AGENCE VERBURGH NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • AGENCE VERBURGH NV
Private companiesInsurance Carriers • AGENCE VERBURGH NV

Contactgegevens AGENCE VERBURGH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE VERBURGH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE VERBURGH NV

Regio (region): Blankenberge, België

Adres (address): Zeedijk 157,8370, België

Telefoon (phone): 050 41 38 85 050 41 38 85

Fax (fax): 050 42 89 21 050 42 89 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE VERBURGH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE VERBURGH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE VERBURGH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE VERBURGH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE VERBURGH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE VERBURGH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE VERBURGH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE VERBURGH NV
Products information AGENCE VERBURGH NV

BTW identificatienummer (tax): BE06296783447
Ondernemingsnummer: 8175170898
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AGENCE VERBURGH NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE VERBURGH NV
(Get full report from official database of BE for AGENCE VERBURGH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE VERBURGH NV
Addition kinds of activities for AGENCE VERBURGH NV

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
7622. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
721301. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
13890102. Derrick gebouw, reparatie en ontmanteling | Derrick building, repairing, and dismantling
27419905. Patronen, papier: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Patterns, paper: publishing only, not printed on site
32950000. Mineralen, gemalen of behandeld | Minerals, ground or treated
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
58120304. Coffeeshop | Coffee shop
93110200. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy
94410403. Administratie van sociale en mannelijke programma's, provincie overheid | Administration of social and manpower programs, county government

Werken bij AGENCE VERBURGH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE VERBURGH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE VERBURGH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE VERBURGH NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Technisch binnendienst medewerker (ECHT)

    Regio: ECHT

    Bedrijf: S.F.A. BENELUX

    Type: Vaste Job

    De zeer gevarieerde taken en werkzaamheden bestaan uit: Telefonisch aanspreekpunt voor installateurs en klanten die hulp nodig hebben bij storingen of montage; Direct contact met de verschillende fabrieken in Frankrijk bij productontwikkeling; Verzorgen van technische trainingen richting onze externe servicepartners; Verder uitbouwen van de kennis-databank en deze toegankelijk maken voor je directe collega’s; In voorkomende projecten op locatie adviseren; Meedenken over kosten-efficiënte oplossingen met een nog hoger serviceniveau.

  • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

Zoek naar antwoorden van AGENCE VERBURGH NV in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE VERBURGH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE VERBURGH NV. Laat een reactie achter voor AGENCE VERBURGH NV. AGENCE VERBURGH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE VERBURGH NV. Leave a respond for AGENCE VERBURGH NV. AGENCE VERBURGH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE VERBURGH NV op de google maps. Adres en contacten AGENCE VERBURGH NV
Location of AGENCE VERBURGH NV on the google maps. Address and contacts of AGENCE VERBURGH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE VERBURGH NV AGENCE VERBURGH NV: JMCAD SPRL | GARAGE LUYTENS NV | Palpack NV | bvba Westvlaams Tegelhuis | KYGLOO

Other related companies as AGENCE VERBURGH NV: JMCAD SPRL | GARAGE LUYTENS NV | Palpack NV | bvba Westvlaams Tegelhuis | KYGLOO

AGENCE VERBURGH NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Blankenberge, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE VERBURGH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06296783447. Het bedrijf AGENCE VERBURGH NV bevindt zich op het adres: Zeedijk 157,8370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 549,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AGENCE VERBURGH NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE VERBURGH NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE VERBURGH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE VERBURGH NV, openstaande posities, locatie van AGENCE VERBURGH NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE VERBURGH NV is a company, that was registered 1988 in Blankenberge region, Belgium. Full name of company is AGENCE VERBURGH NV, company assigned to the tax number BE06296783447. The company AGENCE VERBURGH NV is located at the address: Zeedijk 157,8370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 549,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AGENCE VERBURGH NV were not found.
The main activity of AGENCE VERBURGH NV is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE VERBURGH NV is not available. You also can look at reviews of AGENCE VERBURGH NV, open positions, location of AGENCE VERBURGH NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE VERBURGH NV, Blankenberge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE VERBURGH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE VERBURGH NV, Blankenberge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE VERBURGH NV, employees, financial statistics.