Hemerijckx Wim

Contactgegevens Hemerijckx Wim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hemerijckx Wim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hemerijckx Wim

Regio (region): Ninove (Denderwindeke), België

Adres (address): Steenhout 55,9400, België

Telefoon (phone): 054 34 23 08; 0477 50 24 77; 054 56 69 72 054 34 23 08; 0477 50 24 77; 054 56 69 72

Fax (fax): 054 30 03 80 054 30 03 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hemerijckx Wim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hemerijckx Wim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hemerijckx Wim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hemerijckx Wim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hemerijckx Wim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hemerijckx Wim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hemerijckx Wim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hemerijckx Wim
Products information Hemerijckx Wim

BTW identificatienummer (tax): BE09095550537
Ondernemingsnummer: 4678771972
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hemerijckx Wim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hemerijckx Wim
(Get full report from official database of BE for Hemerijckx Wim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hemerijckx Wim
Addition kinds of activities for Hemerijckx Wim

356501. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
22980300. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
39999931. Ooglashoeken afdrukken | Printing eyeglass frames
50460101. Displayapparatuur, behalve gekoeld | Display equipment, except refrigerated
83220401. Misdadiger rehabilitatie bureau | Offender rehabilitation agency

Werken bij Hemerijckx Wim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hemerijckx Wim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hemerijckx Wim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hemerijckx Wim. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker Schildersafdeling (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen en onderhouden van de spuitcabines en van het schildersmateriaal: pistolen, filters, werkplatformen, verf- en luchtslangen, rooster, afzuigkanalen, verfketels,... Je helpt bij het verwijderen van van het afplakmateriaal (papier, tape,...) aan de wagens. Je zorgt voor het correct afvoeren van de gebruikte verffilters, het afplakmateriaal, het afvalwater,... Bedrijfsprofiel: Voor een groot bedrijf gelegen te Koningshooikt, zijn we op zoek naar een onderhoudsmedewerker voor de schildersafdeling. 

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

  • Bekister (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Deeltijdse Strijker(ster) voor strijkcentrale in Zomergem (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze strijkcentrale in Knesselare en in Zomergem zijn wij op zoek naar een deeltijdse strijker(ster). Je staat in voor het aannemen van de manden & de controle van de inhoud. Naast het strijken zal ook de afrekening met de klanten behoren tot je takenpakket. Soms kunnen de uren en dagen wijzigen, hierdoor zoeken wij iemand die flexibel kan zijn. Je werkt van 08u00 tem 12u00, te starten voor 16 uren per week, dit kan uitbreiden op termijn.

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • First Line Support Medewerker (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Q2C

    Type: Vaste Job

    Q2C heeft zich het voorbije decennium opgewerkt als marktleider in de contentieux van de beheerssoftware voor de handhaving van parkeerretributies en GAS. Via een indrukwekkende suite aan oplossingen bieden wij parkeeroperatoren, steden en gemeenten en intercommunales oplossingen vanaf de handhaving, het contact met de burger tot invordering. Sinds kort opereert Q2C onder de vleugels van Genetec, wereldspeler op het vlak van beveiligingssystemen en nummerplaatherkenning. Het kleine team met een familiale, gemoedelijke ingesteldheid in de vestiging in Brugge kan nu beroep doen op wereldwijde expertise en marktpotentieel. Deze gezonde synergie zorgt voor interessante dynamieken. Functieomschrijving Onder leiding van een van onze specialisten word je een belangrijk onderdeel van het support & deployment team. Je zet de eerste stapping in de boeiende wereld van de Toegepaste Informatica waarbij zware ontwikkelingstrajecten niet je ding zijn. Je krijgt veel meer energie om hands-on, klant- en resultaatgericht praktische vraagstukken op te lossen. Je voert installaties en updates uit op ons cloud platform of op de infrastructuur van de klant.

  • Technisch Tekenaar (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: INDUSIGN / E-CRANE WORLDWIDE

    Type: Vaste Job

    Bij de start van een project word je ingezet om ons 3D-model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D-model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan onze database voor de aankoopdienst.

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

Zoek naar antwoorden van Hemerijckx Wim in sociale netwerken
Look for responds of Hemerijckx Wim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hemerijckx Wim. Laat een reactie achter voor Hemerijckx Wim. Hemerijckx Wim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hemerijckx Wim. Leave a respond for Hemerijckx Wim. Hemerijckx Wim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hemerijckx Wim op de google maps. Adres en contacten Hemerijckx Wim
Location of Hemerijckx Wim on the google maps. Address and contacts of Hemerijckx Wim

Andere gerelateerde bedrijven als come Hemerijckx Wim Hemerijckx Wim: C.V. Electro SPRL | Leading Travel BVBA | N.S.I. SA | Europareizen BVBA | Geraldine Miesse

Other related companies as Hemerijckx Wim: C.V. Electro SPRL | Leading Travel BVBA | N.S.I. SA | Europareizen BVBA | Geraldine Miesse

Hemerijckx Wim is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Ninove (Denderwindeke), België. De volledige naam van het bedrijf is Hemerijckx Wim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09095550537. Het bedrijf Hemerijckx Wim bevindt zich op het adres: Steenhout 55,9400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hemerijckx Wim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hemerijckx Wim is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hemerijckx Wim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hemerijckx Wim, openstaande posities, locatie van Hemerijckx Wim op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hemerijckx Wim is a company, that was registered 1995 in Ninove (Denderwindeke) region, Belgium. Full name of company is Hemerijckx Wim, company assigned to the tax number BE09095550537. The company Hemerijckx Wim is located at the address: Steenhout 55,9400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hemerijckx Wim were not found.
The main activity of Hemerijckx Wim is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hemerijckx Wim is not available. You also can look at reviews of Hemerijckx Wim, open positions, location of Hemerijckx Wim on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hemerijckx Wim, Ninove (Denderwindeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hemerijckx Wim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hemerijckx Wim, Ninove (Denderwindeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hemerijckx Wim, employees, financial statistics.