Vrij Technisch Instituut Mariendaal

Contactgegevens Vrij Technisch Instituut Mariendaal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vrij Technisch Instituut Mariendaal: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vrij Technisch Instituut Mariendaal

Regio (region): Diest, België

Adres (address): Rozengaard,3290, België

Telefoon (phone): 013 35 01 90 013 35 01 90

Fax (fax): 013 35 01 92 013 35 01 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vrij Technisch Instituut Mariendaal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vrij Technisch Instituut Mariendaal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vrij Technisch Instituut Mariendaal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vrij Technisch Instituut Mariendaal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vrij Technisch Instituut Mariendaal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vrij Technisch Instituut Mariendaal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vrij Technisch Instituut Mariendaal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vrij Technisch Instituut Mariendaal
Products information Vrij Technisch Instituut Mariendaal

BTW identificatienummer (tax): BE08408081054
Ondernemingsnummer: 4080291748
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 496,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Vrij Technisch Instituut Mariendaal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vrij Technisch Instituut Mariendaal
(Get full report from official database of BE for Vrij Technisch Instituut Mariendaal)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vrij Technisch Instituut Mariendaal
Addition kinds of activities for Vrij Technisch Instituut Mariendaal

251799. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets, nec
357802. Rekenmachines en machines toevoegen | Calculators and adding machines
20449901. Zemelen, rijst | Bran, rice
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
27590300. Promotie printen | Promotional printing
42120301. Lumber (log) trucking, lokaal | Lumber (log) trucking, local
44939903. Jachthavens | Yacht basins
50130115. Pompen, olie en gas | Pumps, oil and gas
51490200. Huisdiervoer | Pet foods
73899951. Grafsteen graveren | Tombstone engraving

Werken bij Vrij Technisch Instituut Mariendaal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vrij Technisch Instituut Mariendaal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vrij Technisch Instituut Mariendaal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vrij Technisch Instituut Mariendaal. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: WERKVORMM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

  • Payroll Consultant - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Vaste Job

    Het sociaal beheer van onze klanten is vaak heel complex. De Payroll Services van Partena helpen onze klanten vooruit door hun in dit beheer bij te staan en oplossingen aan te bieden. Als Payroll Consultant waak je over het goede verloop van de loonberekeningen en van de administratie van het personeel onderworpen aan het Belgische Arbeidsrecht. Je bent verantwoordelijk voor het volledige loonproces en de personeelsadministratie van de klanten. Je werkt vanuit ons kantoor in Hasselt. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van Vrij Technisch Instituut Mariendaal in sociale netwerken
Look for responds of Vrij Technisch Instituut Mariendaal in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vrij Technisch Instituut Mariendaal. Laat een reactie achter voor Vrij Technisch Instituut Mariendaal. Vrij Technisch Instituut Mariendaal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vrij Technisch Instituut Mariendaal. Leave a respond for Vrij Technisch Instituut Mariendaal. Vrij Technisch Instituut Mariendaal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vrij Technisch Instituut Mariendaal op de google maps. Adres en contacten Vrij Technisch Instituut Mariendaal
Location of Vrij Technisch Instituut Mariendaal on the google maps. Address and contacts of Vrij Technisch Instituut Mariendaal

Andere gerelateerde bedrijven als come Vrij Technisch Instituut Mariendaal Vrij Technisch Instituut Mariendaal: Leonard Anneleen | ORENA SA | Depaye-Ceuppens SA | Châssis | Belgian Shoes B.V.B.A.

Other related companies as Vrij Technisch Instituut Mariendaal: Leonard Anneleen | ORENA SA | Depaye-Ceuppens SA | Châssis | Belgian Shoes B.V.B.A.

Vrij Technisch Instituut Mariendaal is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Diest, België. De volledige naam van het bedrijf is Vrij Technisch Instituut Mariendaal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08408081054. Het bedrijf Vrij Technisch Instituut Mariendaal bevindt zich op het adres: Rozengaard,3290. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 496,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vrij Technisch Instituut Mariendaal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vrij Technisch Instituut Mariendaal is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vrij Technisch Instituut Mariendaal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vrij Technisch Instituut Mariendaal, openstaande posities, locatie van Vrij Technisch Instituut Mariendaal op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vrij Technisch Instituut Mariendaal is a company, that was registered 2016 in Diest region, Belgium. Full name of company is Vrij Technisch Instituut Mariendaal, company assigned to the tax number BE08408081054. The company Vrij Technisch Instituut Mariendaal is located at the address: Rozengaard,3290. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 496,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vrij Technisch Instituut Mariendaal were not found.
The main activity of Vrij Technisch Instituut Mariendaal is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vrij Technisch Instituut Mariendaal is not available. You also can look at reviews of Vrij Technisch Instituut Mariendaal, open positions, location of Vrij Technisch Instituut Mariendaal on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vrij Technisch Instituut Mariendaal, Diest: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vrij Technisch Instituut Mariendaal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vrij Technisch Instituut Mariendaal, Diest: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vrij Technisch Instituut Mariendaal, employees, financial statistics.