RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA
Private companiesJustice, Public Order and Safety • RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA

Contactgegevens RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA

Regio (region): Willebroek, België

Adres (address): Breendonkstraat 209,2830, België

Telefoon (phone): 0472 79 17 22 0472 79 17 22

Fax (fax): +32 (14) 947-69-33 +32 (14) 947-69-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA
Products information RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06786499023
Ondernemingsnummer: 7925506591
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 545,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA
(Get full report from official database of BE for RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA
Addition kinds of activities for RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA

506301. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
24310702. Porch werk, hout | Porch work, wood
35450324. Rotatie tafels | Rotary tables
36340507. Verwarmingskussens, elektrisch | Heating pads, electric
50630218. schakelmateriaal | Switchgear
50749903. Kachels, houtverbranding | Stoves, wood burning

Werken bij RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakkers - Productiemedewerkers (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant, actief in de voedingssector, zoeken wij ervaren en betrouwbare medewerkers! Je zal voornamelijk visuele kwaliteitscontrole doen en zorgt voor een correcte verpakking van de afgewerkte producten. Je ziet erop toe dat de kwaliteitsnormen nageleefd worden.

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • Productiearbeider - 2 ploegen of vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Genk, die dé expert wil zijn in plaatverwerking voor toelevering van metalen onderdelen en voor de levering en plaatsing van architectonische gevelcassettes en projectomkastingen, zijn wij momenteel op zoek naar productiearbeiders voor de afdeling namontage. Dit kan in 2 ploegen of de vaste nacht. Je zal instaan voor het namonteren volgens kwaliteitsplan: Namontage van al dan niet gelakte halffabrikaten volgens kwaliteitsplan. Plaatsen van halffabrikaten uit productie op voorziene locatie. Opvolging van de stock (halffabrikaten) en rapporteren aan de supervisor. Plaatbewerking in functie van bestelling. Dagelijks onderhoud van de werkplaats. Sporadisch: retoucheren van beschadigde eindfabrikaten.

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • Student zorgkundige in opleiding of verpleegkundige in opleiding - weekendwerk (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ZONNETIJ

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die tijdens de weekends hulp kunnen bieden bij: de verzorging van bejaarden (helpen bij het wassen, aankleden, etc.) de maaltijdbegeleiding

  • CALL AGENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf CC De Strycker te Antwerpen zijn we op zoek naar collega's. Gedreven telefonische verkopers. U komt in een tof team terecht waar u samen, dagelijks ernaar streeft de vooropgestelde verkopen per uur te behalen. Hierin wordt u bijgestaan door 2 ervaren coaches en een team van gedreven collega's die elkaar graag bijstaan met tips en trics. U verkoopt telefonisch verschillende producten (magazines, voedingssuplementen, kinderboeken, ...) aan particulieren. www.ccdestrycker.be

  • Stagiair(e) bij Manpower Onsite in Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Studentenjob

    Om ons onsite-team te versterken, zijn we op zoek naar stagiairs om enkele dagen per week of volledige weken te werken. Tijdens je stage proberen we je zoveel mogelijk taken van de onsite consultant aan te leren, steeds onder begeleiding van een ervaren consultant. Op die manier krijg je een goed beeld van de service die we elke dag opnieuw aan onze klanten bieden en kan je je hier in verdiepen. Taken: Mee ondersteunen in: * infosessies geven (waarbij job, bedrijf, voorwaarden worden toegelicht aan een groep kandidaten) + aansluitend korte interviews * dossiers verwerken en inputten * mee zoeken naar kandidaten * administratie * klassement * ...

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Laat een reactie achter voor RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. Leave a respond for RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA. RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA op de google maps. Adres en contacten RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA
Location of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA on the google maps. Address and contacts of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: Crea Tenda | Rucquoy M | DDG NV | D & P Standbouw bvba | Prins Filipffonds

Other related companies as RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA: Crea Tenda | Rucquoy M | DDG NV | D & P Standbouw bvba | Prins Filipffonds

RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Willebroek, België. De volledige naam van het bedrijf is RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06786499023. Het bedrijf RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA bevindt zich op het adres: Breendonkstraat 209,2830. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 545,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, openstaande posities, locatie van RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is a company, that was registered 2014 in Willebroek region, Belgium. Full name of company is RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, company assigned to the tax number BE06786499023. The company RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is located at the address: Breendonkstraat 209,2830. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 545,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA were not found.
The main activity of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA is not available. You also can look at reviews of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, open positions, location of RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, Willebroek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, Willebroek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUIMDIENST LATHOUWERS BVBA, employees, financial statistics.