AGENCE LECOMTE OOSTENDE

Contactgegevens AGENCE LECOMTE OOSTENDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE LECOMTE OOSTENDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE LECOMTE OOSTENDE

Regio (region): Oostende, België

Adres (address): Albert I-Promenade 79,8400, België

Telefoon (phone): 059 70 51 05 059 70 51 05

Fax (fax): +32 (19) 222-70-93 +32 (19) 222-70-93

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE LECOMTE OOSTENDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE LECOMTE OOSTENDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE LECOMTE OOSTENDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE LECOMTE OOSTENDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE LECOMTE OOSTENDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE LECOMTE OOSTENDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE LECOMTE OOSTENDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE LECOMTE OOSTENDE
Products information AGENCE LECOMTE OOSTENDE

BTW identificatienummer (tax): BE08942565917
Ondernemingsnummer: 1672637939
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AGENCE LECOMTE OOSTENDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE LECOMTE OOSTENDE
(Get full report from official database of BE for AGENCE LECOMTE OOSTENDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE LECOMTE OOSTENDE
Addition kinds of activities for AGENCE LECOMTE OOSTENDE

229903. Garen en draad, gemaakt van niet-stoffen materialen | Yarns and thread, made from non-fabric materials
329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
609901. Controleer clearing services | Check clearing services
20230306. Gedroogde wei | Dried whey
28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household

Werken bij AGENCE LECOMTE OOSTENDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE LECOMTE OOSTENDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE LECOMTE OOSTENDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE LECOMTE OOSTENDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider productie m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent arbeider productie werk je in het atelier van een bedrijf dat gespecialiseerd is prefab betonconstructies. Je staat in voor het produceren van betonnen prefab elementen. Hierbij moet je bijvoorbeeld netten op maat knippen, beton storten, opruimwerken uitvoeren, bekistingen plaatsen...

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • HANDLANGER SERRE/HAGAARBOUW (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is dit de job die u zoekt? Voor onze klant zijn we op zoek naar gedreven, leergierige monteur(s) voor de montage van verschillende en zeer uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland.

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Wezembeek-Oppem en omgeving

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

  • Kantoorverantwoordelijke Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Hecht jij bij het solliciteren ook veel belang aan een positieve bedrijfscultuur? Dan ben je bij VIO aan het juiste adres! Als bedrijf creëren we namelijk een gelukkige werkomgeving waar waarden centraal staan. Bekijk alvast even onze bedrijfsfilm; https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio. Binnen de uitzendsector staan we bekend om onze dagelijkse inzet op kwaliteit en dienstverlening. Ben jij ook gedreven door kwaliteit en klantgerichtheid? Wil jij deel uitmaken van ons dynamisch team “Viollega’s”? Solliciteer dan snel en wie weet word jij binnenkort ook een gelukkige werknemer! Voor het arbeiderskantoor in Antwerpen kijken we uit naar een kantoorverantwoordelijke. Als kantoorverantwoordelijke zal je volgend takenpakket beheren: Je bent een people manager die jouw uitzendconsulenten kan inspireren en motiveren Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van het kantoor Als rasechte ondernemer ga je dagdagelijks op de baan op zoek naar nieuwe commerciële opportuniteiten  Prospectie en klantentevredenheid belichamen jouw persoonlijkheid.  Je denkt mee over marktbewerking en zet dit ook om in de praktijk  Samen met jouw regioverantwoordelijke stel je jaarlijks het kantoorbudget op dat je samen met je team ijverig nastreeft  Je zorgt voor een feilloze communicatie naar jouw medewerkers  Je beheert eveneens de taken als uitzendconsulent en kan hierin een rolmodel zijn naar jouw viollega’s Bedrijfsprofiel:  https://www.vio-interim.be/werken-bij-vio

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van AGENCE LECOMTE OOSTENDE in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE LECOMTE OOSTENDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE LECOMTE OOSTENDE. Laat een reactie achter voor AGENCE LECOMTE OOSTENDE. AGENCE LECOMTE OOSTENDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE LECOMTE OOSTENDE. Leave a respond for AGENCE LECOMTE OOSTENDE. AGENCE LECOMTE OOSTENDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE LECOMTE OOSTENDE op de google maps. Adres en contacten AGENCE LECOMTE OOSTENDE
Location of AGENCE LECOMTE OOSTENDE on the google maps. Address and contacts of AGENCE LECOMTE OOSTENDE

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE LECOMTE OOSTENDE AGENCE LECOMTE OOSTENDE: LIMBURGS INSTITUUT VOOR TOEGEPASTE PSYCHOLOGIE | A.G.R.T. Décolletage | ESSELER & Co SA | C.T.A. | Mervi NV

Other related companies as AGENCE LECOMTE OOSTENDE: LIMBURGS INSTITUUT VOOR TOEGEPASTE PSYCHOLOGIE | A.G.R.T. Décolletage | ESSELER & Co SA | C.T.A. | Mervi NV

AGENCE LECOMTE OOSTENDE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Oostende, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE LECOMTE OOSTENDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08942565917. Het bedrijf AGENCE LECOMTE OOSTENDE bevindt zich op het adres: Albert I-Promenade 79,8400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AGENCE LECOMTE OOSTENDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE LECOMTE OOSTENDE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE LECOMTE OOSTENDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE LECOMTE OOSTENDE, openstaande posities, locatie van AGENCE LECOMTE OOSTENDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE LECOMTE OOSTENDE is a company, that was registered 2004 in Oostende region, Belgium. Full name of company is AGENCE LECOMTE OOSTENDE, company assigned to the tax number BE08942565917. The company AGENCE LECOMTE OOSTENDE is located at the address: Albert I-Promenade 79,8400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AGENCE LECOMTE OOSTENDE were not found.
The main activity of AGENCE LECOMTE OOSTENDE is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE LECOMTE OOSTENDE is not available. You also can look at reviews of AGENCE LECOMTE OOSTENDE, open positions, location of AGENCE LECOMTE OOSTENDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE LECOMTE OOSTENDE, Oostende: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE LECOMTE OOSTENDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE LECOMTE OOSTENDE, Oostende: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE LECOMTE OOSTENDE, employees, financial statistics.