WORLD INTERNATIONAL SCHOOL

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • WORLD INTERNATIONAL SCHOOL

Contactgegevens WORLD INTERNATIONAL SCHOOL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WORLD INTERNATIONAL SCHOOL: address, phone, fax, email, website, opening hours

WORLD INTERNATIONAL SCHOOL

Regio (region): Sint-Genesius-Rode, België

Adres (address): Waterloose Steenweg 280,1640, België

Telefoon (phone): 02 358 56 06 02 358 56 06

Fax (fax): 02 358 31 32 02 358 31 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WORLD INTERNATIONAL SCHOOL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WORLD INTERNATIONAL SCHOOL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WORLD INTERNATIONAL SCHOOL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WORLD INTERNATIONAL SCHOOL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WORLD INTERNATIONAL SCHOOL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WORLD INTERNATIONAL SCHOOL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WORLD INTERNATIONAL SCHOOL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WORLD INTERNATIONAL SCHOOL
Products information WORLD INTERNATIONAL SCHOOL

BTW identificatienummer (tax): BE08461364746
Ondernemingsnummer: 2008819580
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in WORLD INTERNATIONAL SCHOOL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WORLD INTERNATIONAL SCHOOL
(Get full report from official database of BE for WORLD INTERNATIONAL SCHOOL)

Aanvulling soorten activiteiten voor WORLD INTERNATIONAL SCHOOL
Addition kinds of activities for WORLD INTERNATIONAL SCHOOL

24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
32510205. Brandwerende tegel, klei | Fireproofing tile, clay
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
38610301. Luchtcamera's | Aerial cameras
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems

Werken bij WORLD INTERNATIONAL SCHOOL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WORLD INTERNATIONAL SCHOOL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WORLD INTERNATIONAL SCHOOL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WORLD INTERNATIONAL SCHOOL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een fysiek sterke chauffeur C. Tot jouw takenpakket behoort: Leveren van materiaal aan zelfstandigen en werven Ontvangen van betalingen Zelfstandig laden en lossen (met en zonder hulp) met laadklep en transpalet Vaste route Je vertrekt tussen 05u en 07u 's ochtends en doet dagen van +/- 11u per dag

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS TE KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

Zoek naar antwoorden van WORLD INTERNATIONAL SCHOOL in sociale netwerken
Look for responds of WORLD INTERNATIONAL SCHOOL in social networks

Lees alle opmerkingen voor WORLD INTERNATIONAL SCHOOL. Laat een reactie achter voor WORLD INTERNATIONAL SCHOOL. WORLD INTERNATIONAL SCHOOL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WORLD INTERNATIONAL SCHOOL. Leave a respond for WORLD INTERNATIONAL SCHOOL. WORLD INTERNATIONAL SCHOOL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WORLD INTERNATIONAL SCHOOL op de google maps. Adres en contacten WORLD INTERNATIONAL SCHOOL
Location of WORLD INTERNATIONAL SCHOOL on the google maps. Address and contacts of WORLD INTERNATIONAL SCHOOL

Andere gerelateerde bedrijven als come WORLD INTERNATIONAL SCHOOL WORLD INTERNATIONAL SCHOOL: ELAERTS J | Leen Offsetdruk NV | ACTION SHOP WATERLOO | D & D Projects | Samsonite Europe

Other related companies as WORLD INTERNATIONAL SCHOOL: ELAERTS J | Leen Offsetdruk NV | ACTION SHOP WATERLOO | D & D Projects | Samsonite Europe

WORLD INTERNATIONAL SCHOOL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Sint-Genesius-Rode, België. De volledige naam van het bedrijf is WORLD INTERNATIONAL SCHOOL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08461364746. Het bedrijf WORLD INTERNATIONAL SCHOOL bevindt zich op het adres: Waterloose Steenweg 280,1640. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in WORLD INTERNATIONAL SCHOOL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WORLD INTERNATIONAL SCHOOL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WORLD INTERNATIONAL SCHOOL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WORLD INTERNATIONAL SCHOOL, openstaande posities, locatie van WORLD INTERNATIONAL SCHOOL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WORLD INTERNATIONAL SCHOOL is a company, that was registered 1998 in Sint-Genesius-Rode region, Belgium. Full name of company is WORLD INTERNATIONAL SCHOOL, company assigned to the tax number BE08461364746. The company WORLD INTERNATIONAL SCHOOL is located at the address: Waterloose Steenweg 280,1640. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in WORLD INTERNATIONAL SCHOOL were not found.
The main activity of WORLD INTERNATIONAL SCHOOL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WORLD INTERNATIONAL SCHOOL is not available. You also can look at reviews of WORLD INTERNATIONAL SCHOOL, open positions, location of WORLD INTERNATIONAL SCHOOL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WORLD INTERNATIONAL SCHOOL, Sint-Genesius-Rode: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WORLD INTERNATIONAL SCHOOL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WORLD INTERNATIONAL SCHOOL, Sint-Genesius-Rode: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WORLD INTERNATIONAL SCHOOL, employees, financial statistics.