Domano Diffusion BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Domano Diffusion BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • Domano Diffusion BVBA

Contactgegevens Domano Diffusion BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Domano Diffusion BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Domano Diffusion BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Jezusstraat 6,2000, België

Telefoon (phone): 03 226 73 51 03 226 73 51

Fax (fax): 03 226 86 98 03 226 86 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Domano Diffusion BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Domano Diffusion BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Domano Diffusion BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Domano Diffusion BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Domano Diffusion BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Domano Diffusion BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Domano Diffusion BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Domano Diffusion BVBA
Products information Domano Diffusion BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08446258544
Ondernemingsnummer: 9694030761
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 484,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Domano Diffusion BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Domano Diffusion BVBA
(Get full report from official database of BE for Domano Diffusion BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Domano Diffusion BVBA
Addition kinds of activities for Domano Diffusion BVBA

07220100. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
20389901. Ontbijten, bevroren en verpakt | Breakfasts, frozen and packaged
23920500. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
32510209. Silo tegel | Silo tile
32610205. Lavatoria, glanzend china | Lavatories, vitreous china
35450324. Rotatie tafels | Rotary tables
39440311. Dominoes | Dominoes
51629902. Kunststoffolie | Plastics film

Werken bij Domano Diffusion BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Domano Diffusion BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Domano Diffusion BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Domano Diffusion BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Schoonmaak Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je nog op zoek naar een job met veel enjoy? Wij zoeken enthousiaste collega's om het ASAP team te vervolledigen! Je kan eigen uren bepalen zodat dit steeds combineerbaar is met het gezin. Je bent iemand die steeds zelfstandig kan werken en bent steeds bereid gezinnen te helpen in hun huishouden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

Zoek naar antwoorden van Domano Diffusion BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Domano Diffusion BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Domano Diffusion BVBA. Laat een reactie achter voor Domano Diffusion BVBA. Domano Diffusion BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Domano Diffusion BVBA. Leave a respond for Domano Diffusion BVBA. Domano Diffusion BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Domano Diffusion BVBA op de google maps. Adres en contacten Domano Diffusion BVBA
Location of Domano Diffusion BVBA on the google maps. Address and contacts of Domano Diffusion BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Domano Diffusion BVBA Domano Diffusion BVBA: T & T Solutions NV | Bekaert Pieter | Lehouck Jean Claude SA | Forolux N.V. | Ender Döner Kebap Pizzaria

Other related companies as Domano Diffusion BVBA: T & T Solutions NV | Bekaert Pieter | Lehouck Jean Claude SA | Forolux N.V. | Ender Döner Kebap Pizzaria

Domano Diffusion BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Domano Diffusion BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08446258544. Het bedrijf Domano Diffusion BVBA bevindt zich op het adres: Jezusstraat 6,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 484,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Domano Diffusion BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Domano Diffusion BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Domano Diffusion BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Domano Diffusion BVBA, openstaande posities, locatie van Domano Diffusion BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Domano Diffusion BVBA is a company, that was registered 1989 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Domano Diffusion BVBA, company assigned to the tax number BE08446258544. The company Domano Diffusion BVBA is located at the address: Jezusstraat 6,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 484,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Domano Diffusion BVBA were not found.
The main activity of Domano Diffusion BVBA is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Domano Diffusion BVBA is not available. You also can look at reviews of Domano Diffusion BVBA, open positions, location of Domano Diffusion BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Domano Diffusion BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Domano Diffusion BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Domano Diffusion BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Domano Diffusion BVBA, employees, financial statistics.