O L-Vrouwinstituut

Particuliere bedrijvenLegale diensten • O L-Vrouwinstituut
Private companiesLegal Services • O L-Vrouwinstituut

Contactgegevens O L-Vrouwinstituut: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data O L-Vrouwinstituut: address, phone, fax, email, website, opening hours

O L-Vrouwinstituut

Regio (region): Vilvoorde, België

Adres (address): Hellingstraat 44,1800, België

Telefoon (phone): 02 251 78 53 02 251 78 53

Fax (fax): 02 251 75 63 02 251 75 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) O L-Vrouwinstituut: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "O L-Vrouwinstituut"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "O L-Vrouwinstituut"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van O L-Vrouwinstituut, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen O L-Vrouwinstituut. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of O L-Vrouwinstituut, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees O L-Vrouwinstituut. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti O L-Vrouwinstituut
Products information O L-Vrouwinstituut

BTW identificatienummer (tax): BE05972137451
Ondernemingsnummer: 1682800292
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in O L-Vrouwinstituut zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor O L-Vrouwinstituut
(Get full report from official database of BE for O L-Vrouwinstituut)

Aanvulling soorten activiteiten voor O L-Vrouwinstituut
Addition kinds of activities for O L-Vrouwinstituut

557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
20130301. Bologna, van gekocht vlees | Bologna, from purchased meat
35540103. Vouwmachines, papier | Folding machines, paper
54210202. Bevriezers, vlees | Freezer provisioners, meat
76990402. Septische tank schoonmaakdienst | Septic tank cleaning service

Werken bij O L-Vrouwinstituut: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in O L-Vrouwinstituut: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor O L-Vrouwinstituut. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for O L-Vrouwinstituut. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Milieucoördinator - Niveau B (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Dendermonde zoeken we een milieucoördinator - niveau B Je takenpakket: Ondersteuning geven aan de Environmental manager met betrekking tot bedrijfsinterne milieuzorg. Het opvolgen van diverse registers: afvalstoffenregister, waterbalans, wetgevingsregister, keuringsregister, etc… Het verzamelen en het verwerken van data met betrekking tot energie. Ondersteuning in ISO14001 en ISO50001. Interne audits (EMAT, SMAT, …). Opmaken en geven van toolboxen. Administratieve ondersteuning geven aan Environmental Manager in functie van WCM Ondersteuning geven in diverse milieu gerelateerde projecten.

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: DE ZONNEGLOED

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Facility Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672403-inline.html?cid=Partner_VDAB The Facility Manager reports directly to the Director of Global Facilities and will be responsible for the management of building-related services and processes that support the core business. • Ensure customer satisfaction with facility management by providing capable and responsive representation to the client organizations • Works with facilities director to create formalized equipment maintenance plan including frequencies. Provides Director of Facilities status updates quarterly on maintenance results and deficiencies. • Ensure proper tracking and reporting of facilities work orders for preventive and reactive maintenance • Direct supervision of all vendor activities for services employed at the property level including day-to-day supervision of issues as they arise; such as repairs and maintenance, painting, plant services, sprinklers, HVAC, electrical, fire control panels, security card access. • Supervision of 1 Facilities Technician • Consultation and collaboration with vendor partners to ensure all are complying with scope of work and obligations per contracts • Ensure performance and safety standards are met for third party vendors • Support leadership in the implementation of short and long-term operational projects for the site • Manage new vendors as needed, preparing scope of work, interfacing with strategic sourcing to procure services to identify and justify sourced selections, monitor performance to meet cost and schedule.  • Project management, supervision, and coordination of contractors to manage work scope, budget, schedule and adherence to regulatory and code compliance as required by site, local, state, federal jurisdictions • Aid and site leadership in the planning of new business requirements (consolidation, expansion, line rearrangements) in line with strategic business objectives • Acts as liaison to public utility, environmental and energy agencies • Supports the development and updating of the Disaster Recovery Plan, in collaboration with business and ensures site readiness • Supports EHS Professional in overseeing facilities safety and training programs, first aid and First Responder program, Hazmat, Lock-out/Tag-out, chemical handling safety, MSDS data • Performs minor carpentry, painting, lighting and plumbing maintenance work as needed

Zoek naar antwoorden van O L-Vrouwinstituut in sociale netwerken
Look for responds of O L-Vrouwinstituut in social networks

Lees alle opmerkingen voor O L-Vrouwinstituut. Laat een reactie achter voor O L-Vrouwinstituut. O L-Vrouwinstituut bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for O L-Vrouwinstituut. Leave a respond for O L-Vrouwinstituut. O L-Vrouwinstituut on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie O L-Vrouwinstituut op de google maps. Adres en contacten O L-Vrouwinstituut
Location of O L-Vrouwinstituut on the google maps. Address and contacts of O L-Vrouwinstituut

Andere gerelateerde bedrijven als come O L-Vrouwinstituut O L-Vrouwinstituut: Breughel Meat Products NV | Aldingha BVBA | Deguite & Co SA | Hemelaer Interior | Coconut Travel

Other related companies as O L-Vrouwinstituut: Breughel Meat Products NV | Aldingha BVBA | Deguite & Co SA | Hemelaer Interior | Coconut Travel

O L-Vrouwinstituut is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Vilvoorde, België. De volledige naam van het bedrijf is O L-Vrouwinstituut, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05972137451. Het bedrijf O L-Vrouwinstituut bevindt zich op het adres: Hellingstraat 44,1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in O L-Vrouwinstituut zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van O L-Vrouwinstituut is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van O L-Vrouwinstituut is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van O L-Vrouwinstituut, openstaande posities, locatie van O L-Vrouwinstituut op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

O L-Vrouwinstituut is a company, that was registered 2002 in Vilvoorde region, Belgium. Full name of company is O L-Vrouwinstituut, company assigned to the tax number BE05972137451. The company O L-Vrouwinstituut is located at the address: Hellingstraat 44,1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in O L-Vrouwinstituut were not found.
The main activity of O L-Vrouwinstituut is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of O L-Vrouwinstituut is not available. You also can look at reviews of O L-Vrouwinstituut, open positions, location of O L-Vrouwinstituut on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over O L-Vrouwinstituut, Vilvoorde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf O L-Vrouwinstituut, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about O L-Vrouwinstituut, Vilvoorde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company O L-Vrouwinstituut, employees, financial statistics.