Onze-Lieve-Vrouwe Instituut

Contactgegevens Onze-Lieve-Vrouwe Instituut: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Onze-Lieve-Vrouwe Instituut: address, phone, fax, email, website, opening hours

Onze-Lieve-Vrouwe Instituut

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Tweebruggenstraat 55,9000, België

Telefoon (phone): 09 225 46 44 09 225 46 44

Fax (fax): 09 233 53 89 09 233 53 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Onze-Lieve-Vrouwe Instituut: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Onze-Lieve-Vrouwe Instituut"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Onze-Lieve-Vrouwe Instituut"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Onze-Lieve-Vrouwe Instituut, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Onze-Lieve-Vrouwe Instituut. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Onze-Lieve-Vrouwe Instituut, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Onze-Lieve-Vrouwe Instituut. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Onze-Lieve-Vrouwe Instituut
Products information Onze-Lieve-Vrouwe Instituut

BTW identificatienummer (tax): BE01725097656
Ondernemingsnummer: 3817718505
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 872,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Onze-Lieve-Vrouwe Instituut zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Onze-Lieve-Vrouwe Instituut
(Get full report from official database of BE for Onze-Lieve-Vrouwe Instituut)

Aanvulling soorten activiteiten voor Onze-Lieve-Vrouwe Instituut
Addition kinds of activities for Onze-Lieve-Vrouwe Instituut

011904. Korengewassen | Cereal crop farms
382606. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
514909. Koffie en thee | Coffee and tea
07820100. Tuin diensten | Garden services
20340301. Aardappelproducten, gedroogd en gedehydrateerd | Potato products, dried and dehydrated
28139906. Neon | Neon
36639904. Lichte communicatieapparatuur | Light communications equipment
38450104. Cardiographs | Cardiographs
51699911. Silicium smeermiddelen | Silicon lubricants

Werken bij Onze-Lieve-Vrouwe Instituut: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Onze-Lieve-Vrouwe Instituut: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Onze-Lieve-Vrouwe Instituut. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Onze-Lieve-Vrouwe Instituut. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Hulpdrukker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAK IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de zomer ( juli, augustus en september). Jouw taken: Verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud Schoonmaak van verschillende ruimtes Afwisselend takenpakket Je werkt zelfstandig Je maakt gebruik van verschillende materialen

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • Sales reps gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

Zoek naar antwoorden van Onze-Lieve-Vrouwe Instituut in sociale netwerken
Look for responds of Onze-Lieve-Vrouwe Instituut in social networks

Lees alle opmerkingen voor Onze-Lieve-Vrouwe Instituut. Laat een reactie achter voor Onze-Lieve-Vrouwe Instituut. Onze-Lieve-Vrouwe Instituut bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Onze-Lieve-Vrouwe Instituut. Leave a respond for Onze-Lieve-Vrouwe Instituut. Onze-Lieve-Vrouwe Instituut on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Onze-Lieve-Vrouwe Instituut op de google maps. Adres en contacten Onze-Lieve-Vrouwe Instituut
Location of Onze-Lieve-Vrouwe Instituut on the google maps. Address and contacts of Onze-Lieve-Vrouwe Instituut

Andere gerelateerde bedrijven als come Onze-Lieve-Vrouwe Instituut Onze-Lieve-Vrouwe Instituut: SPRINT VAN | MORVAN SPRL | SINCOSYS | Optikon Philippe Treunen | Bax B.V.B.A.

Other related companies as Onze-Lieve-Vrouwe Instituut: SPRINT VAN | MORVAN SPRL | SINCOSYS | Optikon Philippe Treunen | Bax B.V.B.A.

Onze-Lieve-Vrouwe Instituut is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Onze-Lieve-Vrouwe Instituut, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01725097656. Het bedrijf Onze-Lieve-Vrouwe Instituut bevindt zich op het adres: Tweebruggenstraat 55,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 872,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Onze-Lieve-Vrouwe Instituut zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Onze-Lieve-Vrouwe Instituut is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Onze-Lieve-Vrouwe Instituut is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Onze-Lieve-Vrouwe Instituut, openstaande posities, locatie van Onze-Lieve-Vrouwe Instituut op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Onze-Lieve-Vrouwe Instituut is a company, that was registered 1985 in Gent region, Belgium. Full name of company is Onze-Lieve-Vrouwe Instituut, company assigned to the tax number BE01725097656. The company Onze-Lieve-Vrouwe Instituut is located at the address: Tweebruggenstraat 55,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 872,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Onze-Lieve-Vrouwe Instituut were not found.
The main activity of Onze-Lieve-Vrouwe Instituut is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Onze-Lieve-Vrouwe Instituut is not available. You also can look at reviews of Onze-Lieve-Vrouwe Instituut, open positions, location of Onze-Lieve-Vrouwe Instituut on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Onze-Lieve-Vrouwe Instituut, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Onze-Lieve-Vrouwe Instituut, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Onze-Lieve-Vrouwe Instituut, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Onze-Lieve-Vrouwe Instituut, employees, financial statistics.