Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA

Contactgegevens Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 269,9000, België

Telefoon (phone): 09 245 24 24 09 245 24 24

Fax (fax): 09 245 24 25 09 245 24 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA
Products information Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07967803955
Ondernemingsnummer: 4541992187
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 249,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA
(Get full report from official database of BE for Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA
Addition kinds of activities for Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA

422599. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
10949906. Vanadium-ertsmijnbouw, nec | Vanadium ore mining, nec
28420501. Stofzachters | Fabric softeners
28920203. Cordiet (explosief) | Cordite (explosive)
73199900. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec
76991802. China en glas reparatie | China and glass repair

Werken bij Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een sterke onderhoudstechnieker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor een bedrijf in Geel dat zich bevindt in de vleessector, zijn we op zoek naar een ervaren technieker die graag deel wil uitmaken van een tof en dynamisch team. Als onderhoudstechnieker sta je in voor: - het preventief onderhoud van de productielijnen en het machinepark - het oplossen van kleine technische storingen - het zoeken naar technische verbeteringen aan het productieproces, naar mogelijke energiebesparingen, veilig werken aan machines, enz.

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Meewerkend begeleider (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Kuurne zijn wij op zoek naar een meewerkend begeleider op de afdeling groendienst. Zowel voor particuliere klanten als bedrijven. Je neemt de leiding over een 8-tal personen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

  • Flexijob afwas en schoonmaak (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde medewerkers om bij te springen in de winkel. Je staat onder andere in voor het schoonmaken en onderhouden van de winkelruimte, het doen van de afwas.

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA. Laat een reactie achter voor Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA. Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA. Leave a respond for Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA. Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA op de google maps. Adres en contacten Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA
Location of Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA on the google maps. Address and contacts of Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA: ATLAS COPCO/ SIX EQUIPMENT | COUDRON DE BOUWONDERNEMINGEN NV | Axa Dumon F. | Groep S | Fédération Sportive Belge de Bowling

Other related companies as Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA: ATLAS COPCO/ SIX EQUIPMENT | COUDRON DE BOUWONDERNEMINGEN NV | Axa Dumon F. | Groep S | Fédération Sportive Belge de Bowling

Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07967803955. Het bedrijf Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 269,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 249,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA, openstaande posities, locatie van Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA is a company, that was registered 2012 in Gent region, Belgium. Full name of company is Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA, company assigned to the tax number BE07967803955. The company Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA is located at the address: Kortrijksesteenweg 269,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 249,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA were not found.
The main activity of Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA is not available. You also can look at reviews of Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA, open positions, location of Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars BVBA, employees, financial statistics.