Agence Vlieghe NV

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Agence Vlieghe NV
Private companiesHealth Services • Agence Vlieghe NV

Contactgegevens Agence Vlieghe NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agence Vlieghe NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agence Vlieghe NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Graanmarkt 22,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 28 64 056 22 28 64

Fax (fax): 056 22 94 66 056 22 94 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agence Vlieghe NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agence Vlieghe NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agence Vlieghe NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agence Vlieghe NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agence Vlieghe NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agence Vlieghe NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agence Vlieghe NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agence Vlieghe NV
Products information Agence Vlieghe NV

BTW identificatienummer (tax): BE05475006103
Ondernemingsnummer: 5050659179
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Agence Vlieghe NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agence Vlieghe NV
(Get full report from official database of BE for Agence Vlieghe NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agence Vlieghe NV
Addition kinds of activities for Agence Vlieghe NV

251501. Matrassen en funderingen | Mattresses and foundations
769914. Reparatie van landbouwmachines | Agricultural equipment repair services
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
50469902. Muntentellers | Coin counters
56610102. Schoenen, orthopedisch | Shoes, orthopedic

Werken bij Agence Vlieghe NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agence Vlieghe NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agence Vlieghe NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agence Vlieghe NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • Supervisor (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

    Regio: BASSEVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Student winkelbediende Dessel juli- Augustus (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Dessel weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • UX/UI Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) regio Antwerpen (vast of freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt voor een klant een Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) in de regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7) kom je terecht in een consultant rol. In eerste instantie zal je worden ingezet bij een klant gelegen in Antwerpen en actief in de chemische sector. Je zal verantwoordelijk zijn voor de upgrade van een PCS7 systeem. Je gaat versie 6 omzetten naar versie 8 en werkt daarvoor samen met de huidige programmeur. Jouw takenpakket als Projectingenieur Automatisatie / DCS Programmeur (PCS7): Uitvoeren van nauwkeurige technische analyses Het schrijven van software in PCS7 Het opstellen en uitvoeren van testen De indienstname van de software

Zoek naar antwoorden van Agence Vlieghe NV in sociale netwerken
Look for responds of Agence Vlieghe NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agence Vlieghe NV. Laat een reactie achter voor Agence Vlieghe NV. Agence Vlieghe NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agence Vlieghe NV. Leave a respond for Agence Vlieghe NV. Agence Vlieghe NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agence Vlieghe NV op de google maps. Adres en contacten Agence Vlieghe NV
Location of Agence Vlieghe NV on the google maps. Address and contacts of Agence Vlieghe NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Agence Vlieghe NV Agence Vlieghe NV: D-Side Audiovisual sa | Teletime SA | APPLE CENTER-MOUSELAND | Snoep- & Horecacenter Lingier BVBA | EPRIVATE

Other related companies as Agence Vlieghe NV: D-Side Audiovisual sa | Teletime SA | APPLE CENTER-MOUSELAND | Snoep- & Horecacenter Lingier BVBA | EPRIVATE

Agence Vlieghe NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Agence Vlieghe NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05475006103. Het bedrijf Agence Vlieghe NV bevindt zich op het adres: Graanmarkt 22,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 407,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Agence Vlieghe NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agence Vlieghe NV is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agence Vlieghe NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agence Vlieghe NV, openstaande posities, locatie van Agence Vlieghe NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agence Vlieghe NV is a company, that was registered 1988 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Agence Vlieghe NV, company assigned to the tax number BE05475006103. The company Agence Vlieghe NV is located at the address: Graanmarkt 22,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 407,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Agence Vlieghe NV were not found.
The main activity of Agence Vlieghe NV is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Agence Vlieghe NV is not available. You also can look at reviews of Agence Vlieghe NV, open positions, location of Agence Vlieghe NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agence Vlieghe NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agence Vlieghe NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agence Vlieghe NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agence Vlieghe NV, employees, financial statistics.