Christoffels & Christoffels NV

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Christoffels & Christoffels NV
Private companiesAgricultural Production - Crops • Christoffels & Christoffels NV

Contactgegevens Christoffels & Christoffels NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christoffels & Christoffels NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christoffels & Christoffels NV

Regio (region): Bilzen, België

Adres (address): Maastrichterpoort 1A,3740, België

Telefoon (phone): 089 51 07 77; 089 51 07 70 089 51 07 77; 089 51 07 70

Fax (fax): 089 49 29 70 089 49 29 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christoffels & Christoffels NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christoffels & Christoffels NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christoffels & Christoffels NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christoffels & Christoffels NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christoffels & Christoffels NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christoffels & Christoffels NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christoffels & Christoffels NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christoffels & Christoffels NV
Products information Christoffels & Christoffels NV

BTW identificatienummer (tax): BE03551025390
Ondernemingsnummer: 2048919677
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Christoffels & Christoffels NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christoffels & Christoffels NV
(Get full report from official database of BE for Christoffels & Christoffels NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christoffels & Christoffels NV
Addition kinds of activities for Christoffels & Christoffels NV

357799. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
516911. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes
518299. Wijn en gedistilleerde dranken, nec | Wine and distilled beverages, nec
673300. Trusts, nec | Trusts, nec
09199906. Zeewier, het verzamelen van | Seaweed, gathering of
20110000. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
50840405. Olieputmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil well machinery, equipment, and supplies
95120403. Land-, minerale- en wildlife conservation, provincie overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, county government

Werken bij Christoffels & Christoffels NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christoffels & Christoffels NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christoffels & Christoffels NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christoffels & Christoffels NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

    Regio: JODOIGNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • Bankadviseur professionele klanten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Finance

    Type: Vaste Job

    Je presenteert en verkoopt hen kredieten en diensten met respect voor hun wensen. Je spoort de noden van de klanten binnen andere domeinen op en doet een beroep op de experts binnen de Ondernemersbank. Jij bent verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Je zoekt actief nieuwe klanten voor de Ondernemersbank om een commerciële lange termijnrelatie mee uit te bouwen en zo je portefeuille winstgevender te maken.

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • zelfstandige kinesist (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

Zoek naar antwoorden van Christoffels & Christoffels NV in sociale netwerken
Look for responds of Christoffels & Christoffels NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christoffels & Christoffels NV. Laat een reactie achter voor Christoffels & Christoffels NV. Christoffels & Christoffels NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christoffels & Christoffels NV. Leave a respond for Christoffels & Christoffels NV. Christoffels & Christoffels NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christoffels & Christoffels NV op de google maps. Adres en contacten Christoffels & Christoffels NV
Location of Christoffels & Christoffels NV on the google maps. Address and contacts of Christoffels & Christoffels NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Christoffels & Christoffels NV Christoffels & Christoffels NV: BIO CORNER | Werbrouck BVBA | OPTISCH CENTRUM CLAEYS | WELLNESS LOUNGE | ok ternat

Other related companies as Christoffels & Christoffels NV: BIO CORNER | Werbrouck BVBA | OPTISCH CENTRUM CLAEYS | WELLNESS LOUNGE | ok ternat

Christoffels & Christoffels NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Bilzen, België. De volledige naam van het bedrijf is Christoffels & Christoffels NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03551025390. Het bedrijf Christoffels & Christoffels NV bevindt zich op het adres: Maastrichterpoort 1A,3740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 481,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Christoffels & Christoffels NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christoffels & Christoffels NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christoffels & Christoffels NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christoffels & Christoffels NV, openstaande posities, locatie van Christoffels & Christoffels NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Christoffels & Christoffels NV is a company, that was registered 1997 in Bilzen region, Belgium. Full name of company is Christoffels & Christoffels NV, company assigned to the tax number BE03551025390. The company Christoffels & Christoffels NV is located at the address: Maastrichterpoort 1A,3740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 481,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Christoffels & Christoffels NV were not found.
The main activity of Christoffels & Christoffels NV is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Christoffels & Christoffels NV is not available. You also can look at reviews of Christoffels & Christoffels NV, open positions, location of Christoffels & Christoffels NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christoffels & Christoffels NV, Bilzen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christoffels & Christoffels NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christoffels & Christoffels NV, Bilzen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christoffels & Christoffels NV, employees, financial statistics.