ABOCON

Contactgegevens ABOCON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABOCON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABOCON

Regio (region): Evergem (Ertvelde), België

Adres (address): Kasteelstraat 12,9940, België

Telefoon (phone): 09 344 09 42 09 344 09 42

Fax (fax): +32 (86) 453-85-67 +32 (86) 453-85-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABOCON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABOCON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABOCON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABOCON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABOCON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABOCON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABOCON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABOCON
Products information ABOCON

BTW identificatienummer (tax): BE09581420898
Ondernemingsnummer: 6712615966
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 368,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ABOCON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABOCON
(Get full report from official database of BE for ABOCON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABOCON
Addition kinds of activities for ABOCON

24990801. Dowels, hout | Dowels, wood
34420500. Moulding, trimmen en strippen | Molding, trim, and stripping
38230406. Data loggers, industriële proces type | Data loggers, industrial process type
51930201. Bloemen, vers | Flowers, fresh
51980102. Kleuren en pigmenten | Colors and pigments

Werken bij ABOCON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABOCON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABOCON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABOCON. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek coördinator (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

 • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

 • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

 • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

 • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

 • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

 • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RENOVA-TECH

  Type: Zelfstandige activiteit

  onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

 • PROACTIEVE BIJLESGEVERS (regio GEEL-MOL/ANTWERPEN) (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde bijlesgevers! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze bijlesgevers geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: GM2018

 • Adviseur betaalterminals (elektronische betaaloplossingen) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ECO-SERV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, specifiek voor deze vacature in het B2B segment. Als onafhankelijk & erkend partner van verscheidene internationaal gerenommeerde aanbieders van elektronische betaaloplossingen, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers in de Benelux om deskundig advies op maat te verlenen aan zelfstandige ondernemers en bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

 • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

Zoek naar antwoorden van ABOCON in sociale netwerken
Look for responds of ABOCON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABOCON. Laat een reactie achter voor ABOCON. ABOCON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABOCON. Leave a respond for ABOCON. ABOCON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABOCON op de google maps. Adres en contacten ABOCON
Location of ABOCON on the google maps. Address and contacts of ABOCON

Andere gerelateerde bedrijven als come ABOCON ABOCON: Bonami Mannequins Belgium NV | Mobistar | Fun2B | WCA-ALRO | David Lesaffre

Other related companies as ABOCON: Bonami Mannequins Belgium NV | Mobistar | Fun2B | WCA-ALRO | David Lesaffre

ABOCON is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Evergem (Ertvelde), België. De volledige naam van het bedrijf is ABOCON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09581420898. Het bedrijf ABOCON bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 12,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 368,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ABOCON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABOCON is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABOCON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABOCON, openstaande posities, locatie van ABOCON op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABOCON is a company, that was registered 1993 in Evergem (Ertvelde) region, Belgium. Full name of company is ABOCON, company assigned to the tax number BE09581420898. The company ABOCON is located at the address: Kasteelstraat 12,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 368,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ABOCON were not found.
The main activity of ABOCON is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABOCON is not available. You also can look at reviews of ABOCON, open positions, location of ABOCON on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABOCON, Evergem (Ertvelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABOCON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABOCON, Evergem (Ertvelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABOCON, employees, financial statistics.