Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde

Contactgegevens Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde

Regio (region): Dendermonde, België

Adres (address): Begijnhoflaan 1,9200, België

Telefoon (phone): 052 25 88 10 052 25 88 10

Fax (fax): 052 25 88 15 052 25 88 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde
Products information Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde

BTW identificatienummer (tax): BE05319000244
Ondernemingsnummer: 8981567382
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde
(Get full report from official database of BE for Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde
Addition kinds of activities for Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde

335602. Edele metalen | Precious metals
24410202. Verpakkingsdozen, hout: nagel of slot hoek | Packing cases, wood: nailed or lock corner
35239906. Windmolens voor het pompen van water, landbouw | Windmills for pumping water, agricultural
40110000. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
44820000. Ferries | Ferries
56999907. Vierkante danskleding | Square dance apparel

Werken bij Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Credit Collector voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een klantgerichte Credit Collector voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Stipt en efficiënt opvolgen van betalingstegoeden en -achterstanden (B&B klantenportefeuille) Opvolgen en bewaken van KPI's Opvolgen van openbestaande betalingen met het intern marketing en verkoopsteam Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde in sociale netwerken
Look for responds of Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde. Laat een reactie achter voor Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde. Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde. Leave a respond for Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde. Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde op de google maps. Adres en contacten Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde
Location of Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde on the google maps. Address and contacts of Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde

Andere gerelateerde bedrijven als come Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde: Kärcher NV | Euroscanning SPRL | All-Keep B.V.B.A. | ADDICT BVBA | LUNA sprl

Other related companies as Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde: Kärcher NV | Euroscanning SPRL | All-Keep B.V.B.A. | ADDICT BVBA | LUNA sprl

Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Dendermonde, België. De volledige naam van het bedrijf is Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05319000244. Het bedrijf Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde bevindt zich op het adres: Begijnhoflaan 1,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde, openstaande posities, locatie van Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde is a company, that was registered 2001 in Dendermonde region, Belgium. Full name of company is Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde, company assigned to the tax number BE05319000244. The company Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde is located at the address: Begijnhoflaan 1,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde were not found.
The main activity of Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde is not available. You also can look at reviews of Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde, open positions, location of Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde, Dendermonde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde, Dendermonde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koninklijk Technisch Atheneum Dendermonde, employees, financial statistics.