Internat Autonome Mixte

Contactgegevens Internat Autonome Mixte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Internat Autonome Mixte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Internat Autonome Mixte

Regio (region): Andenne, België

Adres (address): Rue de l'Hôpital 3,5300, België

Telefoon (phone): 085 84 13 27; 085 71 04 41; 085 71 04 42 085 84 13 27; 085 71 04 41; 085 71 04 42

Fax (fax): 085 84 17 36 085 84 17 36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Internat Autonome Mixte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Internat Autonome Mixte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Internat Autonome Mixte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Internat Autonome Mixte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Internat Autonome Mixte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Internat Autonome Mixte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Internat Autonome Mixte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Internat Autonome Mixte
Products information Internat Autonome Mixte

BTW identificatienummer (tax): BE01441925048
Ondernemingsnummer: 3553222656
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Internat Autonome Mixte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Internat Autonome Mixte
(Get full report from official database of BE for Internat Autonome Mixte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Internat Autonome Mixte
Addition kinds of activities for Internat Autonome Mixte

241102. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
502305. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
20489905. Feed concentraten | Feed concentrates
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
38420408. Krukken en wandelaars | Crutches and walkers
56119903. Kleding, sportkleding, mannen en jongens ' | Clothing, sportswear, men's and boys'
58120115. Thais restaurant | Thai restaurant
59939904. sigarenhandelaar | Tobacconist
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans

Werken bij Internat Autonome Mixte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Internat Autonome Mixte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Internat Autonome Mixte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Internat Autonome Mixte. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

  • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Mariakerke - Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student broodjes/keuken M/V - regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Ze zoeken 2 studenten vaak in het weekend/schoolvakanties beschikbaar zijn en die we kunnen inschakelen voor zowel een broodjesbar in een tankstation als een grootkeuken.

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • OOST-VLAANDEREN - Verkoper/Verkoopster Oudenaarde (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: Krëfel

    Type: Vaste Job

    Uw functie: Als gedreven voltijdse verkoper informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Oudenaarde. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Uw profiel: Je bent klant- en servicegericht en hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk Wij bieden: Een interessante en veelzijdige functie in een groeiend en dynamisch bedrijf. Je werkt in een aangename werksfeer.Een motiverend salarispakket in overeenstemming met uw toegevoegde waarde.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DE TUINIEKER

    Type: Werfreserve

    Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

Zoek naar antwoorden van Internat Autonome Mixte in sociale netwerken
Look for responds of Internat Autonome Mixte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Internat Autonome Mixte. Laat een reactie achter voor Internat Autonome Mixte. Internat Autonome Mixte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Internat Autonome Mixte. Leave a respond for Internat Autonome Mixte. Internat Autonome Mixte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Internat Autonome Mixte op de google maps. Adres en contacten Internat Autonome Mixte
Location of Internat Autonome Mixte on the google maps. Address and contacts of Internat Autonome Mixte

Andere gerelateerde bedrijven als come Internat Autonome Mixte Internat Autonome Mixte: TIEGER DEPANNAGE SPRL | Buteneers | Makita NV | Deltaconcept Services SA | VIPRE SYSTEMS

Other related companies as Internat Autonome Mixte: TIEGER DEPANNAGE SPRL | Buteneers | Makita NV | Deltaconcept Services SA | VIPRE SYSTEMS

Internat Autonome Mixte is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Andenne, België. De volledige naam van het bedrijf is Internat Autonome Mixte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01441925048. Het bedrijf Internat Autonome Mixte bevindt zich op het adres: Rue de l'Hôpital 3,5300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Internat Autonome Mixte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Internat Autonome Mixte is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Internat Autonome Mixte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Internat Autonome Mixte, openstaande posities, locatie van Internat Autonome Mixte op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Internat Autonome Mixte is a company, that was registered 1999 in Andenne region, Belgium. Full name of company is Internat Autonome Mixte, company assigned to the tax number BE01441925048. The company Internat Autonome Mixte is located at the address: Rue de l'Hôpital 3,5300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Internat Autonome Mixte were not found.
The main activity of Internat Autonome Mixte is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Internat Autonome Mixte is not available. You also can look at reviews of Internat Autonome Mixte, open positions, location of Internat Autonome Mixte on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Internat Autonome Mixte, Andenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Internat Autonome Mixte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Internat Autonome Mixte, Andenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Internat Autonome Mixte, employees, financial statistics.