City Rentals SPRL

Contactgegevens City Rentals SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data City Rentals SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

City Rentals SPRL

Regio (region): Lasne (Ohain), België

Adres (address): Chemin du Margot 18,1380, België

Telefoon (phone): 02 652 29 92; 0475 76 33 23 02 652 29 92; 0475 76 33 23

Fax (fax): 02 652 29 92 02 652 29 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) City Rentals SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "City Rentals SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "City Rentals SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van City Rentals SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen City Rentals SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of City Rentals SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees City Rentals SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti City Rentals SPRL
Products information City Rentals SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03301910400
Ondernemingsnummer: 2130493164
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in City Rentals SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor City Rentals SPRL
(Get full report from official database of BE for City Rentals SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor City Rentals SPRL
Addition kinds of activities for City Rentals SPRL

3582. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
20460303. dextrine | Dextrine
22580108. Lace: barmen, bobbinet, hefbomen en nottingham | Laces: barmen, bobbinet, levers, and nottingham
35629902. casters | Casters
38250209. Electron buis test apparatuur | Electron tube test equipment
39490800. Darts en tafel sportartikelen en benodigdheden | Darts and table sports equipment and supplies
47839903. Verpakking van goederen voor verzending | Packing goods for shipping
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
58129904. Kiprestaurant | Chicken restaurant

Werken bij City Rentals SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in City Rentals SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor City Rentals SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for City Rentals SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Onderhoudstechnieker elektrische verwarming (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een onderhoudstechnieker die zal instaan voor het onderhouden, herstellen en vervangen van de bestaande elektrische en warmtepompen verwarmings- en verluchtingsinstallaties in gans België. Een aangename werksfeer maken van uw werkomgeving een prettige werkplek.

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Business controller (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opstellen onderhouden en verbeteren van operationele rapportages vooral met betrekking tot nacalculatie van de projecten. Onderdeel hiervan is de uitvoering van project-specifieke analyses. (vb. van rendementen); Kostenanalyses maken van diverse kosten: verbruikskosten werf uurloonkosten kosten wagenpark kosten machines overhead etc; Analyseren van informatie om vervolgens bruikbare adviezen verbetervoorstellen en conclusies op te stellen voor het management; Assisteren bij het opmaken en de opvolging van de kostenbudgetten; Interne procedures voorstellen verfijnen en opvolgen d.m.v. interne audits.

  • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • huishoudhelden regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Stefanie is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden regio Aalter. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Inpakker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Je pakt bestellingen in en zorgt voor een correcte verzending

  • Psychiater (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als psychiater binnen onze multidisciplinaire praktijk, Praktijk Dorp 3. Momenteel werken er in onze praktijk een diëtiste, twee psycholgen (volwassenen en kinderen), twee auticoaches (volwassenen en kinderen) en een psychiater (volwassenen). We zijn op zoek naar een psychiater om ons ambulant werkend team te versterken. Het aantal uren en dagen waarop u binnen onze praktijk kan werken, worden in onderling overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van City Rentals SPRL in sociale netwerken
Look for responds of City Rentals SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor City Rentals SPRL. Laat een reactie achter voor City Rentals SPRL. City Rentals SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for City Rentals SPRL. Leave a respond for City Rentals SPRL. City Rentals SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie City Rentals SPRL op de google maps. Adres en contacten City Rentals SPRL
Location of City Rentals SPRL on the google maps. Address and contacts of City Rentals SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come City Rentals SPRL City Rentals SPRL: DECORATIE GHEYSENS NV | A.A. Van Remoortel | NGV Veiligheidscoördinatie | J. Wanlin Assurfinances SPRL | The Sleeping Society

Other related companies as City Rentals SPRL: DECORATIE GHEYSENS NV | A.A. Van Remoortel | NGV Veiligheidscoördinatie | J. Wanlin Assurfinances SPRL | The Sleeping Society

City Rentals SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Lasne (Ohain), België. De volledige naam van het bedrijf is City Rentals SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03301910400. Het bedrijf City Rentals SPRL bevindt zich op het adres: Chemin du Margot 18,1380. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 173,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in City Rentals SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van City Rentals SPRL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van City Rentals SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van City Rentals SPRL, openstaande posities, locatie van City Rentals SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

City Rentals SPRL is a company, that was registered 1991 in Lasne (Ohain) region, Belgium. Full name of company is City Rentals SPRL, company assigned to the tax number BE03301910400. The company City Rentals SPRL is located at the address: Chemin du Margot 18,1380. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 173,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in City Rentals SPRL were not found.
The main activity of City Rentals SPRL is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of City Rentals SPRL is not available. You also can look at reviews of City Rentals SPRL, open positions, location of City Rentals SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over City Rentals SPRL, Lasne (Ohain): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf City Rentals SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about City Rentals SPRL, Lasne (Ohain): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company City Rentals SPRL, employees, financial statistics.