Cogestion SPRL

Contactgegevens Cogestion SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cogestion SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cogestion SPRL

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Van Aastraat 8,1050, België

Telefoon (phone): 02 514 52 29 02 514 52 29

Fax (fax): 02 514 52 02 02 514 52 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cogestion SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cogestion SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cogestion SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cogestion SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cogestion SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cogestion SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cogestion SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cogestion SPRL
Products information Cogestion SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06492889404
Ondernemingsnummer: 8716247558
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Cogestion SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cogestion SPRL
(Get full report from official database of BE for Cogestion SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cogestion SPRL
Addition kinds of activities for Cogestion SPRL

209799. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
251103. Kindermeubelen | Children's wood furniture
506402. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
23960306. Zweetbandjes, hoed en pet: gemaakt van gekochte materialen | Sweat bands, hat and cap: made from purchased materials
30839906. Vensterplaat, kunststof | Window sheeting, plastics
35310611. Schopladers | Shovel loaders
48220204. Telegramdiensten | Telegram services
50219903. Bureaus, nec | Desks, nec
82229902. Junior college | Junior college

Werken bij Cogestion SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cogestion SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cogestion SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cogestion SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Storingstechniekers 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Torhout zoekt een storingstechnieker 2 ploegen gezocht voor een metaal bedrijf regio Zwevezele! Dit gaat om een opdracht met optie vast. Het bedrijf is een gespecialiseerde fabrikant van bouwmaterialen in staal. Het is één van de grootste producent op het gebied van stalen dak- en gevelsystemen voor nieuwbouw en renovatie. Zo produceren ze o.a. dakbedekking, wandplaten, panelen, vloerelementen en andere metalen structuren. Deze producten worden in diverse sectoren gebruikt, zoals o.a. in de industrie, agrarische, residentiële en tertiaire sector. Takenpakket: U voert preventief en curatief onderhoud uit voor het machinepark, heftruckers, compressoren en rolbruggen. U bent ook in staat om verbeteringsprojecten en optimalisatievoorstellen te doen, zowel op mechanisch als electrisch vlak. U ondersteunt ook bij de opstart van nieuwe machines.

  • Heftruckchauffeur productie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator sta je in voor het afvullen en laden van kwaliteitsproducten volgens gangbare kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen. Jouw taken zien er uit als volgt: - Afvullen van verschillende soorten producten volgens de beschreven instructies. Toezien op veilige en precieze werking van de installatie. - Nauwkeurig invullen van vul- en laadopdrachten. - Laden en lossen van verpakkingsmaterialen, afgewerkte producten en verpakte grondstoffen. - Rijden met de heftruck voor het stapelen van de afgevulde goederen en het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Gemotiveerde Poetshulp (oud-turnhout) via dienstencheques (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook koken, wassen en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van Cogestion SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Cogestion SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cogestion SPRL. Laat een reactie achter voor Cogestion SPRL. Cogestion SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cogestion SPRL. Leave a respond for Cogestion SPRL. Cogestion SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cogestion SPRL op de google maps. Adres en contacten Cogestion SPRL
Location of Cogestion SPRL on the google maps. Address and contacts of Cogestion SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Cogestion SPRL Cogestion SPRL: Royen Ets | ELEKTRO PELZER | Top Connexion SA | Metalogos SPRL | Pierre Bielen

Other related companies as Cogestion SPRL: Royen Ets | ELEKTRO PELZER | Top Connexion SA | Metalogos SPRL | Pierre Bielen

Cogestion SPRL is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Cogestion SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06492889404. Het bedrijf Cogestion SPRL bevindt zich op het adres: Van Aastraat 8,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Cogestion SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cogestion SPRL is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cogestion SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cogestion SPRL, openstaande posities, locatie van Cogestion SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cogestion SPRL is a company, that was registered 2012 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Cogestion SPRL, company assigned to the tax number BE06492889404. The company Cogestion SPRL is located at the address: Van Aastraat 8,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Cogestion SPRL were not found.
The main activity of Cogestion SPRL is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cogestion SPRL is not available. You also can look at reviews of Cogestion SPRL, open positions, location of Cogestion SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cogestion SPRL, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cogestion SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cogestion SPRL, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cogestion SPRL, employees, financial statistics.