ALL-GAS

Contactgegevens ALL-GAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL-GAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL-GAS

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Walenstraat 57,3500, België

Telefoon (phone): 011 22 15 11; 011 21 24 35 011 22 15 11; 011 21 24 35

Fax (fax): 011 22 15 07 011 22 15 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL-GAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL-GAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL-GAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL-GAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL-GAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL-GAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL-GAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL-GAS
Products information ALL-GAS

BTW identificatienummer (tax): BE03304382324
Ondernemingsnummer: 7091094970
Hoofdstad (capital): 255,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 120,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALL-GAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL-GAS
(Get full report from official database of BE for ALL-GAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL-GAS
Addition kinds of activities for ALL-GAS

28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
32720611. Goed beklemmen, beton | Well curbing, concrete
44929900. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
49539901. As, inzameling en verwijdering | Ashes, collection and disposal
60199901. Centrale liquiditeitsfaciliteit | Central liquidity facility
79990800. Kaart- en speldiensten | Card and game services

Werken bij ALL-GAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL-GAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL-GAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL-GAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oud-Heverlee - Haasrode (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) AALTER (deeltijds - zelf te kiezen) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SELECT HR

    Type: Vaste Job

    In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van ALL-GAS in sociale netwerken
Look for responds of ALL-GAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL-GAS. Laat een reactie achter voor ALL-GAS. ALL-GAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL-GAS. Leave a respond for ALL-GAS. ALL-GAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL-GAS op de google maps. Adres en contacten ALL-GAS
Location of ALL-GAS on the google maps. Address and contacts of ALL-GAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL-GAS ALL-GAS: Tijtgat NV | Ifset NV | Bost-Degeco | Na-Iso Isolatie | OAP S.A.

Other related companies as ALL-GAS: Tijtgat NV | Ifset NV | Bost-Degeco | Na-Iso Isolatie | OAP S.A.

ALL-GAS is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL-GAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03304382324. Het bedrijf ALL-GAS bevindt zich op het adres: Walenstraat 57,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 255,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 120,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALL-GAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALL-GAS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL-GAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL-GAS, openstaande posities, locatie van ALL-GAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL-GAS is a company, that was registered 1987 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is ALL-GAS, company assigned to the tax number BE03304382324. The company ALL-GAS is located at the address: Walenstraat 57,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 255,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 120,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALL-GAS were not found.
The main activity of ALL-GAS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL-GAS is not available. You also can look at reviews of ALL-GAS, open positions, location of ALL-GAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL-GAS, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL-GAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL-GAS, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL-GAS, employees, financial statistics.