Petit Seminaire de St-Roch (Le)

Contactgegevens Petit Seminaire de St-Roch (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Petit Seminaire de St-Roch (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Petit Seminaire de St-Roch (Le)

Regio (region): Ferrières, België

Adres (address): Allée de Bernardfagne 7,4190, België

Telefoon (phone): 086 40 00 06 086 40 00 06

Fax (fax): 086 40 04 57 086 40 04 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Petit Seminaire de St-Roch (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Petit Seminaire de St-Roch (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Petit Seminaire de St-Roch (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Petit Seminaire de St-Roch (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Petit Seminaire de St-Roch (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Petit Seminaire de St-Roch (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Petit Seminaire de St-Roch (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Petit Seminaire de St-Roch (Le)
Products information Petit Seminaire de St-Roch (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE08353149414
Ondernemingsnummer: 5844696044
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Petit Seminaire de St-Roch (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Petit Seminaire de St-Roch (Le)
(Get full report from official database of BE for Petit Seminaire de St-Roch (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Petit Seminaire de St-Roch (Le)
Addition kinds of activities for Petit Seminaire de St-Roch (Le)

2514. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
2653. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
356900. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
701104. Inns | Inns
28190901. Bariumverbindingen | Barium compounds
33410101. Loodsmelten en raffineren (secundair) | Lead smelting and refining (secondary)
35310601. backhoes | Backhoes
50390103. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
50820404. Mineraalbewerking machines | Mineral beneficiation machinery

Werken bij Petit Seminaire de St-Roch (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Petit Seminaire de St-Roch (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Petit Seminaire de St-Roch (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Petit Seminaire de St-Roch (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een producent van voorgemonteerde ladesystemen, zoeken wij een tijdelijk boekhoudkundig profiel. Dit om de druk op te vangen gedurende een aantal maanden. Het contract kan verlengd worden maar er is geen zekerheid. Je staat voornamelijk in voor het verwerken van aankoopfacturen en het boeken van bankafschriften. Bovendien sta je ook in voor allerlei administratieke taken Het bedrijf werkt met het ERP-systeem AX Dynamics. Dit wordt uiteraard aangeleerd.

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Monteur (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de montage, bevestiging en plaatsing van alle elementen en materiaal van een centrale verwarmingsinstallatie Je bewerkt en legt de leidingen, monteert de verschillende toestellen en stelt de brander af Je isoleert bepaalde delen en je kan kleine herstellingswerken uitvoeren

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS Wortegem-Petegem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OUDENAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wortegem - Petegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van Petit Seminaire de St-Roch (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Petit Seminaire de St-Roch (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Petit Seminaire de St-Roch (Le). Laat een reactie achter voor Petit Seminaire de St-Roch (Le). Petit Seminaire de St-Roch (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Petit Seminaire de St-Roch (Le). Leave a respond for Petit Seminaire de St-Roch (Le). Petit Seminaire de St-Roch (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Petit Seminaire de St-Roch (Le) op de google maps. Adres en contacten Petit Seminaire de St-Roch (Le)
Location of Petit Seminaire de St-Roch (Le) on the google maps. Address and contacts of Petit Seminaire de St-Roch (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Petit Seminaire de St-Roch (Le) Petit Seminaire de St-Roch (Le): Trappeniers Frans | Belgreco | Mecanic Systems SA | G & C International | Futura

Other related companies as Petit Seminaire de St-Roch (Le): Trappeniers Frans | Belgreco | Mecanic Systems SA | G & C International | Futura

Petit Seminaire de St-Roch (Le) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Ferrières, België. De volledige naam van het bedrijf is Petit Seminaire de St-Roch (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08353149414. Het bedrijf Petit Seminaire de St-Roch (Le) bevindt zich op het adres: Allée de Bernardfagne 7,4190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 863,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Petit Seminaire de St-Roch (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Petit Seminaire de St-Roch (Le) is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Petit Seminaire de St-Roch (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Petit Seminaire de St-Roch (Le), openstaande posities, locatie van Petit Seminaire de St-Roch (Le) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Petit Seminaire de St-Roch (Le) is a company, that was registered 2003 in Ferrières region, Belgium. Full name of company is Petit Seminaire de St-Roch (Le), company assigned to the tax number BE08353149414. The company Petit Seminaire de St-Roch (Le) is located at the address: Allée de Bernardfagne 7,4190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 863,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Petit Seminaire de St-Roch (Le) were not found.
The main activity of Petit Seminaire de St-Roch (Le) is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Petit Seminaire de St-Roch (Le) is not available. You also can look at reviews of Petit Seminaire de St-Roch (Le), open positions, location of Petit Seminaire de St-Roch (Le) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Petit Seminaire de St-Roch (Le), Ferrières: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Petit Seminaire de St-Roch (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Petit Seminaire de St-Roch (Le), Ferrières: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Petit Seminaire de St-Roch (Le), employees, financial statistics.