Agentuur Philips BVBA

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Agentuur Philips BVBA
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Agentuur Philips BVBA

Contactgegevens Agentuur Philips BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agentuur Philips BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agentuur Philips BVBA

Regio (region): Nieuwpoort, België

Adres (address): Albert I laan 126A,8620, België

Telefoon (phone): 058 23 58 28 058 23 58 28

Fax (fax): 058 23 91 40 058 23 91 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agentuur Philips BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agentuur Philips BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agentuur Philips BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agentuur Philips BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agentuur Philips BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agentuur Philips BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agentuur Philips BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agentuur Philips BVBA
Products information Agentuur Philips BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05237701416
Ondernemingsnummer: 5832885742
Hoofdstad (capital): 742,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Agentuur Philips BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agentuur Philips BVBA
(Get full report from official database of BE for Agentuur Philips BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agentuur Philips BVBA
Addition kinds of activities for Agentuur Philips BVBA

20410105. Bloem: gemengd, bereid of zelfopkomstig | Flour: blended, prepared, or self-rising
22810300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens, gesponnen | Natural and animal fiber yarns, spun
23690201. Badpakken en badpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathing suits and swimwear: girls', children's, and infants'
28359908. In vivo diagnostiek | In vivo diagnostics
31110307. Hides: looien, currying en afwerking | Hides: tanning, currying, and finishing
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
34990404. Trofeeën, metaal, behalve zilver | Trophies, metal, except silver
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
73839903. Nieuws foto's, verzamelen en distribueren | News pictures, gathering and distributing

Werken bij Agentuur Philips BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agentuur Philips BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agentuur Philips BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agentuur Philips BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • losser DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel firma regio Roeselare zijn we op zoek naar lossers, voor het lossen van zware zakken van de vrachtwagen. U werkt hiervoor buiten (in weer en wind)

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Magazijnier (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Deerlijk zijn wij opz oek naar een magazijnier. Je kan goed overweg met de computer. Je kan fysiek werk aan.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

    Regio: LIERDE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • Studenten bediening Café De Markten (studentenjob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Studentenjob

    AUB-SVP zoekt studenten die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Agentuur Philips BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Agentuur Philips BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agentuur Philips BVBA. Laat een reactie achter voor Agentuur Philips BVBA. Agentuur Philips BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agentuur Philips BVBA. Leave a respond for Agentuur Philips BVBA. Agentuur Philips BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agentuur Philips BVBA op de google maps. Adres en contacten Agentuur Philips BVBA
Location of Agentuur Philips BVBA on the google maps. Address and contacts of Agentuur Philips BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Agentuur Philips BVBA Agentuur Philips BVBA: Aqua Home Harmant SPRL | Indemans Interactief | De La Meilleure BVBA | SPACE JAPAN SPRL | Etablissements Fr. Ballez S.P.R.L.

Other related companies as Agentuur Philips BVBA: Aqua Home Harmant SPRL | Indemans Interactief | De La Meilleure BVBA | SPACE JAPAN SPRL | Etablissements Fr. Ballez S.P.R.L.

Agentuur Philips BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Nieuwpoort, België. De volledige naam van het bedrijf is Agentuur Philips BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05237701416. Het bedrijf Agentuur Philips BVBA bevindt zich op het adres: Albert I laan 126A,8620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 742,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 649,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Agentuur Philips BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agentuur Philips BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agentuur Philips BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agentuur Philips BVBA, openstaande posities, locatie van Agentuur Philips BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agentuur Philips BVBA is a company, that was registered 1996 in Nieuwpoort region, Belgium. Full name of company is Agentuur Philips BVBA, company assigned to the tax number BE05237701416. The company Agentuur Philips BVBA is located at the address: Albert I laan 126A,8620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 742,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 649,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Agentuur Philips BVBA were not found.
The main activity of Agentuur Philips BVBA is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Agentuur Philips BVBA is not available. You also can look at reviews of Agentuur Philips BVBA, open positions, location of Agentuur Philips BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agentuur Philips BVBA, Nieuwpoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agentuur Philips BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agentuur Philips BVBA, Nieuwpoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agentuur Philips BVBA, employees, financial statistics.