AGENCE BAYENS

Contactgegevens AGENCE BAYENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AGENCE BAYENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AGENCE BAYENS

Regio (region): Terhulpen, België

Adres (address): Rue des Combattants 76,1310, België

Telefoon (phone): 02 653 09 40; 0479 93 06 09 02 653 09 40; 0479 93 06 09

Fax (fax): 02 653 10 69 02 653 10 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AGENCE BAYENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AGENCE BAYENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AGENCE BAYENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AGENCE BAYENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AGENCE BAYENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AGENCE BAYENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AGENCE BAYENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AGENCE BAYENS
Products information AGENCE BAYENS

BTW identificatienummer (tax): BE08422363281
Ondernemingsnummer: 9741546630
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AGENCE BAYENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AGENCE BAYENS
(Get full report from official database of BE for AGENCE BAYENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AGENCE BAYENS
Addition kinds of activities for AGENCE BAYENS

144202. Grind- en kiezelwinning | Gravel and pebble mining
31990201. Schorten: lassers ', smeden', enz .: leer | Aprons: welders', blacksmiths', etc.: leather
32310101. Kerstboom ornamenten: gemaakt van gekocht glas | Christmas tree ornaments: made from purchased glass
34499902. Gordijnmuren voor gebouwen, staal | Curtain walls for buildings, steel
35520205. Jacquard kaart snijmachines | Jacquard card cutting machines
35670101. Industriële verwarmingstoestellen: elektrische | Heating units and devices, industrial: electric
50320501. Cinders | Cinders
56210102. Bruidswinkels | Bridal shops
92210000. Politiebescherming | Police protection

Werken bij AGENCE BAYENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AGENCE BAYENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AGENCE BAYENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AGENCE BAYENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

  • Belegging administration officer - banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, bankinstelling en dienst online beleggingsplatform te Brussel zijn wij op zoek naar een full-time administration officer met affiniteit of kennis van de beurs-en beleggingsmarkt. * Het openen van rekeningen * Het transfereren van effecten * Overschrijven van gelden * Afsluiten van rekeningen

  • Mechanicus onderhoudsafdeling (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het klein en groot onderhoud (preventief, correctief en curatief) van de mechanische, technische en pneumatische installaties - Je werkt met een opbouwende ingesteldheid mee om de beschikbaarheid van al de installaties en uitrusting te optimaliseren - Je wordt ingeschakeld om storingen snel en nauwgezet te verhelpen - Je zorgt voor periodiek onderhoud van het machinepark - Je zoekt actief mee naar oplossingen om storingen te voorkomen en machines en installaties te optimaliseren - Je controleert zelfstandig de werking, slijtage en smering van onze machines - Je zal sporadisch constructies moeten lassen

  • Productiemedewerker fijn werk (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het fijnere productiewerk. Zit je zonder ervaring in de productie, maar heb je ervaring met hobby's waarbij je geconcentreerd fijne handelingen moet uitvoeren? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Huishoudhulp/Poetshulp Alken (met dienstencheques) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • PLAATSER ZONNEPANELEN/DAKWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: BELGIAN ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van zonnepanelen, voornamelijk bij particulieren. Je doet enkel het dakwerk, niet de elektrische installatie.

Zoek naar antwoorden van AGENCE BAYENS in sociale netwerken
Look for responds of AGENCE BAYENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AGENCE BAYENS. Laat een reactie achter voor AGENCE BAYENS. AGENCE BAYENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AGENCE BAYENS. Leave a respond for AGENCE BAYENS. AGENCE BAYENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AGENCE BAYENS op de google maps. Adres en contacten AGENCE BAYENS
Location of AGENCE BAYENS on the google maps. Address and contacts of AGENCE BAYENS

Andere gerelateerde bedrijven als come AGENCE BAYENS AGENCE BAYENS: Havana NV | Du Tré C BVBA | GARAGE THILMANT | Allard Sport Equipment SA | GraphMed

Other related companies as AGENCE BAYENS: Havana NV | Du Tré C BVBA | GARAGE THILMANT | Allard Sport Equipment SA | GraphMed

AGENCE BAYENS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Terhulpen, België. De volledige naam van het bedrijf is AGENCE BAYENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08422363281. Het bedrijf AGENCE BAYENS bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 76,1310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 192,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AGENCE BAYENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AGENCE BAYENS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AGENCE BAYENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AGENCE BAYENS, openstaande posities, locatie van AGENCE BAYENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AGENCE BAYENS is a company, that was registered 1993 in Terhulpen region, Belgium. Full name of company is AGENCE BAYENS, company assigned to the tax number BE08422363281. The company AGENCE BAYENS is located at the address: Rue des Combattants 76,1310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 192,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AGENCE BAYENS were not found.
The main activity of AGENCE BAYENS is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AGENCE BAYENS is not available. You also can look at reviews of AGENCE BAYENS, open positions, location of AGENCE BAYENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AGENCE BAYENS, Terhulpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AGENCE BAYENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AGENCE BAYENS, Terhulpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AGENCE BAYENS, employees, financial statistics.