Ecole du Bois Sauvage

Contactgegevens Ecole du Bois Sauvage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecole du Bois Sauvage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecole du Bois Sauvage

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Van Aastraat 10,1050, België

Telefoon (phone): 02 513 82 40 02 513 82 40

Fax (fax): 02 512 48 77 02 512 48 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecole du Bois Sauvage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecole du Bois Sauvage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecole du Bois Sauvage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecole du Bois Sauvage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecole du Bois Sauvage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecole du Bois Sauvage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecole du Bois Sauvage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecole du Bois Sauvage
Products information Ecole du Bois Sauvage

BTW identificatienummer (tax): BE09663543701
Ondernemingsnummer: 5514831542
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ecole du Bois Sauvage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecole du Bois Sauvage
(Get full report from official database of BE for Ecole du Bois Sauvage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecole du Bois Sauvage
Addition kinds of activities for Ecole du Bois Sauvage

355505. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
769916. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services
22820104. Breiengaren: draaien, wikkelen of spoelen | Knitting yarn: twisting, winding, or spooling
34440104. Pijp, plaatmetaal | Pipe, sheet metal
47899902. Ruimtevlucht operaties, behalve de overheid | Space flight operations, except government

Werken bij Ecole du Bois Sauvage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecole du Bois Sauvage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecole du Bois Sauvage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecole du Bois Sauvage. Looking for open vacancies in other companies

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Lievens-Houtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

Zoek naar antwoorden van Ecole du Bois Sauvage in sociale netwerken
Look for responds of Ecole du Bois Sauvage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecole du Bois Sauvage. Laat een reactie achter voor Ecole du Bois Sauvage. Ecole du Bois Sauvage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecole du Bois Sauvage. Leave a respond for Ecole du Bois Sauvage. Ecole du Bois Sauvage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecole du Bois Sauvage op de google maps. Adres en contacten Ecole du Bois Sauvage
Location of Ecole du Bois Sauvage on the google maps. Address and contacts of Ecole du Bois Sauvage

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecole du Bois Sauvage Ecole du Bois Sauvage: Big Power Systems | Massibo BVBA | Mindshare SA | Melotte N.V. | MUSIC VERSCHELDE NV

Other related companies as Ecole du Bois Sauvage: Big Power Systems | Massibo BVBA | Mindshare SA | Melotte N.V. | MUSIC VERSCHELDE NV

Ecole du Bois Sauvage is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Ecole du Bois Sauvage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09663543701. Het bedrijf Ecole du Bois Sauvage bevindt zich op het adres: Van Aastraat 10,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 224,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ecole du Bois Sauvage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ecole du Bois Sauvage is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecole du Bois Sauvage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecole du Bois Sauvage, openstaande posities, locatie van Ecole du Bois Sauvage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ecole du Bois Sauvage is a company, that was registered 1997 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Ecole du Bois Sauvage, company assigned to the tax number BE09663543701. The company Ecole du Bois Sauvage is located at the address: Van Aastraat 10,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 224,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ecole du Bois Sauvage were not found.
The main activity of Ecole du Bois Sauvage is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecole du Bois Sauvage is not available. You also can look at reviews of Ecole du Bois Sauvage, open positions, location of Ecole du Bois Sauvage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecole du Bois Sauvage, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecole du Bois Sauvage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecole du Bois Sauvage, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecole du Bois Sauvage, employees, financial statistics.