AGENCE IMMO DE NIE BVBA

Contactgegevens AGENCE IMMO DE NIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE IMMO DE NIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE IMMO DE NIE BVBA

Regio (region): Nieuwpoort, België

Adres (address): Albert I laan 78,8620, België

Telefoon (phone): 058 23 33 23; 058 23 40 84 058 23 33 23; 058 23 40 84

Fax (fax): 058 23 75 11 058 23 75 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE IMMO DE NIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE IMMO DE NIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE IMMO DE NIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE IMMO DE NIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE IMMO DE NIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE IMMO DE NIE BVBA
Products information AGENCE IMMO DE NIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06591491699
Ondernemingsnummer: 1589141845
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AGENCE IMMO DE NIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE IMMO DE NIE BVBA
(Get full report from official database of BE for AGENCE IMMO DE NIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE IMMO DE NIE BVBA
Addition kinds of activities for AGENCE IMMO DE NIE BVBA

229801. Kabels en vezelkabels | Ropes and fiber cables
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
25119906. Rockers, behalve gestoffeerd: hout | Rockers, except upholstered: wood
28510204. Intaglio inkt voertuig | Intaglio ink vehicle
34430803. Penstocks, metalen plaat | Penstocks, metal plate
35850503. Kouddrankuitrusting (niet gemonteerd) | Cold drink dispensing equipment (not coin-operated)
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical
39150102. Juwelagers, synthetisch | Jewel bearings, synthetic
50630220. Bedrading apparaten | Wiring devices
80990104. Plasmafeer centrum | Plasmapherous center

Werken bij AGENCE IMMO DE NIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE IMMO DE NIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van AGENCE IMMO DE NIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE IMMO DE NIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Laat een reactie achter voor AGENCE IMMO DE NIE BVBA. AGENCE IMMO DE NIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE IMMO DE NIE BVBA. Leave a respond for AGENCE IMMO DE NIE BVBA. AGENCE IMMO DE NIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE IMMO DE NIE BVBA op de google maps. Adres en contacten AGENCE IMMO DE NIE BVBA
Location of AGENCE IMMO DE NIE BVBA on the google maps. Address and contacts of AGENCE IMMO DE NIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE IMMO DE NIE BVBA AGENCE IMMO DE NIE BVBA: Eco-Copy | FELCO BELGIUM SA | TISCOTEX NV | Imabru BVBA | Marina Science Technology and Services s.a

Other related companies as AGENCE IMMO DE NIE BVBA: Eco-Copy | FELCO BELGIUM SA | TISCOTEX NV | Imabru BVBA | Marina Science Technology and Services s.a

AGENCE IMMO DE NIE BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Nieuwpoort, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE IMMO DE NIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06591491699. Het bedrijf AGENCE IMMO DE NIE BVBA bevindt zich op het adres: Albert I laan 78,8620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AGENCE IMMO DE NIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE IMMO DE NIE BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE IMMO DE NIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE IMMO DE NIE BVBA, openstaande posities, locatie van AGENCE IMMO DE NIE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE IMMO DE NIE BVBA is a company, that was registered 1989 in Nieuwpoort region, Belgium. Full name of company is AGENCE IMMO DE NIE BVBA, company assigned to the tax number BE06591491699. The company AGENCE IMMO DE NIE BVBA is located at the address: Albert I laan 78,8620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AGENCE IMMO DE NIE BVBA were not found.
The main activity of AGENCE IMMO DE NIE BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE IMMO DE NIE BVBA is not available. You also can look at reviews of AGENCE IMMO DE NIE BVBA, open positions, location of AGENCE IMMO DE NIE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE IMMO DE NIE BVBA, Nieuwpoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE IMMO DE NIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE IMMO DE NIE BVBA, Nieuwpoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE IMMO DE NIE BVBA, employees, financial statistics.