Koninklijk Atheneum Ninove

Contactgegevens Koninklijk Atheneum Ninove: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koninklijk Atheneum Ninove: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koninklijk Atheneum Ninove

Regio (region): Ninove, België

Adres (address): Dreefstraat 31,9400, België

Telefoon (phone): 054 33 26 93 054 33 26 93

Fax (fax): 054 32 60 32 054 32 60 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koninklijk Atheneum Ninove: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koninklijk Atheneum Ninove"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koninklijk Atheneum Ninove"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koninklijk Atheneum Ninove, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koninklijk Atheneum Ninove. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koninklijk Atheneum Ninove, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koninklijk Atheneum Ninove. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koninklijk Atheneum Ninove
Products information Koninklijk Atheneum Ninove

BTW identificatienummer (tax): BE09706390380
Ondernemingsnummer: 4498596191
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 113,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Koninklijk Atheneum Ninove zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koninklijk Atheneum Ninove
(Get full report from official database of BE for Koninklijk Atheneum Ninove)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koninklijk Atheneum Ninove
Addition kinds of activities for Koninklijk Atheneum Ninove

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
375101. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
391404. Plated ware (alle metalen) | Plated ware (all metals)
449200. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
16299906. Snijwerknemer | Trenching contractor
31110402. Riemleer | Belting leather
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
73359900. Commerciële fotografie, nec | Commercial photography, nec

Werken bij Koninklijk Atheneum Ninove: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koninklijk Atheneum Ninove: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koninklijk Atheneum Ninove. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koninklijk Atheneum Ninove. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Salons CORTINA (Wevelgem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Etudiant trieur h/f (h/f) (CUESMES)

    Regio: CUESMES

    Bedrijf: Konvert Interim Mons

    Type: Studentenjob

    Pour une société de recyclage de déchets, vous effectuez le tri de déchets PMC via bandes transporteuses.

  • Medewerker recyclagepark (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Zorg jij ervoor dat je studentenkamer er altijd opgeruimd en netjes bij ligt? Dan bij jij de student die wij zoeken voor onze vacature als parkwachter bij Igean! Voor deze job zoeken we iemand die als parkwachter aan de slag wil gaan in het containerpark dat wordt beheerd door Igean. Hier is geen enkele werkdag hetzelfde: je moet dus van afwisseling houden! Jij heet de bezoekers welkom in het recyclagepark en kijkt het afval na dat ze willen komen sorteren. Een vlotte babbel in het Nederlands gaat je makkelijk af: jij zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn afval in de juiste container deponeert. Loopt het toch eens mis, kan je op een vriendelijke manier uitleggen hoe er best gesorteerd kan worden. Een stappenteller heb jij niet meer nodig, je bent de hele dag in de weer en dit zowel in openlucht als binnen.

  • Meewerkend chauffeur rijbewijs C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: STEICON PLUS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het vervoer van materiaal met de vrachtwagen van en naar verschillende werven. Op de werf zal je meehelpen met het monteren en demonteren van stellingen. Ook het werken met de autokraan zal tot je takenpakket behoren.

  • Consulent(e) victoria juwelen (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

Zoek naar antwoorden van Koninklijk Atheneum Ninove in sociale netwerken
Look for responds of Koninklijk Atheneum Ninove in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koninklijk Atheneum Ninove. Laat een reactie achter voor Koninklijk Atheneum Ninove. Koninklijk Atheneum Ninove bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koninklijk Atheneum Ninove. Leave a respond for Koninklijk Atheneum Ninove. Koninklijk Atheneum Ninove on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koninklijk Atheneum Ninove op de google maps. Adres en contacten Koninklijk Atheneum Ninove
Location of Koninklijk Atheneum Ninove on the google maps. Address and contacts of Koninklijk Atheneum Ninove

Andere gerelateerde bedrijven als come Koninklijk Atheneum Ninove Koninklijk Atheneum Ninove: Liégeois G SPRL | Genetello G BVBA | ARTUIN BVBA | Eclairbel SPRL | EXOSTYLE

Other related companies as Koninklijk Atheneum Ninove: Liégeois G SPRL | Genetello G BVBA | ARTUIN BVBA | Eclairbel SPRL | EXOSTYLE

Koninklijk Atheneum Ninove is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Ninove, België. De volledige naam van het bedrijf is Koninklijk Atheneum Ninove, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09706390380. Het bedrijf Koninklijk Atheneum Ninove bevindt zich op het adres: Dreefstraat 31,9400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 113,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Koninklijk Atheneum Ninove zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koninklijk Atheneum Ninove is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koninklijk Atheneum Ninove is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koninklijk Atheneum Ninove, openstaande posities, locatie van Koninklijk Atheneum Ninove op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koninklijk Atheneum Ninove is a company, that was registered 1996 in Ninove region, Belgium. Full name of company is Koninklijk Atheneum Ninove, company assigned to the tax number BE09706390380. The company Koninklijk Atheneum Ninove is located at the address: Dreefstraat 31,9400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 113,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Koninklijk Atheneum Ninove were not found.
The main activity of Koninklijk Atheneum Ninove is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Koninklijk Atheneum Ninove is not available. You also can look at reviews of Koninklijk Atheneum Ninove, open positions, location of Koninklijk Atheneum Ninove on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koninklijk Atheneum Ninove, Ninove: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koninklijk Atheneum Ninove, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koninklijk Atheneum Ninove, Ninove: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koninklijk Atheneum Ninove, employees, financial statistics.