ALBEKA-IMMO CASCO

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ALBEKA-IMMO CASCO
Private companiesTransportation by Air • ALBEKA-IMMO CASCO

Contactgegevens ALBEKA-IMMO CASCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBEKA-IMMO CASCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBEKA-IMMO CASCO

Regio (region): Antwerpen (Borgerhout), België

Adres (address): Turnhoutsebaan 165,2140, België

Telefoon (phone): 03 235 90 31 03 235 90 31

Fax (fax): 03 235 75 10 03 235 75 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBEKA-IMMO CASCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBEKA-IMMO CASCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBEKA-IMMO CASCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBEKA-IMMO CASCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBEKA-IMMO CASCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBEKA-IMMO CASCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBEKA-IMMO CASCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBEKA-IMMO CASCO
Products information ALBEKA-IMMO CASCO

BTW identificatienummer (tax): BE01731689453
Ondernemingsnummer: 5045989990
Hoofdstad (capital): 674,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALBEKA-IMMO CASCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBEKA-IMMO CASCO
(Get full report from official database of BE for ALBEKA-IMMO CASCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBEKA-IMMO CASCO
Addition kinds of activities for ALBEKA-IMMO CASCO

349600. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
22110100. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
24110305. Sliding logs | Skidding logs
26720204. Gomband, doek of papierbasis: van aangekochte materialen | Gummed tape, cloth or paper base: from purchased materials
32720315. Spaanse vloertegel, beton | Spanish floor tile, concrete
35310412. straatstenen | Pavers
36340209. Whippers, elektrisch: huishouden | Whippers, electric: household
50829901. Bailey bruggen | Bailey bridges
57190108. Atypische | Metalware
86519901. Politiek actiecomité | Political action committee

Werken bij ALBEKA-IMMO CASCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBEKA-IMMO CASCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBEKA-IMMO CASCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBEKA-IMMO CASCO. Looking for open vacancies in other companies

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp REGIO MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - BRUGGE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Jobstudent: parkeerwachter / Stewards (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: Je staat in voor: - Beheer van parking  op verschillende events in regio Groot Gent. ( vb Ghelamco Arena, Flanders Expo,...) - Beheer VIP Parking Dit alles met de nodige aandacht voor hosipitality...

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van ALBEKA-IMMO CASCO in sociale netwerken
Look for responds of ALBEKA-IMMO CASCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBEKA-IMMO CASCO. Laat een reactie achter voor ALBEKA-IMMO CASCO. ALBEKA-IMMO CASCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBEKA-IMMO CASCO. Leave a respond for ALBEKA-IMMO CASCO. ALBEKA-IMMO CASCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBEKA-IMMO CASCO op de google maps. Adres en contacten ALBEKA-IMMO CASCO
Location of ALBEKA-IMMO CASCO on the google maps. Address and contacts of ALBEKA-IMMO CASCO

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBEKA-IMMO CASCO ALBEKA-IMMO CASCO: PORSCHE A.A.B. | COBELUX SA | 3Ti | De Boeck nv | Van Den Ende Garage

Other related companies as ALBEKA-IMMO CASCO: PORSCHE A.A.B. | COBELUX SA | 3Ti | De Boeck nv | Van Den Ende Garage

ALBEKA-IMMO CASCO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Borgerhout), België. De volledige naam van het bedrijf is ALBEKA-IMMO CASCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01731689453. Het bedrijf ALBEKA-IMMO CASCO bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 165,2140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 674,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALBEKA-IMMO CASCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBEKA-IMMO CASCO is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBEKA-IMMO CASCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBEKA-IMMO CASCO, openstaande posities, locatie van ALBEKA-IMMO CASCO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALBEKA-IMMO CASCO is a company, that was registered 2008 in Antwerpen (Borgerhout) region, Belgium. Full name of company is ALBEKA-IMMO CASCO, company assigned to the tax number BE01731689453. The company ALBEKA-IMMO CASCO is located at the address: Turnhoutsebaan 165,2140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 674,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALBEKA-IMMO CASCO were not found.
The main activity of ALBEKA-IMMO CASCO is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBEKA-IMMO CASCO is not available. You also can look at reviews of ALBEKA-IMMO CASCO, open positions, location of ALBEKA-IMMO CASCO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBEKA-IMMO CASCO, Antwerpen (Borgerhout): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBEKA-IMMO CASCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBEKA-IMMO CASCO, Antwerpen (Borgerhout): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBEKA-IMMO CASCO, employees, financial statistics.