CENTURY 21 - PRIMOGEST SA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • CENTURY 21 - PRIMOGEST SA
Private companiesMiscellaneous Retail • CENTURY 21 - PRIMOGEST SA

Contactgegevens CENTURY 21 - PRIMOGEST SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTURY 21 - PRIMOGEST SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTURY 21 - PRIMOGEST SA

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Marché Saint-Remy 1,5000, België

Telefoon (phone): 081 22 98 22 081 22 98 22

Fax (fax): 081 22 32 36 081 22 32 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTURY 21 - PRIMOGEST SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTURY 21 - PRIMOGEST SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTURY 21 - PRIMOGEST SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTURY 21 - PRIMOGEST SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTURY 21 - PRIMOGEST SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTURY 21 - PRIMOGEST SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTURY 21 - PRIMOGEST SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTURY 21 - PRIMOGEST SA
Products information CENTURY 21 - PRIMOGEST SA

BTW identificatienummer (tax): BE07631622314
Ondernemingsnummer: 4900146484
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 191,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CENTURY 21 - PRIMOGEST SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTURY 21 - PRIMOGEST SA
(Get full report from official database of BE for CENTURY 21 - PRIMOGEST SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTURY 21 - PRIMOGEST SA
Addition kinds of activities for CENTURY 21 - PRIMOGEST SA

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
5945. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
27590303. Circulaires: drukwerk, nsk | Circulars: printing, nsk
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
37149902. Booster (jump-start) kabels, auto | Booster (jump-start) cables, automotive
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste

Werken bij CENTURY 21 - PRIMOGEST SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTURY 21 - PRIMOGEST SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTURY 21 - PRIMOGEST SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTURY 21 - PRIMOGEST SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • MECHANIEKER - Logi Technic (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Mechanieker voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als mechanieker word je ingeschakeld voor verschillende opdrachten in diverse sectoren. Hierbij zoeken we steeds projecten die passen bij jouw woonplaats, kennis, ervaring en verwachtingen. Als mechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je zowel preventief als curatief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je de mechanische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, kettingen, lagers, ventielen, …). Ook constructiewerk kan af en toe tot jouw takenpakket behoren.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van CENTURY 21 - PRIMOGEST SA in sociale netwerken
Look for responds of CENTURY 21 - PRIMOGEST SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTURY 21 - PRIMOGEST SA. Laat een reactie achter voor CENTURY 21 - PRIMOGEST SA. CENTURY 21 - PRIMOGEST SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTURY 21 - PRIMOGEST SA. Leave a respond for CENTURY 21 - PRIMOGEST SA. CENTURY 21 - PRIMOGEST SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTURY 21 - PRIMOGEST SA op de google maps. Adres en contacten CENTURY 21 - PRIMOGEST SA
Location of CENTURY 21 - PRIMOGEST SA on the google maps. Address and contacts of CENTURY 21 - PRIMOGEST SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTURY 21 - PRIMOGEST SA CENTURY 21 - PRIMOGEST SA: DE VLEMINCK MARLEEN | DECORATIES PEETERS | L & A Re.Pro | Goffette et Fils S.A. | Sphinx Gustavsberg Belgium N.V.

Other related companies as CENTURY 21 - PRIMOGEST SA: DE VLEMINCK MARLEEN | DECORATIES PEETERS | L & A Re.Pro | Goffette et Fils S.A. | Sphinx Gustavsberg Belgium N.V.

CENTURY 21 - PRIMOGEST SA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTURY 21 - PRIMOGEST SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07631622314. Het bedrijf CENTURY 21 - PRIMOGEST SA bevindt zich op het adres: Marché Saint-Remy 1,5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 191,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CENTURY 21 - PRIMOGEST SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTURY 21 - PRIMOGEST SA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTURY 21 - PRIMOGEST SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTURY 21 - PRIMOGEST SA, openstaande posities, locatie van CENTURY 21 - PRIMOGEST SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTURY 21 - PRIMOGEST SA is a company, that was registered 2011 in Namur region, Belgium. Full name of company is CENTURY 21 - PRIMOGEST SA, company assigned to the tax number BE07631622314. The company CENTURY 21 - PRIMOGEST SA is located at the address: Marché Saint-Remy 1,5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 191,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CENTURY 21 - PRIMOGEST SA were not found.
The main activity of CENTURY 21 - PRIMOGEST SA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTURY 21 - PRIMOGEST SA is not available. You also can look at reviews of CENTURY 21 - PRIMOGEST SA, open positions, location of CENTURY 21 - PRIMOGEST SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTURY 21 - PRIMOGEST SA, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTURY 21 - PRIMOGEST SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTURY 21 - PRIMOGEST SA, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTURY 21 - PRIMOGEST SA, employees, financial statistics.