VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE
Private companiesDepository Institutions • VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE

Contactgegevens VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE

Regio (region): Veurne, België

Adres (address): Ieperse Steenweg 90,8630, België

Telefoon (phone): 058 31 15 09 058 31 15 09

Fax (fax): 058 31 54 52 058 31 54 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE
Products information VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE

BTW identificatienummer (tax): BE07252319335
Ondernemingsnummer: 7723358154
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE
(Get full report from official database of BE for VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE
Addition kinds of activities for VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE

287900. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
491100. Elektrische diensten | Electric services
13219904. Ethaan (natuurlijke) productie | Ethane (natural) production
20929901. Krab vlees, vers: verpakt in niet-afgesloten containers | Crab meat, fresh: packaged in nonsealed containers
24990807. Polen, hout | Poles, wood
34440100. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory

Werken bij VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Procesoperator - 6-ploegen - regio Waregem - mooie verloning!! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een procesoperator. (regio Waregem) Firma verwekt groene elektriciteit! U werkt steeds per 2, jullie wisselen elkaar af: Ene dag controlekamer 15 à 20 pc-schermen en camerabeelden om te controleren Andere dag in de productie bekijkt alles ter plaatse indien problemen, aanpassingen doen aan de parameters u communiceert via walkie-talkie met je collega in de controlekamer

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

Zoek naar antwoorden van VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE in sociale netwerken
Look for responds of VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE. Laat een reactie achter voor VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE. VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE. Leave a respond for VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE. VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE op de google maps. Adres en contacten VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE
Location of VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE on the google maps. Address and contacts of VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE: Electro Supply SPRL | Brico-Plus SPRL | Ghigny Barrisol SA | Open Universiteit Gent | Wirtz

Other related companies as VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE: Electro Supply SPRL | Brico-Plus SPRL | Ghigny Barrisol SA | Open Universiteit Gent | Wirtz

VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Veurne, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07252319335. Het bedrijf VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE bevindt zich op het adres: Ieperse Steenweg 90,8630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE, openstaande posities, locatie van VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE is a company, that was registered 2011 in Veurne region, Belgium. Full name of company is VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE, company assigned to the tax number BE07252319335. The company VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE is located at the address: Ieperse Steenweg 90,8630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE were not found.
The main activity of VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE is not available. You also can look at reviews of VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE, open positions, location of VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE, Veurne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE, Veurne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIJ TECHNISCH INSTITUUT VEURNE, employees, financial statistics.