KSO-Tielt VZW

Contactgegevens KSO-Tielt VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KSO-Tielt VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

KSO-Tielt VZW

Regio (region): Tielt, België

Adres (address): Hulstplein 32,8700, België

Telefoon (phone): 051 40 93 88; 051 42 49 00 051 40 93 88; 051 42 49 00

Fax (fax): 051 40 60 79 051 40 60 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KSO-Tielt VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KSO-Tielt VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KSO-Tielt VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KSO-Tielt VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KSO-Tielt VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KSO-Tielt VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KSO-Tielt VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KSO-Tielt VZW
Products information KSO-Tielt VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01711914062
Ondernemingsnummer: 1361175537
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in KSO-Tielt VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KSO-Tielt VZW
(Get full report from official database of BE for KSO-Tielt VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor KSO-Tielt VZW
Addition kinds of activities for KSO-Tielt VZW

599916. Kunst, fotolijsten en decoraties | Art, picture frames, and decorations
20999911. Noedels, gebakken (Chinees) | Noodles, fried (chinese)
34419908. Toren secties, radio en televisie transmissie | Tower sections, radio and television transmission
38240100. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
39999901. Atomizers, toiletartikelen | Atomizers, toiletry
50150200. Automotive onderhoudsapparatuur, gebruikt | Automotive servicing equipment, used
50230202. dekens | Blankets
75149902. Huurauto service | Rent-a-car service

Werken bij KSO-Tielt VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KSO-Tielt VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KSO-Tielt VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KSO-Tielt VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Telesecretaresse Nederlands/Frans (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de afspraken van twee vertegenwoordigers bij bestaande en potentiële klanten (outbound telefonie - B2B). Daarnaast ondersteun je deze personen in hun dagelijkse taak op de baan.

  • Operator Extrusie vaste nacht (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een internationaal gekend bedrijf te Lier, zoekt wegens uitbreiding nog een gemotiveerde en enthousiaste operator (m/v) voor in de extrusie. Op deze afdelingen worden korrels en slangen gemaakt. Jij zal werken met een vaste nacht en wordt ingeschakeld in het meetwerk en de PTFE extrusie. Hiervoor krijg je een uitgebreide en persoonlijke opleiding op de werkvloer zodat je het volledige proces grondig onder de knie krijgt. Takenpakket: - Je maakt mixen, preforms en bedient machines en staat in voor het meten en controleren van de slangen. Je maakt slangen door het bevoorraden van de productielijn. - Hierbij volg je instructies nauwgezet om een minimale afkeur te hebben (grondstof is duur). - Zodra de productie stabiel loopt bereid je een volgende productierun voor - Je houdt de hal proper - Je voert meetwerk uit - In beperkte mate houd je administratie bij: productieparameters, controlebladen bij het meetwerk

  • Frigobeheerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Maintenance Engineer - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Gent zijn wij op zoek naar een Maintenance Engineer. Doel van je functie: Enerzijds sta je in voor de opvolging van de chefs van de technische dienst en de techniekers, anderzijds sta je ook in voor het projectmatig verbeteren van de site. Kernwoorden: - Coachen, motiveren en opvolgen; - Organiseren, structureren en verbeteren; Je takenpakket: - Je bekijkt de structuur binnen de onderhoudsdienst en tracht deze zo maximaal mogelijk te optimaliseren. - Je staat dicht bij de elektriciens en de mechaniciens, volgt hen goed op en coacht hen waar nodig. - Je staat in voor de volledige opvolging van het budget van de technische dienst. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en alle investeringen in het machinepark of in materialen. - Je volgt onderaannemers op. - Je werkt sommige projecten volledig uit en stuurt deze. - Je werkt technische en organisatorische verbetervoorstellen uit.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • Poetshulp in de zorg regio Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

  • psycholoog m/v op zelfstandige basis gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MARIEKE SEGERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk 't Huys is een paramedische groepspraktijk met volgende disciplines: psychologie, logopedie, audiologie en dieetkunde. Wij zijn op zoek naar een toffe collega-psycholoog die op zellfstandige basis bij ons wil werken. Ons huidig team bestaat uit kinderpsychologen, seksuologen/reltietherapeuten en psychologen voor (jong) volwassenen.

Zoek naar antwoorden van KSO-Tielt VZW in sociale netwerken
Look for responds of KSO-Tielt VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor KSO-Tielt VZW. Laat een reactie achter voor KSO-Tielt VZW. KSO-Tielt VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KSO-Tielt VZW. Leave a respond for KSO-Tielt VZW. KSO-Tielt VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KSO-Tielt VZW op de google maps. Adres en contacten KSO-Tielt VZW
Location of KSO-Tielt VZW on the google maps. Address and contacts of KSO-Tielt VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come KSO-Tielt VZW KSO-Tielt VZW: Trabora SA | RUEBENS NV | Emballage Mondial Verpakking NV | Vamatec NV | WeSDeC

Other related companies as KSO-Tielt VZW: Trabora SA | RUEBENS NV | Emballage Mondial Verpakking NV | Vamatec NV | WeSDeC

KSO-Tielt VZW is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Tielt, België. De volledige naam van het bedrijf is KSO-Tielt VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01711914062. Het bedrijf KSO-Tielt VZW bevindt zich op het adres: Hulstplein 32,8700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 352,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in KSO-Tielt VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KSO-Tielt VZW is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KSO-Tielt VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KSO-Tielt VZW, openstaande posities, locatie van KSO-Tielt VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KSO-Tielt VZW is a company, that was registered 2006 in Tielt region, Belgium. Full name of company is KSO-Tielt VZW, company assigned to the tax number BE01711914062. The company KSO-Tielt VZW is located at the address: Hulstplein 32,8700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 352,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in KSO-Tielt VZW were not found.
The main activity of KSO-Tielt VZW is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KSO-Tielt VZW is not available. You also can look at reviews of KSO-Tielt VZW, open positions, location of KSO-Tielt VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KSO-Tielt VZW, Tielt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KSO-Tielt VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KSO-Tielt VZW, Tielt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KSO-Tielt VZW, employees, financial statistics.