROCRETA IMMO SAO
Addition kinds of activities for EUROCRETA IMMO SAO

20260206. Kefir | Kefir
28190601. Kobalt 60 (radioactief) | Cobalt 60 (radioactive)
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
38220603. Elektrische ruimteverwarming regelt | Electric space heater controls
58120200. Ijs, frisdrank en frisdrankfonteinen | Ice cream, soft drink and soda fountain stands
59619926. Elektronische veilingen | Electronic auctions

Werken bij EUROCRETA IMMO SAO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROCRETA IMMO SAO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROCRETA IMMO SAO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROCRETA IMMO SAO. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • TANDTECHNICUS (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: DENTAL LABO LEYMAN

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in het maken van kunstgebitten.

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van EUROCRETA IMMO SAO in sociale netwerken
Look for responds of EUROCRETA IMMO SAO in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROCRETA IMMO SAO. Laat een reactie achter voor EUROCRETA IMMO SAO. EUROCRETA IMMO SAO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROCRETA IMMO SAO. Leave a respond for EUROCRETA IMMO SAO. EUROCRETA IMMO SAO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROCRETA IMMO SAO op de google maps. Adres en contacten EUROCRETA IMMO SAO
Location of EUROCRETA IMMO SAO on the google maps. Address and contacts of EUROCRETA IMMO SAO

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROCRETA IMMO SAO EUROCRETA IMMO SAO: Dance connection VZW | LINSEN PEUGEOT-GARAGE | D-Lan Research | JAN DE RIJK-LOGISTICS SA | Centrecible

Other related companies as EUROCRETA IMMO SAO: Dance connection VZW | LINSEN PEUGEOT-GARAGE | D-Lan Research | JAN DE RIJK-LOGISTICS SA | Centrecible

EUROCRETA IMMO SAO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is EUROCRETA IMMO SAO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08397369384. Het bedrijf EUROCRETA IMMO SAO bevindt zich op het adres: Brabantstraat 262,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 723,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EUROCRETA IMMO SAO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROCRETA IMMO SAO is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROCRETA IMMO SAO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROCRETA IMMO SAO, openstaande posities, locatie van EUROCRETA IMMO SAO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUROCRETA IMMO SAO is a company, that was registered 1999 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is EUROCRETA IMMO SAO, company assigned to the tax number BE08397369384. The company EUROCRETA IMMO SAO is located at the address: Brabantstraat 262,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 723,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EUROCRETA IMMO SAO were not found.
The main activity of EUROCRETA IMMO SAO is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROCRETA IMMO SAO is not available. You also can look at reviews of EUROCRETA IMMO SAO, open positions, location of EUROCRETA IMMO SAO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROCRETA IMMO SAO, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROCRETA IMMO SAO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROCRETA IMMO SAO, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROCRETA IMMO SAO, employees, financial statistics.