ACAD DANSE CLASS CHARLEROI

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ACAD DANSE CLASS CHARLEROI
Private companiesDepository Institutions • ACAD DANSE CLASS CHARLEROI

Contactgegevens ACAD DANSE CLASS CHARLEROI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACAD DANSE CLASS CHARLEROI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACAD DANSE CLASS CHARLEROI

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Rue des Olympiades 2,6000, België

Telefoon (phone): 071 31 22 53 071 31 22 53

Fax (fax): 082 64 63 16 082 64 63 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACAD DANSE CLASS CHARLEROI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACAD DANSE CLASS CHARLEROI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACAD DANSE CLASS CHARLEROI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACAD DANSE CLASS CHARLEROI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACAD DANSE CLASS CHARLEROI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACAD DANSE CLASS CHARLEROI
Products information ACAD DANSE CLASS CHARLEROI

BTW identificatienummer (tax): BE05710937500
Ondernemingsnummer: 2512542724
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 194,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACAD DANSE CLASS CHARLEROI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACAD DANSE CLASS CHARLEROI
(Get full report from official database of BE for ACAD DANSE CLASS CHARLEROI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACAD DANSE CLASS CHARLEROI
Addition kinds of activities for ACAD DANSE CLASS CHARLEROI

10410100. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
24490205. Tabak hogsheads | Tobacco hogsheads
31110304. Die-snijden van leer | Die-cutting of leather
34460302. Vlaggen, metaal | Flagpoles, metal
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
36430104. Outlets, elektrisch: gemak | Outlets, electric: convenience
39319901. Harmonica's | Harmonicas
51450204. Aardappelchips | Potato chips
83610300. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped

Werken bij ACAD DANSE CLASS CHARLEROI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACAD DANSE CLASS CHARLEROI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACAD DANSE CLASS CHARLEROI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACAD DANSE CLASS CHARLEROI. Looking for open vacancies in other companies

  • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

  • Assistant Accountant met ambitie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Een ideale volgende stap als Junior Accountant in uw professionele ontwikkeling. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een beursgenoteerde, groeiende onderneming actief in de vastgoedsector. Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar een Junior Accountant met reeds een 1ste werkervaring achter de rug. Je wordt ingeschakeld voor het voeren van de boekhouding van verschillende dochterondernemingen. Een opportuniteit in een snel groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum en vlot te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer en de wagen. Omschrijving Als Junior Accountant kom je terecht in een team van een 5-tal Accountants en zal je instaan voor volgende taken: Controleren en inboeken van aankoopfacturen Verwerken van financiële verrichtingen Voorbereiding van de maandelijkse - afsluitingen (afschrijvingen, provisies, …) Boekhouding van diverse dochterondernemingen Op termijn kan er ook rapportering bijkomen Als Junior Accountant zal je kunnen groeien in de functie en rapporteren aan de Hoofdboekhouder.

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Lasser - metaalbewerker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in het atelier in voor de bewerking van de stukken. Dit is een zeer uitgebreid proces en kan gaan over lassen, ponsen, plooien, draaien, frezen, (de)monteren, e.d. Gezien het gaat om stukwerk, werk je hierbij steeds vanop een plan. Je denkt mee met de klant om de artikelen zo efficiënt en correct mogelijk af te leveren.

  • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

  • Administratief-commercieel bediende (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organistaie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële binnendienst. U draagt heel wat administratieve verantwoordelijkheden U zorgt voor het correct bijhouden van de database. Het vlot afhandelen van vragen en suggesties van klanten U behandelt de prijsaanvragen, bereidt de offertes voor en volgt ze op. Het verzorgen van de permanentie aan het onthaal. Je werkt samen met de afdelingen transport en logistiek om zo een correcte levering van onze producten te garanderen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten voor mogelijke vragen over leveringstermijnen, hoeveelheden of kwaliteit

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

Zoek naar antwoorden van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI in sociale netwerken
Look for responds of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACAD DANSE CLASS CHARLEROI. Laat een reactie achter voor ACAD DANSE CLASS CHARLEROI. ACAD DANSE CLASS CHARLEROI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACAD DANSE CLASS CHARLEROI. Leave a respond for ACAD DANSE CLASS CHARLEROI. ACAD DANSE CLASS CHARLEROI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACAD DANSE CLASS CHARLEROI op de google maps. Adres en contacten ACAD DANSE CLASS CHARLEROI
Location of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI on the google maps. Address and contacts of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI

Andere gerelateerde bedrijven als come ACAD DANSE CLASS CHARLEROI ACAD DANSE CLASS CHARLEROI: Geeraert Marc BVBA | ARTS TUINEN | St-Jozefscollege | MAISON P LIEGEOIS & FILS SA | CYBERPSACE

Other related companies as ACAD DANSE CLASS CHARLEROI: Geeraert Marc BVBA | ARTS TUINEN | St-Jozefscollege | MAISON P LIEGEOIS & FILS SA | CYBERPSACE

ACAD DANSE CLASS CHARLEROI is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is ACAD DANSE CLASS CHARLEROI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05710937500. Het bedrijf ACAD DANSE CLASS CHARLEROI bevindt zich op het adres: Rue des Olympiades 2,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 194,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACAD DANSE CLASS CHARLEROI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI is Depotinstellingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI, openstaande posities, locatie van ACAD DANSE CLASS CHARLEROI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACAD DANSE CLASS CHARLEROI is a company, that was registered 2015 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is ACAD DANSE CLASS CHARLEROI, company assigned to the tax number BE05710937500. The company ACAD DANSE CLASS CHARLEROI is located at the address: Rue des Olympiades 2,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 194,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACAD DANSE CLASS CHARLEROI were not found.
The main activity of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI is Depository Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI is not available. You also can look at reviews of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI, open positions, location of ACAD DANSE CLASS CHARLEROI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACAD DANSE CLASS CHARLEROI, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACAD DANSE CLASS CHARLEROI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACAD DANSE CLASS CHARLEROI, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACAD DANSE CLASS CHARLEROI, employees, financial statistics.